Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 17

Hier is pagina 17 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ZOETE KOEK & BROODJES
1 Kneed de bakmix en de boter met je han-
den tot een kruimelig deeg. Voeg 1 el water
toe als het deeg te kruimelig blijft. Vorm een
deegbal en leg deze verpakt in vershoud-
folie 30 min. in de koelkast.
ad
2 Verwarm de oven voor op 180 °C. Bestuif
Vod
het werkblad licht met bloem. Rol het deeg
Fe)
uit met de deegroller tot een lap van
ca. 5 mm dik. Steek met een vormpje
paaseieren en paashaasjes uit het deeg.
Fie
3 Leg de koekjes niet te dicht bij elkaar op
een met bakpapier beklede bakplaat. Bak
Ei)
de koekjes in 12-15 min.. tot de koekjes licht-
bruin kleuren met iets donkerdere randjes.
Til het bakpapier met de koekjes van de
warme bakplaat en laat minstens
30 min. afkoelen.
KOEKJESDOOS
4 Halveer ondertussen de citroenen.
Doe je gedecoreerde
Pers het sap uit de vruchten. Roer een dik
paaskoekjes in een
basisglazuur van de poedersuiker en
zelfgemaakt doosje
3 el citroensap. Houd ca. 3 el wit glazuur
van onder meer een
eierdoos. een kleurig
achter en verdeel de rest van het glazuur
servet en een
over 3 bakjes. Maak eerst een roze glazuur
oi lint.
met 15 druppels rode kleurstof. Maak het
2de glazuur geel met 10 druppels gele
Klik hier voor de
video waarin je stap
kleurstof. Maak een paars glazuur van
voor stap ziet hoe je
15 druppels rood en] druppel blauw.
dat doet.
W
5 Schep elke kleur glazuur in een apart
15
|
spuitzakje. Versier de afgekoelde koekjes
met het glazuur. Begin met de contouren
(het buitenste randje) en kleur de koekjes
daarna in. Maak streepjes. stippen of de
kuikentjes en haasjes van de foto. Bij die
laatste 2 kun je de ogen, het neusje en het
snaveltje tekenen met de decoratiestiften.
Zorg dat de eerste laag glazuur helemaal
is opgedroogd voor je de laatste versiering
aanbrengt: dat duurt ca. 30 min. Bewaar de
=
koekjes in een luchtdichte bak.
TIP Maak zelf spuitzakjes (cornetjes) van
een vel bakpapier. Wil je zien hoe dat
moet? Check de video op ah.nl/allerhande/
\
us
video/cornetje-spuitzakje-maken.
re
BEVAT p.st. 150 kcal - 1 g eiwit - 5 g vet,
waarvan 4 g verz. - 25 g koolhydraten,
Kad
waarvan 18 g suikers - 0. g zout
“Og vezels - Prijs p.st. € 0.30
allerhande