Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 99




Hier is pagina 99 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

il

5

Wo

=

ir

nu

leed)

de

I

Koolwraps met vegetarisch

BR:

4

gehakt en shiitake

FA

hoofdgerecht - 25 min. + 4 pers.

AE

1Chinese kool

1)

EN

FA

3 cm gember

kn

1ui

A

1teentje knoflook

De

1schaal shiitake (100 g)

8

1mango

N

Ei,

2el zonnebloemolie

5

#76)

1schaal Veggie Chef kruimig

|

=

gehakt (175 g)

&

=

(

100 ml original chilisaus

er

|

HA

27

1Breng een pan met ruim water

=

x

As

aan de kook. Haal van de Chinese

=

kool 16 mooie bladeren voor kleine

» VE

Beh,

oh

rolletjes of 8 voor grotere rolletjes.

Pi ve

=

À,

Dompel de koolbladeren 1/2 min. in

IE

;

M)

het kokend water. Snijd de rest van

IE

LES

de kool in reepjes. Schil de gember

Pr

À

en rasp fijn. Snipper de uien hak

de knoflook fijn. Veeg de shiitake

Mr

Pa

À

me

x

FM:

choon en snijd in reepjes. Schil

A

de mango en snijd het vruchtvlees

FAR,

N

van de pit. Snijd het mangovlees

es

AAS

N

in schijfjes. 2 Verhit ineen wok de

Pr

olie. Fruit de uien knoflook 5 min

a

en

Voeg de gember toe en roer goed

si

door. Schep de koolreepjes erdoor

en bak 2-3 min. Voeg het gehakt

ff)

2

Hi

toe en bak 4-5 min. mee. Schep de

£

ze

1

ze

shiitake erdoor en bak nog 2 min.

ie

Breng het gehaktmengsel op smaak

met peper. Schep op elk koolblad

A, KRUIMIG

GEHAKT

ne

wat van het gehaktmengsel, klap de

7

=

zijkanten over de vulling en rol op

3 Leg de koolwraps op 4 borden en

|

ia

schep er evt. overgebleven vulling

som

naast. Serveer met de mango en de

chilisaus.

\

{te

voedingswaarde p.p. 232 kcal, vet 6

02

g, waarvan verzadigd 1g, koolhydraten

28 g, waarvan suikers 22 g, vezels 9 g,

eiwit 12 g, zout 0,9 g, groente 190 g

JUMBO 99