Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 95




Hier is pagina 95 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1

= WEEKMENU

bard

men

IE

Mr

Kin

en mango

A

hoofdgerecht « 20 min.» 4 pers.

3

X

4

=

1elsuiker

dy

‚8

50 ml azijn

:

5

1komkommer

1 pak volkorennoodles (250 g)

\

3 rode uien

N

2 paksoi (ca. 400 g)

>

4

1schaal Nieuwe Standaard

Kipdijfilet (350 9)

Ps

4

2elzonnebloemolie

DA

Er

100 ml original chilisaus

2

1mango

à

A

"4

at

& dunschiller

ge

1Roer in een kom de suiker door

AN

4

y)

de azijn. Snijd de komkommer in

ne

N

plakken en schep om met de azijn.

Laat afgedekt staan tot gebruik.

IM

+

2 Breng voor de noodles een pan

met ruim water aan de kook. Snijd de

uien in halve ringen. Snijd de paksoi

in reepjes. Houd wit en groen apart.

Snijd de kipdijfilet in reepjes. 3 Verhit

de olie in een wok op hoog vuur.

€}

is

Bak de kipreepjes al omscheppend

Al

al

3 min. Voeg de ui en het witte deel

MN

PAKSC

EEN S

TE

van de paksoi toe en bak nog 2 min

Voeg de chilisaus toe en verwarm

IN DE AZIATISCHE _

nog Î min. Draai dan het vuur laag.

x

4 Snijd het vruchtvlees van de mango

in blokjes. Kook de noodles volgens

KEUKEN; LEKKER FRIS

de aanwijzingen op de verpakking

5 Schep het groene deel van de

re

EN IETS PITTIG

paksoi door de kip en bak 1 min. op

hoog vuur. Voeg de mango toe als

de paksoi is geslonken en warm in

SA

2 min. goed door. Giet de noodles

af en laat uitlekken. Voeg toe aan de

Ds

S

groente en schep door. Verdeel de

E

SER

N

Greg

noodles met de kip en groente over

2

ZA

À

4kommen.

€)

A

voedingswaarde p.p. 596 kcal,

vet 16 g, waarvan verzadigd 4 g,

44

koolhydraten 84 9, waarvan suikers

39 g, vezels 8 g, eiwit 25 g, zout 09 g,

groente 275 g

JUMBO 95