Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 94




Hier is pagina 94 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Tu

7 WEEKMENU

©

Gevulde paprika met

2

yoghurtsaus

hoofdgerecht « 20 min. « 4 pers.

N:

/

300 g witte rijst

1 zak paprikamix (3 stuks)

1rode paprika

Îcourgette

2 teentjes knoflook

2elolijfolie

à

2 schalen Veggie Chef kruimig

gehakt (à 175 g)

150 g yoghurt Griekse stijl

& bakplaat bekleed met bakpapier

keukenpapier

y

FN

1Verwarm de oven voor tot 220 °C.

Sint

Breng in een pan ruim water aan

,

de kook voor de rijst. Halveer de

Y

à

7.



2

de

we

paprika's in de lengte en verwijder

PEN

à

de zaadlijsten. Kook de rijst volgens

!

<

Ei

El

ks

A

de aanwijzingen op de verpakking

a

ks

3

6

gaar. Leg de paprikahelften op

ee

$

de bolle kant op de bakplaat.

"=

N

Rooster de paprika's 12-15 min. in

|

|

de voorverwarmde oven. 2 Snijd de

courgette in blokjes. Hak 1 teentje



u

kk

knoflook fijn. Giet de rijst af en

all!

laat goed uitlekken. Verhitineen

a

koekenpan de olie. Bak de courgette

à

5

3 min. Bak de knoflook 1 min

ie;

mee. Voeg het gehakt toe en bak

omscheppend in 7 min. gaar. Roer

Be

Fe

intussen de yoghurt los in een bakje.

}

Pers het laatste teentje knoflook

erboven uit. Roer de knoflook door

de yoghurt. 3 Haal de paprika's uit

de oven. Breng het gehaktmengsel

\ ©

KRUIMIG,

op smaak met peper. 4 Leg de

03

GE

AU

MEZ

en

paprika’sop4bordenendepze

@

droog met keukenpapier. Schep wat

OE

gehaktmengsel in de paprika's. Schep

|

ia

er wat knoflookyoghurt op. Serveer

Kr

EN

voor

EIS

amel

de paprika's met de rijst en de rest van

het gehaktmengsel.

voedingswaarde p.p. 506 kcal, vet 109,

26

waarvan verzadigd 4 g, koolhydraten

72 g, waarvan suikers 12 g, vezels 10 g,

eiwit 27 g, zout 0,8 g, groente 238 g

9 JUMBO