Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

.

Gevuld pizzabrood

TON

hoofdgerecht « 20 min.

tweg!!

Kijk

ij Ot

(+1 uur wachten) : 4 pers.

I

[

d

n

restje br

roodde

[144

pa

longesneden La Place brood

wit rogge

1tomaat

1bol mozzarella (125 g)

2 plakjes salami

Y bakje ananasstukjes (à 250 g)

1el zwarte olijven in plakjes

2 takjes basilicum

2tl kappertjes

& vershoudfolie

et

y



A

1Snijd van de bovenkant de kap

à

Fed

van het brood en houd deze apart.

De ed

Hol het brood tot op 2 cm van de

4,



korst uit (zie tip). 2 Snijd de tomaat

gn

in schijfjes, de mozzarella in plakjes

en de salami in reepjes. Snijd ook de

ananasstukjes in kleinere stukjes.

g

r

Snijd de basilicumblaadjes fijn.

3 Beleg de bodem van het brood

5

met de tomaat en mozzarella.

> ERE

Bestrooi met de helft van de



basilicum en peper. Drukstevig

aan. 4 Verdeel er achtereenvolgens

de salamireepjes, ananasstukjes,

olijven, de rest van de basilicum

+

=

ar

en de kappertjes over. Druk stevig

fur

aanen leg de apart gehouden

SS

vj

bovenkant er weer op. Verpak het

nn

nn

=

een

3

brood stevig in vershoudfolie en leg

NN

minstens 1 uur in de koelkast. 5 Snijd

>=

het brood in punten en serveer.

En

voedingswaarde p.p. 477 kcal,

vet 11 g, waarvan verzadigd 5 g,

koolhydraten 72 g, waarvan

=

se

suikers 7 g, vezels 7 g, eiwit 19 g,

25

ÿ

zout 2g, groente 25 g

À

20 JUMBO