Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 97
Hier is pagina 97 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
N
©
A
Indische sperziebonen met
gehaktballen en sambaljus
hoofdgerecht « 20 min. - 4 pers.
2
300 g witte rijst
u
F
2uien
“
ER
{|
IN)
125 ml ketjap manis
won
\
1schaal mager rundergehakt (350 g)
Es
ra
(li
u
6 el zonnebloemolie
pré
1zak gebroken sperziebonen (600 g)
m7
N
2tlsambal badjak
Mr
3elseroendeng
da
Fe
1Zet een pan water op voor de rijst.
Ks
Snipper de uien fijn. Meng de helft
van de ui met 25 ml ketjap door het
%
?
>
gehakt. Kneed goed en vorm er met
5
5
2
vochtige handen 4 gehaktballen van.
Verhit in een koekenpan 3 el olie. Bak de
gehaktballen in 5 min. aan alle kanten
bruin. Voeg 150 ml water toe en gaar
V
ze in 10 min. Keer ze regelmatig. Bereid
/
m
€
4
de rijst volgens de aanwijzingen op de
verpakking. 2 Verhit in een koekenpan de
né
v
rest van de olie. Fruit de ui 1 min. Schep de
4
sperziebonen door de ui en bak ze 1 min.
ÿr
“
=
#
mee. Schep ze regelmatig om. Schenk de
>
S
resterende 75 ml ketjap met 50 ml water
bij de sperziebonen en breng tegen de
bi
kook. Smoor de sperziebonen in 10 min.
zachtjes gaar. 3 Schuif de gehaktballen
jh
Al
aan de kant en voeg de sambal toe aan het
#
bakvet. Bak de sambal 1 min. mee. Schenk
li;
150 ml water bij de gehaktballen en stoof
kt
ze nog 5 min. Neem de deksel van de
Ei
pan met gehaktballen en laat het vocht
=
tot jusdikte inkoken. Breng eventueel
5
4
N
op smaak met extra ketjap. 4 Schep
=
de gehaktballen met de sambaljus op
1
|
IN
SEROE
Lg
4 borden. Schep er de sperziebonen
de
R
Al
bij. Bestrooi de sperziebonen met de
seroendeng en serveer met de rijst.
voedingswaarde p.p. 809 kcal, vet 35 g,
waarvan verzadigd 12 g, koolhydraten
93 g, waarvan suikers 24 g, vezels 9 g, eiwit
26 g, zout 3,8 g, groente 200 g
21
JUMBO
97