Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 39




Hier is pagina 39 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ADVERTORIAL &

ze

NER

NO BAKE CHOCOLADE-

TAART MET ZOMERFRUIT

EN HAGELSLAG

Royaal genieten

dk

Extra grote en knapperige hagel

Zit

a elkmoment vans dag.

=

a

=

5

P

+ 140 groomboter

-75gblauwe

=

zo

+ 300 g digestive

bessen

C2

(koekjes, rol 400 g)

« 75 g frambozen

4

« 100 g melk-

* keukenmachine

dd

6

chocolade

« lage quichevorm

+ 390 groyaal hagel

met losse bodem

(pakje, De Ruijter)

(@ ca. 28cm,

GROOT EN

« 300 ml slagroom

ingevet)

2

KNAPPERIG

« 75grodebessen

En

Of je het nu laat

hagelen boven je

1 Smelt 100 g boter in een pan. Maal de

F

boterham of een

taart ermee opfleurt,

koekjes fijn in de keukenmachine en meng

met de gesmolten boter. Verdeel over de

De

met de extra grote

én extra knapperige

bodem van de quichevorm en druk gelijk-

hagelslag van

matig aan. Laat 30 min. opstijven in de

De Ruijter maak je

Ein

koelkast.

alles net even

lekkerder. Bij elke

x

2 Breek ondertussen de melkchocolade in

hap brood een

stukjes en doe samen met de rest van de

FE

Dl

F5

lekkere hap hagels.

boter, 320 g hagelslag en de slagroom in

ad

dat is echt goed

een vuurvaste kom. Zet de kom op een pan

4

Ze

genieten. Enooknog

eens gemaakt met

met kokend water (zorg dat de bodem het

ke

Rainforest Alliance-

water niet raakt) en laat de chocolade

À

is

\i

gecertificeerde

smelten (au bain-marie). Giet over de

cacao, voor een

in

nog beter gevoel.

taartbodem. Laat minimaal 5 uur afgedekt

opstijven in de koelkast.

De Ruiijter weet wel

wat lekker is,

3 Neem de taart uit de koelkast. Ris de rode

al sinds 1860!

bessen van de takjes en meng met de

71

i

blauwe bessen en frambozen. Verdeel het

ne

fruit langs de rand van de taart. Bestrooi het

midden van de taart met de rest van de

hagelslag en druk lichtjes aan.

Ar.

à.

Je kunt de taart tot en met stap 2 maximaal

2 dagen van tevoren maken. Verdeel het

De

CE

na

Ruüjter

z

fruit en de rest van de hagelslag er vlak voor

Á

A3

het serveren over.

N

Rey

ET

BEVAT pp.475kcal - 5 geiwit : 31g vet,

waarvan 17 g verz, - 42 g koolhydraten,

es

Su

waarvan 28 g suikers - 0.3 g zout

-2 g vezels : Prijs pp. € 090

De Ruijter

E

Royaal hagel

pakje 390 g € 249

sw

Meer weten?

=

Ganaar deruijter.nl

allerhande