Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 93




Hier is pagina 93 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Er

WAT ETEN WE VANDAAG

fik

Fe

me

KOKEN

VOOR

FE

200

LAND

ee

er

K

1

net gesmoord

bl

>

ool en spekjes

À

Kk

pe

D:

Ton

il

KÛ OC laine, e uien (net)

%

ie (fles 1liter)

pt

22

5

‘ookte spekjes

WK

Of g, Meester & Zn.)

0 g penne (zak 500 g)

600 g bloemkool

Hay

D

100 g geraspte oude kaas

it

bakje tuinkers

1h

Snijd de uien in parten van lem dik. Verhit

ij

ik

de olie in een grote hapjespan en fruit de

Be

?

uien 2 min. op laag vuur. Bestrooï met. peper

en zout. Zet de deksel op de pan en lat nog

ar

e

ca. 15 min. smoren.

4

A

2 Verhit ondertussen een grote koekenpan

N



zonder olie of boter en bak de

jes in.

Al

Da

vw

ETE

kj

c 4

PS

ca. 8& min. op middelhoog vuu

joudbruin

ci

Pe

en krokant. Schep de spek;

pan en

1”

laat uitlekken. Laat het bal

en.

eZ

3 Kook ondertussen de p

gens de

aanwijzingen op de verpak g beetgaar.

*

$

#

(a

À

Snij ondertussen de: Bleken in roosjes

I

van ca. 2 cm. Bak ze

et achtergebleven

bakvet.op mi delhoog Vu

10 min.

#

f

beetgaar.

we. |

4

Schep de

2

SUN)

npenned

rde ges

de

Schep

Se

vlak voorhet serveren:de kaas erdo

et.

>>

ya

estro’

et de

ekaasisniet

À N

QVEGATI

IN

tarisc

jeraspte

A

=

A

ka

Je

ga

rv,

et

ge:

Es



=

ch

16

u

er

deren en mense

: N2

Weel

Z

nt

|