Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 96




Hier is pagina 96 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AS

3 WEEKMENU

in

A

Spaghetti met asperges

À

en roomsaus

Wie,

hoofdgerecht « 20 min. - 4 pers.



or

800 g geschilde asperges

1duopak gerookte blokjes spek

(250 g)

1teentje knoflook

E 2

1pakje Knorr saus voor asperges

'

&

NS

(300 mi)

2 zakken koelverse spaghetti

5

(à 250 g)

4

4 takjes platte peterselie

30 g Parmezaanse kaas

& schuimspaan

keukenpapier

=

1Breng een flinke pan water aan de

kook. Snijd de onderste 3 cm van

de asperges en snijd de asperges

Se

in stukken van 4 cm. Kook de

nnn

aspergestukjes in 10 min. bijna gaar.

=

2 Bak intussen de spekblokjes in een

hapjespan in 6 min. knapperig. Schep

de spekjes uit de pan en laat uitlekken

op een stuk keukenpapier. Schenk

het bakvet grotendeels uit de pan, er

#5

mag ca. lelin de pan achterblijven.

a.

3 Zet de pan terug op het vuur en pers

Jij

er het teentje knoflook boven. Fruit

Le

DK

1 min. op laag vuur. Schenker de

saus voor asperges bij. Verwarm op

Y

3

laag vuur, maar zorg dat de saus niet



gaat koken. 4 Neem de asperges met

or.

een schuimspaan uit de pan en voeg

N

toe aan de saus. Laat het kookwater

dur

a8

inde pan.5 Kook de spaghettiin

4-5 min. beetgaar in het kookwater

van de asperges. Giet af en meng door

de saus samen met de spekjes. Hak

2

{

enn.

intussen de peterselie fijn. 6 Verdeel

Ee

‚Saus voor)

Asperges

Spaghetti

de spaghetti over 4 diepe borden

IE

len

z

sa

R

D

Rasp er de Parmezaanse kaas over en

|

Id

\f

=

bestrooi met de peterselie

ee

\

voedingswaarde p.p. 942 kcal,

vet 58 g, waarvan verzadigd 219,

89

koolhydraten 72 g, waarvan suikers

4g, vezels 6 g, eiwit 30 g, zout 2,8 g,

groente 233 g

9% JUMBO