Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 94
Hier is pagina 94 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Tu
7 WEEKMENU
©
Gevulde paprika met
2
yoghurtsaus
hoofdgerecht « 20 min. « 4 pers.
N:
/
300 g witte rijst
1 zak paprikamix (3 stuks)
1rode paprika
Îcourgette
2 teentjes knoflook
2elolijfolie
à
2 schalen Veggie Chef kruimig
gehakt (à 175 g)
150 g yoghurt Griekse stijl
& bakplaat bekleed met bakpapier
keukenpapier
y
FN
1Verwarm de oven voor tot 220 °C.
Sint
Breng in een pan ruim water aan
,
de kook voor de rijst. Halveer de
Y
à
7.
sé
2
de
we
paprika's in de lengte en verwijder
PEN
à
de zaadlijsten. Kook de rijst volgens
!
<
Ei
El
ks
A
de aanwijzingen op de verpakking
a
ks
3
6
gaar. Leg de paprikahelften op
ee
$
de bolle kant op de bakplaat.
"=
N
Rooster de paprika's 12-15 min. in
|
|
de voorverwarmde oven. 2 Snijd de
courgette in blokjes. Hak 1 teentje
2»
u
kk
knoflook fijn. Giet de rijst af en
all!
laat goed uitlekken. Verhitineen
a
koekenpan de olie. Bak de courgette
à
5
3 min. Bak de knoflook 1 min
ie;
mee. Voeg het gehakt toe en bak
omscheppend in 7 min. gaar. Roer
Be
Fe
intussen de yoghurt los in een bakje.
}
Pers het laatste teentje knoflook
erboven uit. Roer de knoflook door
de yoghurt. 3 Haal de paprika's uit
de oven. Breng het gehaktmengsel
\ ©
KRUIMIG,
op smaak met peper. 4 Leg de
03
GE
AU
MEZ
en
paprika’sop4bordenendepze
@
droog met keukenpapier. Schep wat
OE
gehaktmengsel in de paprika's. Schep
|
ia
er wat knoflookyoghurt op. Serveer
Kr
EN
voor
EIS
amel
de paprika's met de rijst en de rest van
het gehaktmengsel.
voedingswaarde p.p. 506 kcal, vet 109,
26
waarvan verzadigd 4 g, koolhydraten
72 g, waarvan suikers 12 g, vezels 10 g,
eiwit 27 g, zout 0,8 g, groente 238 g
9 JUMBO