Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 64




Hier is pagina 64 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

GEHAKTBROOD

MINI-MEATLOAFS

BEVAT psst. 385 kcal. 26 g eiwit 26 g vet.

5 Doe de geroosterde groenten in de

MET KWARTELEI

waarvan 10 g verz. - 10 g koolhydraten,

keukenmachine en maal grof. Voeg de

waarvan 5 g suikers - 18 g zout

linzen toe en pulse tot een grof mengsel.

-2 g vezels : Prijs p.st. € 1.60

Meng de rest van de eieren, kaas, champig-

nons en het amandelmeel erdoor.

NO MEAT-LOAF VAN

6 Verdeel 4 van het mengsel gelijkmatig

+ 3sjalotten

GROENTE EN LINZEN

over de cakevorm. Maak met de bolle

* 2tenen knoflook

kant van een lepel 5 kuiltjes in het midden

« 2el arachideolie

van de vulling en leg de gekookte eieren

« tl selderijzout (potje 94 g. Verstegen)

erin. Verdeel de rest van het linzenmengsel

- 8kwarteleitjes (doosje 12 stuks, Van Beek)

voorzichtig rondom en op de eieren. Druk

« tl gemalen nootmuskaat

niet te hard aan.

7 Bak ca. 45 min. in het midden van de

« Lel grove mosterd

« 250 g winterpeen

+ 40 g Parmigiano Reggiano-poeder

« 2stengels bleekselderij

oven. Neem uit de oven en laat 15 min. in de

(zakje, AH Biologisch)

« 2middelgrote uien

vorm staan. Leg een serveerschaal op de

* 30 g panko (Japans paneermeel)

« Vz tl knoflookpoeder

cakevorm en stort op de schaal. Serveer

+ 600 ghalf-om-halfgehakt (schaal 300 g)

« Ve tluienpoeder

warm of op kamertemperatuur.

« ló plakken ontbijtspek

« 2tl paprikapoeder

« 425 ml passata (fles, Mutti)

« 4el olijfolie

BEVAT p.p. 370 kcal - 38 g eiwit 25 g vet,

«5 elketchup

« 8 henneneitjes (doos 10 stuks)

waarvan 7 g verz. 15 g koolhydraten,

* bakpapier

« 400 gkastanjechampignons

waarvan 5 g suikers - 0.9 g zout

« 600 g linzen (blik 400 g en 200 g)

-6 g vezels - Prijs pp. € 1.70

« potje gegrilde paprika (295 g)

1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de

sjalotten en knoflook fijn. Verhit de olie

« 150 g geraspte cheddar (zak)

in een koekenpan en bak de sjalot. knoflook

« 100 g amandelmeel

en het selderijzout 5 min. op laag vuur. Neem

« bakpapier

IPS

de pan van het vuur en laat iets afkoelen.

« cakevorm 30 cm (ingevet)

2 Breng ondertussen een pan water aan

« keukenmachine

| WIJNT

Cono Sur

Bicicleta Merlot

de kook en kook hierin de eitjes 3 min. Laat

schrikken onder koud water en pel ze.

1 Verwarm de oven voor op 200 °C.

Smaak soepel

oO

Herkomst

3 Meng het sjalotmengsel, de nootmus-

Schil en snijd de peen in plakjes van ca. lem.

1

Chili, Central Valley

kaat, mosterd, kaas, panko en peper door

Snijd de bleekselderij in stukken van

Prijs €599

het gehakt. Verdeel in 8 porties, druk een

ca. 2 cm en de uien in parten. Verdeel over

Kersen, bramen. bos-

bessen. deze zachte

beetje plat als een burger van ca. ® 10 cm

een met bakpapier beklede bakplaat.

wijn zit bomvol

en maak een kuiltje in het midden. Zet een

Bestrooi met 111 knoflook-, 1 tl uien- en alle

donker fruit en heeft

kwarteleitje in het kuiltje en vorm het ge-

paprikapoeder, 2 el olie, peper en zout en

ook houtsmaken,

hakt voorzichtig rondom het ei tot een bol

schep om. Rooster ca. 20 min. in het midden

vanille en wat cho-

colade. Om ‘gewoon’

met een platte onderkant. Leg op een met

van de oven. Schep halverwege om. Neem

bakpapier beklede bakplaat en bekleed

uit de oven en zet de temperatuur op 180 °C.

te drinken en bij een

Sarmentino

scala aan gerechten,

rondom met het spek. Bak de meatloafs

2 Breng ondertussen een pan water aan

waaronder deze

ca. 25 min. in het midden van de oven.

de kook en kook hierin 5 eieren 4/2 min. Laat

Merlot

smaakvolle ‘broden’,

Smaak stevig

4 Meng ondertussen de passata met de

schrikken onder koud water en pel ze.

Herkomst Chili,

die barsten van

Central Valley

de hartigheid. Een

ketchup. Neem de meatloafs uit de oven

3 Snijd de champignons in stukjes. Verhit de

win-wincombinatie!

en bestrijk direct rondom met de helft van

rest van de olie in een koekenpan en bak de

Prijs € 299

Deze toegankelijke

de tomatensaus. Bak nog 10 min. in de oven.

champignons met de rest van de knoflook-

rode wijn is lekker

en uienpoeder, peper en eventueel zout

5 Verwarm ondertussen de rest van de

fruitig en zacht. Hij

tomatensaus op laag vuur. Serveer de

ca. 10 min. op middelhoog tot hoog vuur

past bij gerechten

die niet al te zwaar

meatloafs warm of op kamertemperatuur

goudbruin en tot het vocht verdampt is.

zijn. maar wel rijk

met de saus.

Schep regelmatig om.

CES

van smaak. Zoals

4 Doe alle linzen in een vergiet en spoel af onder

bij deze meatloafs.

Je kunt de meatloafs | dag van tevoren

koud stromend water. Laat goed uitlekken. Laat

met en zonder

maken. Laat afkoelen en bewaar afgedekt

de paprika's uitlekken. snijd aan 1 kant in en klap

vlees. Hij is goede

in de koelkast. Serveer op kamertempera-

ze open. Dep droog. Bekleed de cakevorm met

vrienden met

tomatensaus,

tuur of verwarm ca. 30 min. op 120 °C en

bakpapier en verdeel de paprika's met de glad-

dus schenk hem ook

Foodfotografie René Mesman, foodstyling Victor de Launay. styling Laura Vijselaar. Nicole de Werk. Rolinda Windhorst

serveer met de opgewarmde saus.

de kant naar beneden in laag over de bodem.

‘ns bij pastaschotels.