Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 3

Hier is pagina 3 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VOORWOORD
Nen
7
Ws
Ò
E
pa
42
eg
Smörgästärta
5,
(Zweedse
sandwichtaart)
ni
Het recept vind
1 >
je hier
He 5
ER
mn
)
DE
N
4
+*®
DEZE MAAND
Proef de lente
o, wat heb ik zin in het voorjaar! Ik
kun je alles lezen over ons Beter voor-
verheug me erop dat de tuin begint
programma, dat net is uitgebreid met
te bloeien en de vogeltjes weer gaan
groente en fruit. Weer een mooie stap in
zingen. En op Pasen! Ik ga mijn gezin een
duurzaamheid samen met onze 200 telers!
uitgebreide brunch voorzetten met de
Ook hebben we een aantal Streeckgenoten
lekkerste zelfbereide gerechten. Op de
gesproken, die met veel passie over hun
voorkant van dit nummer prijkt een
vak en producten vertellen. We zijn er
il
Smörgästärta. Deze schitterende sand-
trots op dat we zo intensief samenwerken
te
à
ed
wichtaart met zalm, roomkaas en verse
met de bakkers op de hoek, de slagers in
ww Ki
kruiden is makkelijk te maken. In dit
de straat en de boeren uit de buurt.
nummer vind je nog veel meer inspiratie
Net als voor hen is het nu ook tijd om te
voor de paastafel, zoals voorjaarssoepen
zaaien en planten in jouw eigen tuin.
en bijzondere gerechten met eieren, zoals
Tv-kok Hugo Kennis neemt ons mee naar
oeuf en cocotte of eggs benedict.
zijn moestuin en geeft tips om er een
En voor de zoetekauwen is er ook genoeg.
succes van te maken. En met al die verse
wi
pr
Mijn dochter Féline is er zo een. Wij gaan
ingrediënten lukt het zeker om elke dag
Fi
N
zeker samen de kleurige paaszandkoekjes
wat lekkers op tafel te zetten. Probeer de
en de glanzende hot cross buns maken.
geweldige risotto primavera van culinair
Nu mijn racefiets weer uit de schuur mag,
redacteur Anaisa maar eens. Je proeft de
Joyce Bierman werkt al 18 jaar voor
rijd ik wekelijks door de polders. De nu
lente gewoon!
nog kale akkers kleuren straks groen van
Albert Heijn en is verantwoordelijk
voor Allerhande. Ze woont samen met haar
de sla, andijvie en spinazie. Ik ben blij dat
man en 3 kinderen. Haar favoriete plek is
we bij Albert Heijn zoveel mogelijk
de keuken, waar wordt gekookt,
producten van Nederlandse boeren
Je
gegeten en bijgepraat.
afnemen. Het is toch fijn om te weten
PS Ook met Pasen schenkt Albert Heijn
voor elke verkochte feeststol r euro aan
waar je eten vandaan komt?
Fotografie Brenda van Leeuwen. coverfotografie Alan Jensen. foodstyling Bart Stuart. styling Cyn Ferdinandus
In ‘Samen voor een bloeiende toekomst’
het goede doel!
allerhande