Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 93

Hier is pagina 93 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Er
WAT ETEN WE VANDAAG
fik
Fe
me
KOKEN
VOOR
FE
200
LAND
ee
er
K
1
net gesmoord
bl
>
ool en spekjes
À
Kk
pe
D:
Ton
il
KÛ OC laine, e uien (net)
%
ie (fles 1liter)
pt
22
5
‘ookte spekjes
WK
Of g, Meester & Zn.)
0 g penne (zak 500 g)
600 g bloemkool
Hay
D
100 g geraspte oude kaas
it
bakje tuinkers
1h
Snijd de uien in parten van lem dik. Verhit
ij
ik
de olie in een grote hapjespan en fruit de
Be
?
uien 2 min. op laag vuur. Bestrooï met. peper
en zout. Zet de deksel op de pan en lat nog
ar
e
ca. 15 min. smoren.
4
A
2 Verhit ondertussen een grote koekenpan
N
ré
zonder olie of boter en bak de
jes in.
Al
Da
vw
ETE
kj
c 4
PS
ca. 8& min. op middelhoog vuu
joudbruin
ci
Pe
en krokant. Schep de spek;
pan en
1”
laat uitlekken. Laat het bal
en.
eZ
3 Kook ondertussen de p
gens de
aanwijzingen op de verpak g beetgaar.
*
$
#
(a
À
Snij ondertussen de: Bleken in roosjes
I
van ca. 2 cm. Bak ze
et achtergebleven
bakvet.op mi delhoog Vu
10 min.
#
f
beetgaar.
we. |
4
Schep de
2
SUN)
npenned
rde ges
de
Schep
Se
vlak voorhet serveren:de kaas erdo
et.
>>
ya
estro’
et de
ekaasisniet
À N
QVEGATI
IN
tarisc
jeraspte
A
=
A
ka
Je
ga
rv,
et
ge:
Es
“
=
ch
16
u
er
deren en mense
: N2
Weel
Z
nt
|