Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 105

Hier is pagina 105 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
N
>
BUITENKIJKEN BIJ …
2,7
st
jm
il]
—
d
fl
©:
id
a
A
N)
1
7
|
ne
4
u
he
(, N
IM
B roosterde kool met
A
ni)
A
a
N
ansjovis-chilicrème
eo
Len
en hazelnoot
5
ne
7
a
dekoo! (ca. 1kilo)
© LEA
u
75 groomboter
ih
1
+100 ml witte wijn
(optioneel)
1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de
blikje ansjovis in olie
rodekool in 8 lange parten. Verwarm een
125 g crème fraîche
koekenpan met een flinke klont (ca. 50 g)
» V2rode peper
roomboter en bak hierin in delen aan beide
« lcitroen
zijden de rodekoolparten lichtbruin aan. Leg
RUN
(schoongeboend)
de parten in een ovenschaal en sprenkel er
« 50 g hazelnoten
eventueel een scheut witte wijn over. Verdeel
« Va bakje bieslook (à 25 g)
derest van de boter in kleine klontjes erover
en zet 15-20 min. in de oven, totdat de kool
licht begint te blakeren.
2 Doe ondertussen de inhoud van het blikje
Wat is je moestuin voor jou?
SIGNATURE DISH
ansjovis inclusief de olie in een hoge
Dit gerechtje is de essentie
‘Het is in de basis natuurlijk mijn eten, mijn
van mijn kookstijl en van
maatbeker of kleine blender. Voeg de creme
fraiche toe plus derode peper (verwijder
voorraadkast. Enhetismijnyogaschool,
hoe ik denk dat je moet
mijn speeltuin, mijn gym. Maar het isvooral
eten. Duurzaam, lokaal
voor minder pit de zaadjes).
met groente in de hoofdrol.
mijn inspiratiebron bij receptontwikkeling.
3 Voeg wat citroenrasp plus sap van een
Ikkookaltijd met groente in de hoofdrol,
Aangebakken met room-
halve citroen toe en pureer tot een gladde
boter en daarna geblakerd
met een klein beetje vlees ofvisaf en toe.
in de oven wordt de kool
crème. Verwarm een koekenpan op het vuur
Zohóórdehet vroeger ook, hè?”
een beetje zoetig. daarbij
zonder olie of boter en rooster de hazelnoten
als luxe zit een klein beetje
met een snufje zout mooi goudbruin.
ansjovis. Het is zo simpel,
4 Neem de schaal uit de oven, leg 2 parten
Heb je nog iets geleerd
maar zo lekker! Als ik soms
van Expeditie Robinson?
een 8 gangenmenu maak.
rodekool op elk bord, en schep er een paar
‘Heel veel, in praktische zin. Ik maakte zelf
vindt iedereen dit het hoog-
lepels ansjovis-chilicrème over.
zeezout, ikvond er citroengras in hetwild
tepunt van de avond;
5 Hak de hazelnoten grof en verdeel over de
en maakte met krabbetjes een heel lekkere
crème. Maak af met fijngehakte bieslook.
vissoep. Ikwas liever ro uur bezig meteen
Eet smakelijk!
kleine portie met smaak dan weer een saaie
bak cassave. Maar het was op spiritueel vlak
Heb je tips voor mensen
BEVAT p.p. 440 kcal - 8 g eiwit : 40 gvet,
echtlife-changing voor mij. Ik heb een lichte
die een moestuin willen
waarvan 19 g verz. - 7 g koolhydraten,
vorm van ADHD, was altijd te porren voor
beginnen? ‘Begin met makkelijke
waarvan 7 g suikers - 1.4 g zout
alles. Geen feestje zonder Hugo, dacht ik.
gewassen. Neem radijs, wortel, sla: dat
-7 g vezels: Prijsp.p. € 2.05
Maar toen ikop dat eiland 20 uuralleen zat,
isalleen maar een kwestie van zaaien en
bleek ik best zonder te kunnen. De zon komt
water geven. En planteetbare planten, zoals
ook op als Hugo niks doet, haha. Ik spreek
een bessenstruik, een notenboom ofeen
nogsteeds graag af, maar alleen als ik erecht
appelboom. Supergoed voor het milieu,
zin in heb. Zeg nu eerder: nee, ik gavandaag
geen enkel onderhoud en je hebt gewoon je
lekker de tuin in!’
eigen verse fruit bijdehand. Mooi toch!’
allerhande