Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 95
Hier is pagina 95 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
1
= WEEKMENU
bard
men
IE
Mr
Kin
en mango
A
hoofdgerecht « 20 min.» 4 pers.
3
X
4
=
1elsuiker
dy
‚8
50 ml azijn
:
5
1komkommer
1 pak volkorennoodles (250 g)
\
3 rode uien
N
2 paksoi (ca. 400 g)
>
4
1schaal Nieuwe Standaard
Kipdijfilet (350 9)
Ps
4
2elzonnebloemolie
DA
Er
100 ml original chilisaus
2
1mango
à
A
"4
at
& dunschiller
ge
1Roer in een kom de suiker door
AN
4
y)
de azijn. Snijd de komkommer in
ne
N
plakken en schep om met de azijn.
Laat afgedekt staan tot gebruik.
IM
+
2 Breng voor de noodles een pan
met ruim water aan de kook. Snijd de
uien in halve ringen. Snijd de paksoi
in reepjes. Houd wit en groen apart.
Snijd de kipdijfilet in reepjes. 3 Verhit
de olie in een wok op hoog vuur.
€}
is
Bak de kipreepjes al omscheppend
Al
al
3 min. Voeg de ui en het witte deel
MN
PAKSC
EEN S
TE
van de paksoi toe en bak nog 2 min
Voeg de chilisaus toe en verwarm
IN DE AZIATISCHE _
nog Î min. Draai dan het vuur laag.
x
4 Snijd het vruchtvlees van de mango
in blokjes. Kook de noodles volgens
KEUKEN; LEKKER FRIS
de aanwijzingen op de verpakking
5 Schep het groene deel van de
re
EN IETS PITTIG
paksoi door de kip en bak 1 min. op
hoog vuur. Voeg de mango toe als
de paksoi is geslonken en warm in
SA
2 min. goed door. Giet de noodles
af en laat uitlekken. Voeg toe aan de
Ds
S
groente en schep door. Verdeel de
E
SER
N
Greg
noodles met de kip en groente over
2
ZA
À
4kommen.
€)
A
voedingswaarde p.p. 596 kcal,
vet 16 g, waarvan verzadigd 4 g,
44
koolhydraten 84 9, waarvan suikers
39 g, vezels 8 g, eiwit 25 g, zout 09 g,
groente 275 g
JUMBO 95