Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 105




Hier is pagina 105 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

N

>

BUITENKIJKEN BIJ …

2,7

st

jm

il]



d

fl

©:

id

a

A

N)

1

7

|

ne

4

u

he

(, N

IM

B roosterde kool met

A

ni)

A

a

N

ansjovis-chilicrème

eo

Len

en hazelnoot

5

ne

7

a

dekoo! (ca. 1kilo)

© LEA

u

75 groomboter

ih

1

+100 ml witte wijn

(optioneel)

1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de

blikje ansjovis in olie

rodekool in 8 lange parten. Verwarm een

125 g crème fraîche

koekenpan met een flinke klont (ca. 50 g)

» V2rode peper

roomboter en bak hierin in delen aan beide

« lcitroen

zijden de rodekoolparten lichtbruin aan. Leg

RUN

(schoongeboend)

de parten in een ovenschaal en sprenkel er

« 50 g hazelnoten

eventueel een scheut witte wijn over. Verdeel

« Va bakje bieslook (à 25 g)

derest van de boter in kleine klontjes erover

en zet 15-20 min. in de oven, totdat de kool

licht begint te blakeren.

2 Doe ondertussen de inhoud van het blikje

Wat is je moestuin voor jou?

SIGNATURE DISH

ansjovis inclusief de olie in een hoge

Dit gerechtje is de essentie

‘Het is in de basis natuurlijk mijn eten, mijn

van mijn kookstijl en van

maatbeker of kleine blender. Voeg de creme

fraiche toe plus derode peper (verwijder

voorraadkast. Enhetismijnyogaschool,

hoe ik denk dat je moet

mijn speeltuin, mijn gym. Maar het isvooral

eten. Duurzaam, lokaal

voor minder pit de zaadjes).

met groente in de hoofdrol.

mijn inspiratiebron bij receptontwikkeling.

3 Voeg wat citroenrasp plus sap van een

Ikkookaltijd met groente in de hoofdrol,

Aangebakken met room-

halve citroen toe en pureer tot een gladde

boter en daarna geblakerd

met een klein beetje vlees ofvisaf en toe.

in de oven wordt de kool

crème. Verwarm een koekenpan op het vuur

Zohóórdehet vroeger ook, hè?”

een beetje zoetig. daarbij

zonder olie of boter en rooster de hazelnoten

als luxe zit een klein beetje

met een snufje zout mooi goudbruin.

ansjovis. Het is zo simpel,

4 Neem de schaal uit de oven, leg 2 parten

Heb je nog iets geleerd

maar zo lekker! Als ik soms

van Expeditie Robinson?

een 8 gangenmenu maak.

rodekool op elk bord, en schep er een paar

‘Heel veel, in praktische zin. Ik maakte zelf

vindt iedereen dit het hoog-

lepels ansjovis-chilicrème over.

zeezout, ikvond er citroengras in hetwild

tepunt van de avond;

5 Hak de hazelnoten grof en verdeel over de

en maakte met krabbetjes een heel lekkere

crème. Maak af met fijngehakte bieslook.

vissoep. Ikwas liever ro uur bezig meteen

Eet smakelijk!

kleine portie met smaak dan weer een saaie

bak cassave. Maar het was op spiritueel vlak

Heb je tips voor mensen

BEVAT p.p. 440 kcal - 8 g eiwit : 40 gvet,

echtlife-changing voor mij. Ik heb een lichte

die een moestuin willen

waarvan 19 g verz. - 7 g koolhydraten,

vorm van ADHD, was altijd te porren voor

beginnen? ‘Begin met makkelijke

waarvan 7 g suikers - 1.4 g zout

alles. Geen feestje zonder Hugo, dacht ik.

gewassen. Neem radijs, wortel, sla: dat

-7 g vezels: Prijsp.p. € 2.05

Maar toen ikop dat eiland 20 uuralleen zat,

isalleen maar een kwestie van zaaien en

bleek ik best zonder te kunnen. De zon komt

water geven. En planteetbare planten, zoals

ook op als Hugo niks doet, haha. Ik spreek

een bessenstruik, een notenboom ofeen

nogsteeds graag af, maar alleen als ik erecht

appelboom. Supergoed voor het milieu,

zin in heb. Zeg nu eerder: nee, ik gavandaag

geen enkel onderhoud en je hebt gewoon je

lekker de tuin in!’

eigen verse fruit bijdehand. Mooi toch!’

allerhande