Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 77




Hier is pagina 77 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4

Es

me

ln

\

=,

rs»:

er

kh

3

Ë

Br

an

|

©

Pangrattato

Romige broodsoep

Broodpudding

bijgerecht - 15 min. 4 pers.

lunchgerecht + 20 min. « 4 pers.

lunchgerecht - 20 min.

(+20 min. oventijd) - 4 pers.

qui

Niet iedere Italiaan kon zich vroeger een

stuk Parmezaanse kaas veroorloven.

25 groomboter

2eieren

Krokant gebakken broodkruim met zout en

6 sneetjes bruinbrood

60 g suiker

eventueel wat knoflook bood dan uitkomst.

1groentebouillonblokje

200 ml melk

Pangrattato zoals de Italianen deze

1 bekertje crème fraîche (125 g)

12 sneetjes witbrood

“armeluiskaas’ noemen, heeft een heerlijk

2 el milde grove mosterd

4 el aardbeienjam

hartige smaak. Strooi het over de pasta,

% bakje bieslook (à 20 g)

poedersuiker

soep of salade.

& staafmixer

250 g aardbeien

& mixer

3 sneetjes witbrood

1Snipper de ui. Verhit in een (soep)pan

ovenschaal (20 x 30 cm) ingevet

de boter en fruit de ui 1 min. 2 Scheur

1teentje knoflook

2 el olijfolie

boven de ui het brood (met korst)

1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Klop met

& keukenmachine of staafmixer met

in stukjes. Bak 1 min. zachtjes mee.

de mixer de eieren en suiker tot een romige

hakmolen

3 Verkruimel het bouillonblokje boven de

crème. Schenk er al kloppend de melk bij.

knoflookpers

pan. Schenk er 1 L water bij en breng aan

2 Snijd de korsten van het brood. Besmeer

de kook. Kook de soep 10 min. zachtjes.

8 sneetjes brood met de jam. Leg steeds

1 Maal het brood (met korst) in de

4 Hoe vaster het brood, hoe meer vocht

2 besmeerde sneetjes brood op elkaar en dek

keukenmachine of met de staafmixer

het brood zal opnemen. Voeg als de soep

af met een 3° sneetje onbesmeerd brood.

fijn. Pers de knoflook. 2 Verhit in een

te dik is wat extra water toe. Pureer de

3 Snijd de 4 broodstapeltjes diagonaal door

koekenpan de olie. Fruit de knoflook

soep met de staafmixer. Roer er de crème

en leg ze in de ovenschaal met de punten naar

fraîche en mosterd door. 5 Verwarm de

1 min. Voeg het broodkruim toe en bak in

boven. Schenk het eimengsel over het brood.

2-3 min. goudgeel en krokant.

soep nog 2 min. zonder te koken. Snijd

Laat 5 min. staan. 4 Bak de broodpudding in

intussen de bieslook fijn en voeg toe.

de voorverwarmde oven in 20 min. Halveer

voedingswaarde p.p. 109 kcal, vet 5g,

Breng de soep op smaak met peper en

de aardbeien. 5 Bestrooi de pudding met de

waarvan verzadigd 1 g, koolhydraten 14 g,

schep in 4 kommen.

poedersuiker en serveer met de aardbeien.

waarvan suikers O g, vezels O g, eiwit 2 g,

zout 0,3 g, groente Og

voedingswaarde p.p. 288 kcal, vet 16 g,

voedingswaarde p.p. 394 kcal, vet 6 g,

waarvan verzadigd 10 g, koolhydraten

waarvan verzadigd 3 g, koolhydraten 72 g,

27 g, waarvan suikers 3 g, vezels 4 g,

waarvan suikers 34 g, vezels 2 g, eiwit 129,

Fotografie Eddy Haitjema Styling Désirée van Dijk Kok Jessica Lek Receptuur Janneke Philippi Voedingswaarden Bob Mulder

eiwit 7 g, zout 1,8 g, groente 25 g

zout 0,9 g

JUMBO 77