Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 38
Hier is pagina 38 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A
Spinazierisotto met zalm
SPINAZIE MET VIS:
hoofdgerecht « 30 min. - 4 pers.
TOPCOMBINATIE!
2 sjalotten
1groentebouillonblokje
4 el olijfolie
F
300 grisottorijst arborio
(pak à 500 g)
125 ml droge witte wijn
Es
1 zak gewassen spinazie (400 g)
4 takjes dille
aen
% bakje mascarpone (à 250 g)
1 bakje gerookte zalmsnippers
(150 g)
/)
m
&rasp
ei
1 Snipper de sjalotten. Los het
Vat
bouillonblokje op in 1 L heet water.
tet
V2
2 Verhit in een hapjespan 2 el
olie. Fruit de sjalot 1 min. Voeg de
risottorijst toe en bak tot de korrels
glanzen en glazig zijn. 3 Schenk er
de wijn bij en laat de rijst de wijn
zachtjes kokend opnemen. Voeg
®
à
|
vervolgens de bouillon in 3 porties
tr
toe. Voeg pas een volgende
LS
portie toe als de rijst de bouillon
>
A
8
heeft opgenomen. Kook de
vr
4
risotto zo in 18-20 min. beetgaar,
LT
à
as
Ne
roer regelmatig. 4 Verhit in een
|
koekenpan de laatste 2 el olie.
4%
5
SS
P
Voeg de spinazie in porties toe
):
en laat al omscheppend slinken
ke
\)
[
en het vocht verdampen. Hak de
a
dille fijn. 5 Neem de risotto van
EN
het vuur. Roer er de mascarpone
door. Schep er de spinazie, zalm
è
À
ie
en dille door en breng op smaak
\
À
met peper. Schep de risotto op
À
en
À
4 borden.
ES
voedingswaarde p.p. 610 kcal,
vet 30 g, waarvan verzadigd
1
129, koolhydraten 62 g, waarvan
suikers 1 g, vezels 3 g, eiwit 19 g,
|
dé
zout 2,1g, groente 113 g
Y,
AN
Tip: liever zonder vis? Vervang de
zalmsnippers door beenhamreepjes.
ke
CUM)