Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 64

Hier is pagina 64 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
GEHAKTBROOD
MINI-MEATLOAFS
BEVAT psst. 385 kcal. 26 g eiwit 26 g vet.
5 Doe de geroosterde groenten in de
MET KWARTELEI
waarvan 10 g verz. - 10 g koolhydraten,
keukenmachine en maal grof. Voeg de
waarvan 5 g suikers - 18 g zout
linzen toe en pulse tot een grof mengsel.
-2 g vezels : Prijs p.st. € 1.60
Meng de rest van de eieren, kaas, champig-
nons en het amandelmeel erdoor.
NO MEAT-LOAF VAN
6 Verdeel 4 van het mengsel gelijkmatig
+ 3sjalotten
GROENTE EN LINZEN
over de cakevorm. Maak met de bolle
* 2tenen knoflook
kant van een lepel 5 kuiltjes in het midden
« 2el arachideolie
van de vulling en leg de gekookte eieren
« tl selderijzout (potje 94 g. Verstegen)
erin. Verdeel de rest van het linzenmengsel
- 8kwarteleitjes (doosje 12 stuks, Van Beek)
voorzichtig rondom en op de eieren. Druk
« tl gemalen nootmuskaat
niet te hard aan.
7 Bak ca. 45 min. in het midden van de
« Lel grove mosterd
« 250 g winterpeen
+ 40 g Parmigiano Reggiano-poeder
« 2stengels bleekselderij
oven. Neem uit de oven en laat 15 min. in de
(zakje, AH Biologisch)
« 2middelgrote uien
vorm staan. Leg een serveerschaal op de
* 30 g panko (Japans paneermeel)
« Vz tl knoflookpoeder
cakevorm en stort op de schaal. Serveer
+ 600 ghalf-om-halfgehakt (schaal 300 g)
« Ve tluienpoeder
warm of op kamertemperatuur.
« ló plakken ontbijtspek
« 2tl paprikapoeder
« 425 ml passata (fles, Mutti)
« 4el olijfolie
BEVAT p.p. 370 kcal - 38 g eiwit 25 g vet,
«5 elketchup
« 8 henneneitjes (doos 10 stuks)
waarvan 7 g verz. 15 g koolhydraten,
* bakpapier
« 400 gkastanjechampignons
waarvan 5 g suikers - 0.9 g zout
« 600 g linzen (blik 400 g en 200 g)
-6 g vezels - Prijs pp. € 1.70
« potje gegrilde paprika (295 g)
1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de
sjalotten en knoflook fijn. Verhit de olie
« 150 g geraspte cheddar (zak)
in een koekenpan en bak de sjalot. knoflook
« 100 g amandelmeel
en het selderijzout 5 min. op laag vuur. Neem
« bakpapier
IPS
de pan van het vuur en laat iets afkoelen.
« cakevorm 30 cm (ingevet)
2 Breng ondertussen een pan water aan
« keukenmachine
| WIJNT
Cono Sur
Bicicleta Merlot
de kook en kook hierin de eitjes 3 min. Laat
schrikken onder koud water en pel ze.
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
Smaak soepel
oO
Herkomst
3 Meng het sjalotmengsel, de nootmus-
Schil en snijd de peen in plakjes van ca. lem.
1
Chili, Central Valley
kaat, mosterd, kaas, panko en peper door
Snijd de bleekselderij in stukken van
Prijs €599
het gehakt. Verdeel in 8 porties, druk een
ca. 2 cm en de uien in parten. Verdeel over
Kersen, bramen. bos-
bessen. deze zachte
beetje plat als een burger van ca. ® 10 cm
een met bakpapier beklede bakplaat.
wijn zit bomvol
en maak een kuiltje in het midden. Zet een
Bestrooi met 111 knoflook-, 1 tl uien- en alle
donker fruit en heeft
kwarteleitje in het kuiltje en vorm het ge-
paprikapoeder, 2 el olie, peper en zout en
ook houtsmaken,
hakt voorzichtig rondom het ei tot een bol
schep om. Rooster ca. 20 min. in het midden
vanille en wat cho-
colade. Om ‘gewoon’
met een platte onderkant. Leg op een met
van de oven. Schep halverwege om. Neem
bakpapier beklede bakplaat en bekleed
uit de oven en zet de temperatuur op 180 °C.
te drinken en bij een
Sarmentino
scala aan gerechten,
rondom met het spek. Bak de meatloafs
2 Breng ondertussen een pan water aan
waaronder deze
ca. 25 min. in het midden van de oven.
de kook en kook hierin 5 eieren 4/2 min. Laat
Merlot
smaakvolle ‘broden’,
Smaak stevig
4 Meng ondertussen de passata met de
schrikken onder koud water en pel ze.
Herkomst Chili,
die barsten van
Central Valley
de hartigheid. Een
ketchup. Neem de meatloafs uit de oven
3 Snijd de champignons in stukjes. Verhit de
win-wincombinatie!
en bestrijk direct rondom met de helft van
rest van de olie in een koekenpan en bak de
Prijs € 299
Deze toegankelijke
de tomatensaus. Bak nog 10 min. in de oven.
champignons met de rest van de knoflook-
rode wijn is lekker
en uienpoeder, peper en eventueel zout
5 Verwarm ondertussen de rest van de
fruitig en zacht. Hij
tomatensaus op laag vuur. Serveer de
ca. 10 min. op middelhoog tot hoog vuur
past bij gerechten
die niet al te zwaar
meatloafs warm of op kamertemperatuur
goudbruin en tot het vocht verdampt is.
zijn. maar wel rijk
met de saus.
Schep regelmatig om.
CES
van smaak. Zoals
4 Doe alle linzen in een vergiet en spoel af onder
bij deze meatloafs.
Je kunt de meatloafs | dag van tevoren
koud stromend water. Laat goed uitlekken. Laat
met en zonder
maken. Laat afkoelen en bewaar afgedekt
de paprika's uitlekken. snijd aan 1 kant in en klap
vlees. Hij is goede
in de koelkast. Serveer op kamertempera-
ze open. Dep droog. Bekleed de cakevorm met
vrienden met
tomatensaus,
tuur of verwarm ca. 30 min. op 120 °C en
bakpapier en verdeel de paprika's met de glad-
dus schenk hem ook
Foodfotografie René Mesman, foodstyling Victor de Launay. styling Laura Vijselaar. Nicole de Werk. Rolinda Windhorst
serveer met de opgewarmde saus.
de kant naar beneden in laag over de bodem.
‘ns bij pastaschotels.