Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ADVERTORIAL

Frankrijk bij

VENKELQUICHE MET

SPINAZIE EN SPEK

jethuis

Op een toastje, een pastasalade of in.een quiche

Paturcin maakt er een feest van.

+ 125 gspekreepjes

« 150 g verse

roomkaas

(bakje 250 g)

« 2 venkelknollen

knoflook & fijne

4

« lrol vers blader-

kruiden (bakje.

7;

deeg (270g)

Paturain)

« 200 g spinazie

« quichevorm met

(zak)

losse bodem

Fr

#

« 5 witte scharrel-

(@ 28 cm. ingevet)

eieren

- staafmixer

(doosje 10 stuks)

1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit

nj

een koekenpan zonder olie of boter op

%

DA'S PAS FIJN!

middelhoog vuur en bak de spekreepjes in

Ook thuis in eigen

ó min. goudbruin. Snijd ondertussen de

LEEREN

huis kun je genieten

op zn Frans. Met

onderkant en groene stelen van de venkel-

Paturain natuurlijk!

knollen en snijd de knollen in parten van

Paturain knoflook &

ca. lem dik. Voeg de venkel, peper en zout

fijne kruiden is fris

toe aan het spek en bak 8 min. mee, schep

van smaak,

lekker smeuig.

regelmatig om.

goed smeerbaar

2 Bekleed ondertussen de quichevorm

en verpakt in een

met het bladerdeeg. Voeg de helft van

handig hersluitbaar

kuipje. Of je nu gaat

de spinazie in delen toe aan het venkel

mengsel en laat slinken. Doe de rest van

voor een typisch

Frans aperitief met

de spinazie samen met de eieren en

hapjes. een oer-

roomkaas in een hoge beker en pureer

Hollandse borrel of

met de staafmixer.

voor deze venkel-

quiche in de eerste

3 Verdeel het venkelmengsel over de

lentezonnestralen:

bodem van de quichevorm. Schenk het

met Paturain wordt

eimengsel erover en bak de quiche in

het zeker fijn.

ca. 45 min. in het midden van de oven

N

au

goudbruin en gaar. Dek eventueel losjes af

met aluminiumfolie als de taart te donker

wordt. Serveer de quiche warm, lauw of op

kamertemperatuur. Lekker met veldsla

ee

Le

faturairà

BEVAT p.p.615 kcal - 23 g eiwit 43 g vet,

A

waarvan 24 g verz. : 30 gkoolhydraten,

hat

waarvan ó g suikers - 2 g zout

1500

5 gvezels- Prijs pp. € 2.20

Paturain Knoflook

& fijne kruiden

bakje 150 9 € 229

D:

Meer weten?

|

Ga naar ilovecheese.nl

aturain

aller!