Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 78
Hier is pagina 78 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Les
DR
4
ka)
x
De
et
€
1)
y
E
KV
ed
rd
}
Appel-cheddartosti
Italiaanse broodsalade
Wentelteef jes met
lunchgerecht - 15 min. - 4 pers.
(panzanella)
knisperende kaneelsuiker
lunchgerecht - 20 min. (+ 2 uur wachten)
lunchgerecht - 20 min. - 4 pers.
7 appel
-4pers
1bosuitje
lei
8 sneetjes Goudeerlijk rozijnenbrood
1 (afgebakken) ciabatta
200 ml melk
1 pakje cheddar kaas (8 plakjes)
6 roma-pruimtomaten
1 zakje vanillesuiker
& tosti-ijzer
1rode ui
12 sneetjes stokbrood
2 stengels bleekselderij
50 g roomboter
1 Snijd de appel in dunne schijfjes en het
4 takjes basilicum
3el rietsuiker
bosuitje in ringetjes. 2 Beleg 4 sneetjes
3 el wittewijnazijn
1tl kaneelpoeder
brood met de kaas, appel en bosui. Dek
6 el olijfolie extra vierge
af met de andere 4 sneetjes brood. 3 Bak
1Klop het ei los met de melk en de
de tosti's 3-4 min. in het tosti-ijzer tot de
1Scheur het brood boven een schaal
vanillesuiker. Week de sneetjes stokbrood
kaas is gesmolten en de tosti knapperig is.
in stukjes. 2 Snijd de tomaat in stukjes,
in het eimengsel: hoe steviger het brood,
de ui in halve ringen en de bleekselderij
hoe langer je ze kunt weken. 2 Verhit in
voedingswaarde p.p. 351 kcal, vet 13 g,
in boogjes. Schep de tomaat, uien
een koekenpan de helft van de boter. Leg
waarvan verzadigd 8 g, koolhydraten
bleekselderij door het brood. 3 Snijd de
6 sneetjes brood in de pan en bak ze in
45 g, waarvan suikers 23 g, vezels 3 g,
blaadjes van de basilicum fijn. Schep de
2-3 min. per kant goudgeel. 3 Leg ze op
eiwit 12 g, zout 2,3 g, groente 6 g
basilicum met de wijnazijn en olie door de
een bord en bak de andere 6 sneetjes op
salade. Breng op smaak met peper. Zet
dezelfde manier in de rest van de boter.
de salade minimaal 2 uur in de koelkast,
Meng de suiker en de kaneelpoeder.
zodat alle smaken goed intrekken.
4 leg de wentelteefjes op 4 borden en
bestrooi ze met de kaneelsuiker.
voedingswaarde p.p. 348 kcal,
IN FRANKRIJK
vet 18 g, waarvan verzadigd 3 g,
voedingswaarde p.p. 284 kcal,
koolhydraten 37 g, waarvan
vet 14 g, waarvan verzadigd 8 g,
WORDEN
suikers 8 g, vezels 5 g, eiwit 7 g,
koolhydraten 32 g, waarvan
zout 0,7 g, groente 213 g
suikers 17 g, vezels 1 g, eiwit 7 g,
WENTELTEEFJES
zout 0,5 g, groente Og
© De soepele Italiaanse soave
‘PAIN PERDU”
|
is heerlijk licht en delicaat
@ Deze lichtzoete bruiswijn
van smaak en past daardoor
combineert perfect met lichte,
GENOEMD —
perfect bij deze broodsalade.
zoete brunchgerechten.
VERLOREN BROOD
Fiorelli moscato 750 ml 3,95
Soave tajapiera /50 ml 3,99
78 JUMBO