Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 96




Hier is pagina 96 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

N

2

À

A

y

&

Zal

m met noedels, paksoi

PS

ir

esam-limoendressing

5

Az

2

ue

+ Irode peper

+ 1limoen (schoongeboend)

« 2Zel sesamzaad

M

?

« 4elsesamolie

8

« 2tenen knoflook

EN

+ 300 g verse zalmfilet

« 225 g zilver vliesrijstnoedels (pakje,

nd

Fairtrade Original)

« 15 g verse gember (ongeschild)

+

- 1struik paksoi

3

9,

«400g spitskool (zak, koelvers)

1 Snijd hef’steeltje van de rode peper.

à :

Halveer de peper in de lengte, verwijder

VA

metéen scherp mesje de zaadlijsten en

srfijd het vruchtvlees fijn. Rasp de groene

nt

a

h

‘schil van de limoen en pers de vrucht uit.

Meng het limoensap, -rasp, sesamzaad,

G

2 elsesamolie en de rode peper door

elkaar. Pers de knoflook erboven en breng

]

op smaak met peper en zout.

FA

4

2 Bestrooi de zalm met peper en eventueel

_ zout. Verhit lel sesamolie in een koekenpan

©

|

„en bak de zalm 8 min. op middelhoog vuur.

halverwege.

reid ondertussen de noedels volgens

Tr

A

89

Inwijzingen op de verpakking. Giet af.

|

2

poel onder koud stromend water.

F

Le

Er}

Pi

Schil

n snijd de gember fijn. Snijd de

7

oi in repen van ca. 2 cm breed. Verhit

CT

à

7

AE

de rest van de sesamolie in een wok of

je koekenpan op middelhoog vuur en

9

N

bak de gember 1 min. Voeg de spitskool toe

07

a

|

%

enbak 3 min. Voeg de paksoitoe en bak

ze

re

“3 min. mee.

%

5

à

5 Schep de noedels door de groenten en

verdeel over borden. Verdeel de zalm in

US à nn

stukken erover en besprenkel met de

à

h

©

sesam-limoendressing.

#

TIP Lekker met koriander.

VEGA TIP Vervang de zalm



door biologische tofu rulstukjes

Ee

2

à

ie

naturel (180 g).

En

SE

ed

5

BEVAT p.p.585kcal- 25 geiwit-3l1gvet,

Dd

x

waarvan 5 g verz.- 50 gkoolhydraten,

u

Waarvan 6 g suikers -0.5 gzout

ds

“8 g vezels: Prijs p.p. € 4.20

er

af