Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 42




Hier is pagina 42 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VOORJAARSSOEP

BLADGROENTESOEP

BROCCOLISOEP

LENTE-ERWTENSOEP

MET CROSTINI

MET ZALM

MET DILLE EN MUNT

3

« 2uien

« lrobuust spelt stokbrood

« 3el olijfolie

+ 2/2 groentebouillonblokje

« óel olijfolie

« 600 g broccoliroosjes (zak 400 g)

« 400 g gesneden snijbonen (zak)

+ V2 citroen (schoongeboend)

« 1 groentebouillonblokje

« 75 g parelcouscous (zak 300 g)

« 50 g geroosterde amandelen

» 125 ml verse slagroom

« 10 g dille (bakje 15 g)

« 3tenen knoflook

« Va bakje bieslook (à 25 9)

+ Ve bakje munt (à15 g.

+ 45 grucola (zak 85 g)

« 150 g warmgerookte zalmflakes

alleen de blaadjes)

« 2 middelgrote uien

naturel (schaal)

« 100 g witte kaas (plak 200 g)

* 400 g spinazie (zak)

« staafmixer

« 450 g tuinerwten (zak, diepvries)

« 150 g veldsla (zak)

« 2 groentebouillonblokjes

1 Breng 1.2 liter heet water met de bouillon-

1 Snipper de uien. Verhit de olie in een

« 125 g crème fraîche

soeppan en fruit de ui ca. 3 min. Snijd de

blokjes aan de kook. Voeg de snijbonen toe

« bakpapier

en kook 7 min.

broccoliroosjes kleiner, voeg toe en bak

« keukenmachine of staafmixer (met bakje)

ca. 3 min. mee. Verkruimel het bouillon-

2 Kook ondertussen de parelcouscous

blokje erboven en voeg 1 liter heet water

5 min. en giet af. Snijd de dille grof, zodat

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de

toe. Laat het geheel ca. 7 min. koken.

je mooie pluimpjes krijgt. Snijd de blaadjes

kapjes van het stokbrood, snijd het brood in

2 Pureer de soep met de staafmixer. Je

van de munt in reepjes, laat de kleinste

12 schuine plakjes en leg op een met bak-

mag wat kleine stukjes broccoli blijven zien,

blaadjes heel. Verkruimel de witte kaas.

papier beklede bakplaat. Besprenkel met

dat geeft wat structuur. Voeg de slagroom

3 Voeg de tuinerwten en parelcouscous

Jel olie en rooster ca. 10 min. in het midden

toe, zet het vuur laag en verwarm ca. 2 min.

toe aan de soep en kook nog 3 min. op

van de oven.

mee (niet koken). Breng de soep op smaak

hoog vuur. Voeg de dille toe en verwarm

2 Rasp ondertussen de gele schil van de

met peper en zout. Snijd ondertussen de

nog Ì min. op laag vuur mee.

halve citroen en pers die helft uit. Maal

bieslook fijn.

4 Verdeel de soep over kommen. Bestrooi

het citroenrasp en l el -sap met 3 el olie,

3 Schenk de soep in kommen en verdeel

met de kaas, munt en wat versgemalen

de amandelen, 1 kleine teen knoflook en

daar de zalmflakes over. Bestrooi met de

zwarte peper. Serveer direct.

20 g rucola in de keukenmachine of met

bieslook.

de staafmixer tot een grof mengsel. Breng

© VEGA TIP Vervang de zalm door een

BEVAT pp. 245 kcal - 12 g eiwit - 6 g vet,

op smaak met peper en zout.

zachtgekookt of gepocheerdei.

waarvan 3 g verz. - 31 g koolhydraten,

3 Snijd de rest van de knoflook fijn. Snipper de

waarvan 2 g suikers - 3.7 g zout

uien. Verhit de rest van de olie ineen soeppan

BEVAT pp. 335 kcal «14 g eiwit «27 g vet,

- 10 g vezels - Prijs pp. € 1.35

en fruit de ui 3 min. Voeg de knoflook toe en

waarvan 10 g verz. - 6 g koolhydraten,

fruit nog 1min. mee. Voeg de spinazie in delen

waarvan 4 g suikers « 2.1 q zout

toe en laat in ca. 5 min. op middelhoog vuur

“6 g vezels: Prijs pp. € 2.75

grotendeels slinken. Voeg derest van de rucola

(houd wat achter voor garnering). de veldsla,

bouillonblokjes en 1 liter heet water toe en ver-

warm ca. min. op laag vuur, zodat alles slinkt

MAKKELIJK & SNEL

maar niet kookt. Zet het vuur uit en pureer met

de staafmixer tot een gladde soep. Breng op

smaak met peper en eventueel zout.

4 Roer de crème fraîche los. Besmeer de

27

crostini met de amandelsaus. Schenk de

»

waren

soep in kommen. Besprenkel met de crème

fraîche en verdeel de achtergehouden

rucola erover. Serveer de crostini ernaast.

Alleen opwarmen.

Met prei, elstar-appel en room.

Alle ingrediënten voor een

BEVAT pp. 595 kcal 16 g eiwit - 41 g vet,

waarvan 11 g verz. 36 g koolhydraten,

AH Soep in zak aspergesoep

Lekker met Hollandse garnalen

lekker verse soep. In 15 minuten

570 ml € 1.69

als topping.

op tafel.

waarvan 11 g suikers + 3.4 g zout

AH Excellent Verspakket

AH Verse pureersoep

“7 g vezels - Prijs p.p. € 2.20

prei-kerriesoep € 3.39

tomaat-oregano 638 g € 3.59

Foodfotografie Eric van Lokven, foodstyling Goran Todorovic. styling Ulrika Gustafsson, Nicole de Werk, fotografie Rolinda Windhorst