Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 101

Hier is pagina 101 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Wan ETEN WE VAN
ti
Bis
#
Ravioli met rodekool,
3
rauwe ham en rucola
7
7
a
an
ni »
ús ji
=>
El
Nn
za
(ie
a»
au
D
ze
|
rauwe ham
y
f
e
EU
A
/
>
ar
URN
rucola
Fr
BO
Fe
it gel olijfolie in een grote koekenpan
zuivelspread
ik 80 9 Schwarzwalder schinken
NW
dbruin en krokant. Keer:
CUS
AN
N
IN
Iverwege, Neem uit de pan (bewaar het
t)/en laat uitlekken op keukenpapier.
ER
e ondertussen 100 g rucola (zak 150 g)
met 200 g zuivelspread light naturel en
Om water in een hoge beker en pureer
rodekool
et een staafmixer tot een saus. Verwarm
10 mi op laag vuur.Roer af en toe. Snijd
450 grodekool (AH Biologisch) in dunne
reepjes. Bak de rodekool al omscheppend
met peper en zout 7 min. op hoog vuur in
© VEGA TIP Vervang de ravioli door
het achtergehouden bakvet. Kook onder-
ravioli verde burratae pomodoro
tussen 500 g koelverse ravioli 5 formaggi
(koelvers, 250 g) en de rauwe ham
(schaal 250,9) volgens de aanwijzingen op
door een zachtgekookt ei.
de verpakking beetgaar. Meng 50 g rucola
(zak 150 g) door de rodekool en verdeel
BEVAT p.p. 630 kcal - 26 g eiwit»
vet,
ravioli
5 formaggi
over borden. Verdeel de pasta en rucola-
waarvan 12 g verz: 58g koolhydraten,
saus erover en breek de rauwe ham in
waarvan 15 g suikers + 2.89 zout
stukken erboven,
+ 8 g vezels Prijs p.p. €275
allerhande