Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
na,
a.
ER
ng
e 5
N,
Ad
\
+
Pr
=
js
RRS
AR
FE
à
Fes
ve
ad
Si
AT
is
ec
NN
Ee à
>
Fi
%
cer
in
ere
es
N +
Dr
Broccolirijstsalade
he
met gerookte kip
À
hoofdgerecht « 15 min. - 4 pers.
8,
2
à 7.
7
2 schalen broccolirijst
a
(à 400 g, uit de koeling)
;
2 schalen Nieuwe Standaard Kip
7
el
or
Ey
warmgerookte kipfiletreepjes
(à120 9)
% flesje La Place caesardressing
A
(à 120 mi)
by
1 bakje cherrytomaatjes (250 g)
1rode ui
DS
\
3
4 snackkomkommers
Be:
}
1zakje salademix met
LA
dadelstukjes (35 g)
ar
1Meng in een schaal de
Pa
EL
broccolirijst, kipreepjes en
2
Ja
SA
Li
dressing.2 Halveer de tomaatjes
ht
ef
en snipper de ui heel fijn. Snijd de
komkommers in plakjes. Schep
5
de tomaatjes, ui en komkommer
r
4
ü
door de salade. Breng de salade
k
op smaak met peper. 3 Schep de
cf
A.
EN ZO
|
salade op een schaal of 4 borden
à
en bestrooi met de dadelmix.
|
DA
voedingswaarde p.p.271kcal,
UT
5
v
E
N
|
a
vet 21g, waarvan verzadigd 7 g,
koolhydraten 6 g, waarvan
Bu
©
zi
suikers 5 g, vezels 1 g, eiwit 14 g,
|
zout 0,8 g, groente 100 g
Ee
\
Ds
Tip: schep vlak voor het serveren nog
Kk
1zakrucola (85 g) door de salade.
|
14
18
JUMBO