Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VOORWOORD

Nen

7

Ws

Ò

E

pa

42

eg

Smörgästärta

5,

(Zweedse

sandwichtaart)

ni

Het recept vind

1 >

je hier

He 5

ER

mn

)

DE

N

4

+*®

DEZE MAAND

Proef de lente

o, wat heb ik zin in het voorjaar! Ik

kun je alles lezen over ons Beter voor-

verheug me erop dat de tuin begint

programma, dat net is uitgebreid met

te bloeien en de vogeltjes weer gaan

groente en fruit. Weer een mooie stap in

zingen. En op Pasen! Ik ga mijn gezin een

duurzaamheid samen met onze 200 telers!

uitgebreide brunch voorzetten met de

Ook hebben we een aantal Streeckgenoten

lekkerste zelfbereide gerechten. Op de

gesproken, die met veel passie over hun

voorkant van dit nummer prijkt een

vak en producten vertellen. We zijn er

il

Smörgästärta. Deze schitterende sand-

trots op dat we zo intensief samenwerken

te

à

ed

wichtaart met zalm, roomkaas en verse

met de bakkers op de hoek, de slagers in

ww Ki

kruiden is makkelijk te maken. In dit

de straat en de boeren uit de buurt.

nummer vind je nog veel meer inspiratie

Net als voor hen is het nu ook tijd om te

voor de paastafel, zoals voorjaarssoepen

zaaien en planten in jouw eigen tuin.

en bijzondere gerechten met eieren, zoals

Tv-kok Hugo Kennis neemt ons mee naar

oeuf en cocotte of eggs benedict.

zijn moestuin en geeft tips om er een

En voor de zoetekauwen is er ook genoeg.

succes van te maken. En met al die verse

wi

pr

Mijn dochter Féline is er zo een. Wij gaan

ingrediënten lukt het zeker om elke dag

Fi

N

zeker samen de kleurige paaszandkoekjes

wat lekkers op tafel te zetten. Probeer de

en de glanzende hot cross buns maken.

geweldige risotto primavera van culinair

Nu mijn racefiets weer uit de schuur mag,

redacteur Anaisa maar eens. Je proeft de

Joyce Bierman werkt al 18 jaar voor

rijd ik wekelijks door de polders. De nu

lente gewoon!

nog kale akkers kleuren straks groen van

Albert Heijn en is verantwoordelijk

voor Allerhande. Ze woont samen met haar

de sla, andijvie en spinazie. Ik ben blij dat

man en 3 kinderen. Haar favoriete plek is

we bij Albert Heijn zoveel mogelijk

de keuken, waar wordt gekookt,

producten van Nederlandse boeren

Je

gegeten en bijgepraat.

afnemen. Het is toch fijn om te weten

PS Ook met Pasen schenkt Albert Heijn

voor elke verkochte feeststol r euro aan

waar je eten vandaan komt?

Fotografie Brenda van Leeuwen. coverfotografie Alan Jensen. foodstyling Bart Stuart. styling Cyn Ferdinandus

In ‘Samen voor een bloeiende toekomst’

het goede doel!

allerhande