Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
.
Gevuld pizzabrood
TON
hoofdgerecht « 20 min.
tweg!!
Kijk
ij Ot
(+1 uur wachten) : 4 pers.
I
[
d
n
restje br
roodde
[144
pa
longesneden La Place brood
wit rogge
1tomaat
1bol mozzarella (125 g)
2 plakjes salami
Y bakje ananasstukjes (à 250 g)
1el zwarte olijven in plakjes
2 takjes basilicum
2tl kappertjes
& vershoudfolie
et
y
‚
A
1Snijd van de bovenkant de kap
à
Fed
van het brood en houd deze apart.
De ed
Hol het brood tot op 2 cm van de
4,
—
korst uit (zie tip). 2 Snijd de tomaat
gn
in schijfjes, de mozzarella in plakjes
en de salami in reepjes. Snijd ook de
ananasstukjes in kleinere stukjes.
g
r
Snijd de basilicumblaadjes fijn.
3 Beleg de bodem van het brood
5
met de tomaat en mozzarella.
> ERE
Bestrooi met de helft van de
€
basilicum en peper. Drukstevig
aan. 4 Verdeel er achtereenvolgens
de salamireepjes, ananasstukjes,
olijven, de rest van de basilicum
+
=
ar
en de kappertjes over. Druk stevig
fur
aanen leg de apart gehouden
SS
vj
bovenkant er weer op. Verpak het
nn
nn
=
een
3
brood stevig in vershoudfolie en leg
NN
minstens 1 uur in de koelkast. 5 Snijd
>=
het brood in punten en serveer.
En
voedingswaarde p.p. 477 kcal,
vet 11 g, waarvan verzadigd 5 g,
koolhydraten 72 g, waarvan
=
se
suikers 7 g, vezels 7 g, eiwit 19 g,
25
ÿ
zout 2g, groente 25 g
À
20 JUMBO