Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 96
Hier is pagina 96 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AS
3 WEEKMENU
in
A
Spaghetti met asperges
À
en roomsaus
Wie,
hoofdgerecht « 20 min. - 4 pers.
€
or
800 g geschilde asperges
1duopak gerookte blokjes spek
(250 g)
1teentje knoflook
E 2
1pakje Knorr saus voor asperges
'
&
NS
(300 mi)
2 zakken koelverse spaghetti
5
(à 250 g)
4
4 takjes platte peterselie
30 g Parmezaanse kaas
& schuimspaan
keukenpapier
=
1Breng een flinke pan water aan de
kook. Snijd de onderste 3 cm van
de asperges en snijd de asperges
Se
in stukken van 4 cm. Kook de
nnn
aspergestukjes in 10 min. bijna gaar.
=
2 Bak intussen de spekblokjes in een
hapjespan in 6 min. knapperig. Schep
de spekjes uit de pan en laat uitlekken
op een stuk keukenpapier. Schenk
het bakvet grotendeels uit de pan, er
#5
mag ca. lelin de pan achterblijven.
a.
3 Zet de pan terug op het vuur en pers
Jij
er het teentje knoflook boven. Fruit
Le
DK
1 min. op laag vuur. Schenker de
saus voor asperges bij. Verwarm op
Y
3
laag vuur, maar zorg dat de saus niet
"à
gaat koken. 4 Neem de asperges met
or.
een schuimspaan uit de pan en voeg
N
toe aan de saus. Laat het kookwater
dur
a8
inde pan.5 Kook de spaghettiin
4-5 min. beetgaar in het kookwater
van de asperges. Giet af en meng door
de saus samen met de spekjes. Hak
2
{
enn.
intussen de peterselie fijn. 6 Verdeel
Ee
‚Saus voor)
Asperges
Spaghetti
de spaghetti over 4 diepe borden
IE
len
z
sa
R
D
Rasp er de Parmezaanse kaas over en
|
Id
\f
=
bestrooi met de peterselie
ee
\
voedingswaarde p.p. 942 kcal,
vet 58 g, waarvan verzadigd 219,
89
koolhydraten 72 g, waarvan suikers
4g, vezels 6 g, eiwit 30 g, zout 2,8 g,
groente 233 g
9% JUMBO