Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 101




Hier is pagina 101 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Wan ETEN WE VAN

ti

Bis

#

Ravioli met rodekool,

3

rauwe ham en rucola

7

7

a

an

ni »

ús ji

=>

El

Nn

za

(ie



au

D

ze

|

rauwe ham

y

f

e

EU

A

/

>

ar

URN

rucola

Fr

BO

Fe

it gel olijfolie in een grote koekenpan

zuivelspread

ik 80 9 Schwarzwalder schinken

NW

dbruin en krokant. Keer:

CUS

AN

N

IN

Iverwege, Neem uit de pan (bewaar het

t)/en laat uitlekken op keukenpapier.

ER

e ondertussen 100 g rucola (zak 150 g)

met 200 g zuivelspread light naturel en

Om water in een hoge beker en pureer

rodekool

et een staafmixer tot een saus. Verwarm

10 mi op laag vuur.Roer af en toe. Snijd

450 grodekool (AH Biologisch) in dunne

reepjes. Bak de rodekool al omscheppend

met peper en zout 7 min. op hoog vuur in

© VEGA TIP Vervang de ravioli door

het achtergehouden bakvet. Kook onder-

ravioli verde burratae pomodoro

tussen 500 g koelverse ravioli 5 formaggi

(koelvers, 250 g) en de rauwe ham

(schaal 250,9) volgens de aanwijzingen op

door een zachtgekookt ei.

de verpakking beetgaar. Meng 50 g rucola

(zak 150 g) door de rodekool en verdeel

BEVAT p.p. 630 kcal - 26 g eiwit»

vet,

ravioli

5 formaggi

over borden. Verdeel de pasta en rucola-

waarvan 12 g verz: 58g koolhydraten,

saus erover en breek de rauwe ham in

waarvan 15 g suikers + 2.89 zout

stukken erboven,

+ 8 g vezels Prijs p.p. €275

allerhande