Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

na,

a.

ER

ng

e 5

N,

Ad

\

+

Pr

=

js

RRS

AR

FE

à

Fes

ve

ad

Si

AT

is

ec

NN

Ee à

>

Fi

%

cer

in

ere

es

N +

Dr

Broccolirijstsalade

he

met gerookte kip

À

hoofdgerecht « 15 min. - 4 pers.

8,

2

à 7.

7

2 schalen broccolirijst

a

(à 400 g, uit de koeling)

;

2 schalen Nieuwe Standaard Kip

7

el

or

Ey

warmgerookte kipfiletreepjes

(à120 9)

% flesje La Place caesardressing

A

(à 120 mi)

by

1 bakje cherrytomaatjes (250 g)

1rode ui

DS

\

3

4 snackkomkommers

Be:

}

1zakje salademix met

LA

dadelstukjes (35 g)

ar

1Meng in een schaal de

Pa

EL

broccolirijst, kipreepjes en

2

Ja

SA

Li

dressing.2 Halveer de tomaatjes

ht

ef

en snipper de ui heel fijn. Snijd de

komkommers in plakjes. Schep

5

de tomaatjes, ui en komkommer

r

4

ü

door de salade. Breng de salade

k

op smaak met peper. 3 Schep de

cf

A.

EN ZO

|

salade op een schaal of 4 borden

à

en bestrooi met de dadelmix.

|

DA

voedingswaarde p.p.271kcal,

UT

5

v

E

N

|

a

vet 21g, waarvan verzadigd 7 g,

koolhydraten 6 g, waarvan

Bu

©

zi

suikers 5 g, vezels 1 g, eiwit 14 g,

|

zout 0,8 g, groente 100 g

Ee

\

Ds

Tip: schep vlak voor het serveren nog

Kk

1zakrucola (85 g) door de salade.

|

14

18

JUMBO