Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 59

Hier is pagina 59 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ADVERTORIAL
Frankrijk bij
VENKELQUICHE MET
SPINAZIE EN SPEK
jethuis
Op een toastje, een pastasalade of in.een quiche
Paturcin maakt er een feest van.
+ 125 gspekreepjes
« 150 g verse
roomkaas
(bakje 250 g)
« 2 venkelknollen
knoflook & fijne
4
« lrol vers blader-
kruiden (bakje.
7;
deeg (270g)
Paturain)
« 200 g spinazie
« quichevorm met
(zak)
losse bodem
Fr
#
« 5 witte scharrel-
(@ 28 cm. ingevet)
eieren
- staafmixer
(doosje 10 stuks)
1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit
nj
een koekenpan zonder olie of boter op
%
DA'S PAS FIJN!
middelhoog vuur en bak de spekreepjes in
Ook thuis in eigen
ó min. goudbruin. Snijd ondertussen de
LEEREN
huis kun je genieten
op zn Frans. Met
onderkant en groene stelen van de venkel-
Paturain natuurlijk!
knollen en snijd de knollen in parten van
Paturain knoflook &
ca. lem dik. Voeg de venkel, peper en zout
fijne kruiden is fris
toe aan het spek en bak 8 min. mee, schep
van smaak,
lekker smeuig.
regelmatig om.
goed smeerbaar
2 Bekleed ondertussen de quichevorm
en verpakt in een
met het bladerdeeg. Voeg de helft van
handig hersluitbaar
kuipje. Of je nu gaat
de spinazie in delen toe aan het venkel
mengsel en laat slinken. Doe de rest van
voor een typisch
Frans aperitief met
de spinazie samen met de eieren en
hapjes. een oer-
roomkaas in een hoge beker en pureer
Hollandse borrel of
met de staafmixer.
voor deze venkel-
quiche in de eerste
3 Verdeel het venkelmengsel over de
lentezonnestralen:
bodem van de quichevorm. Schenk het
met Paturain wordt
eimengsel erover en bak de quiche in
het zeker fijn.
ca. 45 min. in het midden van de oven
N
au
goudbruin en gaar. Dek eventueel losjes af
met aluminiumfolie als de taart te donker
wordt. Serveer de quiche warm, lauw of op
kamertemperatuur. Lekker met veldsla
ee
Le
faturairà
BEVAT p.p.615 kcal - 23 g eiwit 43 g vet,
A
waarvan 24 g verz. : 30 gkoolhydraten,
hat
waarvan ó g suikers - 2 g zout
1500
5 gvezels- Prijs pp. € 2.20
Paturain Knoflook
& fijne kruiden
bakje 150 9 € 229
D:
Meer weten?
|
Ga naar ilovecheese.nl
aturain
aller!