Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 39

Hier is pagina 39 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ADVERTORIAL &
ze
NER
NO BAKE CHOCOLADE-
TAART MET ZOMERFRUIT
EN HAGELSLAG
Royaal genieten
dk
Extra grote en knapperige hagel
Zit
a elkmoment vans dag.
=
a
=
5
P
+ 140 groomboter
-75gblauwe
=
zo
+ 300 g digestive
bessen
C2
(koekjes, rol 400 g)
« 75 g frambozen
4
« 100 g melk-
* keukenmachine
dd
6
chocolade
« lage quichevorm
+ 390 groyaal hagel
met losse bodem
(pakje, De Ruijter)
(@ ca. 28cm,
GROOT EN
« 300 ml slagroom
ingevet)
2
KNAPPERIG
« 75grodebessen
En
Of je het nu laat
hagelen boven je
1 Smelt 100 g boter in een pan. Maal de
F
boterham of een
taart ermee opfleurt,
koekjes fijn in de keukenmachine en meng
met de gesmolten boter. Verdeel over de
De
met de extra grote
én extra knapperige
bodem van de quichevorm en druk gelijk-
hagelslag van
matig aan. Laat 30 min. opstijven in de
De Ruijter maak je
Ein
koelkast.
alles net even
lekkerder. Bij elke
x
2 Breek ondertussen de melkchocolade in
hap brood een
stukjes en doe samen met de rest van de
FE
Dl
F5
lekkere hap hagels.
boter, 320 g hagelslag en de slagroom in
ad
dat is echt goed
een vuurvaste kom. Zet de kom op een pan
4
Ze
genieten. Enooknog
eens gemaakt met
met kokend water (zorg dat de bodem het
ke
Rainforest Alliance-
water niet raakt) en laat de chocolade
À
is
\i
gecertificeerde
smelten (au bain-marie). Giet over de
cacao, voor een
in
nog beter gevoel.
taartbodem. Laat minimaal 5 uur afgedekt
opstijven in de koelkast.
De Ruiijter weet wel
wat lekker is,
3 Neem de taart uit de koelkast. Ris de rode
al sinds 1860!
bessen van de takjes en meng met de
71
i
blauwe bessen en frambozen. Verdeel het
ne
fruit langs de rand van de taart. Bestrooi het
midden van de taart met de rest van de
hagelslag en druk lichtjes aan.
Ar.
à.
Je kunt de taart tot en met stap 2 maximaal
2 dagen van tevoren maken. Verdeel het
De
CE
na
Ruüjter
z
fruit en de rest van de hagelslag er vlak voor
Á
A3
het serveren over.
N
Rey
ET
BEVAT pp.475kcal - 5 geiwit : 31g vet,
waarvan 17 g verz, - 42 g koolhydraten,
es
Su
waarvan 28 g suikers - 0.3 g zout
-2 g vezels : Prijs pp. € 090
De Ruijter
E
Royaal hagel
pakje 390 g € 249
sw
Meer weten?
=
Ganaar deruijter.nl
allerhande