Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 100




Hier is pagina 100 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

| Currysoep met

N

ar

N

n en rijstnoedels

%

ww:

KY

4

©)

N

m

v

7:

Iek

©

groentemix

Les

broccoli,

PR

©

wortel,

An

j\

it

Le}

bloemkool

so

>

4

€)

ll

ad

N

Bl,

0,

[,

2

Thaise

ut

currypasta

à

en

ZA

£

In

Halveer grote exemplaren uit

=

800 g broccoli, wortel, bloemkool

Re

GARN.

(zak 400 g). Verhit 2 el arachideolie in een

soeppan en fruit 3 el gele-currypasta

(potje 225 g, Koh Thai) 3 min. op laag vuur.

Voeg de groenten toe en bak 2 min.mee.

roze

Voeg 12 liter heet water toe en breng aan

de kook. Laat 8 min. op middelhoog vuur

garnalen

koken. Kook de laatste 2 min. 225 g rauwe

Fi

@

en gepelde roze garnalen (zak, diepvries,

ontdooid) mee. Bereid ondertussen

225 grijstnoedels 5 mm (zak, Conimex)

volgens de aanwijzingen op de verpakking.

RISTNOEDÉES,

L

Le

©

Halveer 1limoen. Pers 1 helft uit en snijd de

a

andere helft in 4 partjes. Breng de soep op

Ne

rijstnoedels

smaak met het limoensap, peper en zout.

ge,

Verdeel de noedels over diepe borden

en schep de soep erop. Serveer met

een limoenpartje.

BEVAT p.p. 380 kcal 15 g eiwit

Re

-9 g vet, waarvan 2g verz.

limoen

4 57.gkoolhyd

raten, waarvan 7 g suikers

1.4 g zout «7 g vezels - Prijs p.p. € 3.10