Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 100
Hier is pagina 100 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
| Currysoep met
N
ar
N
n en rijstnoedels
%
ww:
KY
4
©)
N
m
v
7:
Iek
©
groentemix
Les
broccoli,
PR
©
wortel,
An
j\
it
Le}
bloemkool
so
>
4
€)
ll
ad
N
Bl,
0,
[,
2
Thaise
ut
currypasta
à
en
ZA
£
In
Halveer grote exemplaren uit
=
800 g broccoli, wortel, bloemkool
Re
GARN.
(zak 400 g). Verhit 2 el arachideolie in een
soeppan en fruit 3 el gele-currypasta
(potje 225 g, Koh Thai) 3 min. op laag vuur.
Voeg de groenten toe en bak 2 min.mee.
roze
Voeg 12 liter heet water toe en breng aan
de kook. Laat 8 min. op middelhoog vuur
garnalen
koken. Kook de laatste 2 min. 225 g rauwe
Fi
@
en gepelde roze garnalen (zak, diepvries,
ontdooid) mee. Bereid ondertussen
225 grijstnoedels 5 mm (zak, Conimex)
volgens de aanwijzingen op de verpakking.
RISTNOEDÉES,
L
Le
©
Halveer 1limoen. Pers 1 helft uit en snijd de
a
andere helft in 4 partjes. Breng de soep op
Ne
rijstnoedels
smaak met het limoensap, peper en zout.
ge,
Verdeel de noedels over diepe borden
en schep de soep erop. Serveer met
een limoenpartje.
BEVAT p.p. 380 kcal 15 g eiwit
Re
-9 g vet, waarvan 2g verz.
limoen
4 57.gkoolhyd
raten, waarvan 7 g suikers
1.4 g zout «7 g vezels - Prijs p.p. € 3.10