Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 78




Hier is pagina 78 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Les

DR

4

ka)

x

De

et



1)

y

E

KV

ed

rd

}

Appel-cheddartosti

Italiaanse broodsalade

Wentelteef jes met

lunchgerecht - 15 min. - 4 pers.

(panzanella)

knisperende kaneelsuiker

lunchgerecht - 20 min. (+ 2 uur wachten)

lunchgerecht - 20 min. - 4 pers.

7 appel

-4pers

1bosuitje

lei

8 sneetjes Goudeerlijk rozijnenbrood

1 (afgebakken) ciabatta

200 ml melk

1 pakje cheddar kaas (8 plakjes)

6 roma-pruimtomaten

1 zakje vanillesuiker

& tosti-ijzer

1rode ui

12 sneetjes stokbrood

2 stengels bleekselderij

50 g roomboter

1 Snijd de appel in dunne schijfjes en het

4 takjes basilicum

3el rietsuiker

bosuitje in ringetjes. 2 Beleg 4 sneetjes

3 el wittewijnazijn

1tl kaneelpoeder

brood met de kaas, appel en bosui. Dek

6 el olijfolie extra vierge

af met de andere 4 sneetjes brood. 3 Bak

1Klop het ei los met de melk en de

de tosti's 3-4 min. in het tosti-ijzer tot de

1Scheur het brood boven een schaal

vanillesuiker. Week de sneetjes stokbrood

kaas is gesmolten en de tosti knapperig is.

in stukjes. 2 Snijd de tomaat in stukjes,

in het eimengsel: hoe steviger het brood,

de ui in halve ringen en de bleekselderij

hoe langer je ze kunt weken. 2 Verhit in

voedingswaarde p.p. 351 kcal, vet 13 g,

in boogjes. Schep de tomaat, uien

een koekenpan de helft van de boter. Leg

waarvan verzadigd 8 g, koolhydraten

bleekselderij door het brood. 3 Snijd de

6 sneetjes brood in de pan en bak ze in

45 g, waarvan suikers 23 g, vezels 3 g,

blaadjes van de basilicum fijn. Schep de

2-3 min. per kant goudgeel. 3 Leg ze op

eiwit 12 g, zout 2,3 g, groente 6 g

basilicum met de wijnazijn en olie door de

een bord en bak de andere 6 sneetjes op

salade. Breng op smaak met peper. Zet

dezelfde manier in de rest van de boter.

de salade minimaal 2 uur in de koelkast,

Meng de suiker en de kaneelpoeder.

zodat alle smaken goed intrekken.

4 leg de wentelteefjes op 4 borden en

bestrooi ze met de kaneelsuiker.

voedingswaarde p.p. 348 kcal,

IN FRANKRIJK

vet 18 g, waarvan verzadigd 3 g,

voedingswaarde p.p. 284 kcal,

koolhydraten 37 g, waarvan

vet 14 g, waarvan verzadigd 8 g,

WORDEN

suikers 8 g, vezels 5 g, eiwit 7 g,

koolhydraten 32 g, waarvan

zout 0,7 g, groente 213 g

suikers 17 g, vezels 1 g, eiwit 7 g,

WENTELTEEFJES

zout 0,5 g, groente Og

© De soepele Italiaanse soave

‘PAIN PERDU”

|

is heerlijk licht en delicaat

@ Deze lichtzoete bruiswijn

van smaak en past daardoor

combineert perfect met lichte,

GENOEMD —

perfect bij deze broodsalade.

zoete brunchgerechten.

VERLOREN BROOD

Fiorelli moscato 750 ml 3,95

Soave tajapiera /50 ml 3,99

78 JUMBO