Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 38




Hier is pagina 38 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

Spinazierisotto met zalm

SPINAZIE MET VIS:

hoofdgerecht « 30 min. - 4 pers.

TOPCOMBINATIE!

2 sjalotten

1groentebouillonblokje

4 el olijfolie

F

300 grisottorijst arborio

(pak à 500 g)

125 ml droge witte wijn

Es

1 zak gewassen spinazie (400 g)

4 takjes dille

aen

% bakje mascarpone (à 250 g)

1 bakje gerookte zalmsnippers

(150 g)

/)

m

&rasp

ei

1 Snipper de sjalotten. Los het

Vat

bouillonblokje op in 1 L heet water.

tet

V2

2 Verhit in een hapjespan 2 el

olie. Fruit de sjalot 1 min. Voeg de

risottorijst toe en bak tot de korrels

glanzen en glazig zijn. 3 Schenk er

de wijn bij en laat de rijst de wijn

zachtjes kokend opnemen. Voeg

®

à

|

vervolgens de bouillon in 3 porties

tr

toe. Voeg pas een volgende

LS

portie toe als de rijst de bouillon

>

A

8

heeft opgenomen. Kook de

vr

4

risotto zo in 18-20 min. beetgaar,

LT

à

as

Ne

roer regelmatig. 4 Verhit in een

|

koekenpan de laatste 2 el olie.

4%

5

SS

P

Voeg de spinazie in porties toe

):

en laat al omscheppend slinken

ke

\)

[

en het vocht verdampen. Hak de

a

dille fijn. 5 Neem de risotto van

EN

het vuur. Roer er de mascarpone

door. Schep er de spinazie, zalm

è

À

ie

en dille door en breng op smaak

\

À

met peper. Schep de risotto op

À

en

À

4 borden.

ES

voedingswaarde p.p. 610 kcal,

vet 30 g, waarvan verzadigd

1

129, koolhydraten 62 g, waarvan

suikers 1 g, vezels 3 g, eiwit 19 g,

|



zout 2,1g, groente 113 g

Y,

AN

Tip: liever zonder vis? Vervang de

zalmsnippers door beenhamreepjes.

ke

CUM)