Jumbo - Folder van 20.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 77
Hier is pagina 77 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 20.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4
Es
me
ln
\
=,
rs»:
er
kh
3
Ë
Br
an
|
©
Pangrattato
Romige broodsoep
Broodpudding
bijgerecht - 15 min. 4 pers.
lunchgerecht + 20 min. « 4 pers.
lunchgerecht - 20 min.
(+20 min. oventijd) - 4 pers.
qui
Niet iedere Italiaan kon zich vroeger een
stuk Parmezaanse kaas veroorloven.
25 groomboter
2eieren
Krokant gebakken broodkruim met zout en
6 sneetjes bruinbrood
60 g suiker
eventueel wat knoflook bood dan uitkomst.
1groentebouillonblokje
200 ml melk
Pangrattato zoals de Italianen deze
1 bekertje crème fraîche (125 g)
12 sneetjes witbrood
“armeluiskaas’ noemen, heeft een heerlijk
2 el milde grove mosterd
4 el aardbeienjam
hartige smaak. Strooi het over de pasta,
% bakje bieslook (à 20 g)
poedersuiker
soep of salade.
& staafmixer
250 g aardbeien
& mixer
3 sneetjes witbrood
1Snipper de ui. Verhit in een (soep)pan
ovenschaal (20 x 30 cm) ingevet
de boter en fruit de ui 1 min. 2 Scheur
1teentje knoflook
2 el olijfolie
boven de ui het brood (met korst)
1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Klop met
& keukenmachine of staafmixer met
in stukjes. Bak 1 min. zachtjes mee.
de mixer de eieren en suiker tot een romige
hakmolen
3 Verkruimel het bouillonblokje boven de
crème. Schenk er al kloppend de melk bij.
knoflookpers
pan. Schenk er 1 L water bij en breng aan
2 Snijd de korsten van het brood. Besmeer
de kook. Kook de soep 10 min. zachtjes.
8 sneetjes brood met de jam. Leg steeds
1 Maal het brood (met korst) in de
4 Hoe vaster het brood, hoe meer vocht
2 besmeerde sneetjes brood op elkaar en dek
keukenmachine of met de staafmixer
het brood zal opnemen. Voeg als de soep
af met een 3° sneetje onbesmeerd brood.
fijn. Pers de knoflook. 2 Verhit in een
te dik is wat extra water toe. Pureer de
3 Snijd de 4 broodstapeltjes diagonaal door
koekenpan de olie. Fruit de knoflook
soep met de staafmixer. Roer er de crème
en leg ze in de ovenschaal met de punten naar
fraîche en mosterd door. 5 Verwarm de
1 min. Voeg het broodkruim toe en bak in
boven. Schenk het eimengsel over het brood.
2-3 min. goudgeel en krokant.
soep nog 2 min. zonder te koken. Snijd
Laat 5 min. staan. 4 Bak de broodpudding in
intussen de bieslook fijn en voeg toe.
de voorverwarmde oven in 20 min. Halveer
voedingswaarde p.p. 109 kcal, vet 5g,
Breng de soep op smaak met peper en
de aardbeien. 5 Bestrooi de pudding met de
waarvan verzadigd 1 g, koolhydraten 14 g,
schep in 4 kommen.
poedersuiker en serveer met de aardbeien.
waarvan suikers O g, vezels O g, eiwit 2 g,
zout 0,3 g, groente Og
voedingswaarde p.p. 288 kcal, vet 16 g,
voedingswaarde p.p. 394 kcal, vet 6 g,
waarvan verzadigd 10 g, koolhydraten
waarvan verzadigd 3 g, koolhydraten 72 g,
27 g, waarvan suikers 3 g, vezels 4 g,
waarvan suikers 34 g, vezels 2 g, eiwit 129,
Fotografie Eddy Haitjema Styling Désirée van Dijk Kok Jessica Lek Receptuur Janneke Philippi Voedingswaarden Bob Mulder
eiwit 7 g, zout 1,8 g, groente 25 g
zout 0,9 g
JUMBO 77