Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 42

Hier is pagina 42 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VOORJAARSSOEP
BLADGROENTESOEP
BROCCOLISOEP
LENTE-ERWTENSOEP
MET CROSTINI
MET ZALM
MET DILLE EN MUNT
3
« 2uien
« lrobuust spelt stokbrood
« 3el olijfolie
+ 2/2 groentebouillonblokje
« óel olijfolie
« 600 g broccoliroosjes (zak 400 g)
« 400 g gesneden snijbonen (zak)
+ V2 citroen (schoongeboend)
« 1 groentebouillonblokje
« 75 g parelcouscous (zak 300 g)
« 50 g geroosterde amandelen
» 125 ml verse slagroom
« 10 g dille (bakje 15 g)
« 3tenen knoflook
« Va bakje bieslook (à 25 9)
+ Ve bakje munt (à15 g.
+ 45 grucola (zak 85 g)
« 150 g warmgerookte zalmflakes
alleen de blaadjes)
« 2 middelgrote uien
naturel (schaal)
« 100 g witte kaas (plak 200 g)
* 400 g spinazie (zak)
« staafmixer
« 450 g tuinerwten (zak, diepvries)
« 150 g veldsla (zak)
« 2 groentebouillonblokjes
1 Breng 1.2 liter heet water met de bouillon-
1 Snipper de uien. Verhit de olie in een
« 125 g crème fraîche
soeppan en fruit de ui ca. 3 min. Snijd de
blokjes aan de kook. Voeg de snijbonen toe
« bakpapier
en kook 7 min.
broccoliroosjes kleiner, voeg toe en bak
« keukenmachine of staafmixer (met bakje)
ca. 3 min. mee. Verkruimel het bouillon-
2 Kook ondertussen de parelcouscous
blokje erboven en voeg 1 liter heet water
5 min. en giet af. Snijd de dille grof, zodat
1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de
toe. Laat het geheel ca. 7 min. koken.
je mooie pluimpjes krijgt. Snijd de blaadjes
kapjes van het stokbrood, snijd het brood in
2 Pureer de soep met de staafmixer. Je
van de munt in reepjes, laat de kleinste
12 schuine plakjes en leg op een met bak-
mag wat kleine stukjes broccoli blijven zien,
blaadjes heel. Verkruimel de witte kaas.
papier beklede bakplaat. Besprenkel met
dat geeft wat structuur. Voeg de slagroom
3 Voeg de tuinerwten en parelcouscous
Jel olie en rooster ca. 10 min. in het midden
toe, zet het vuur laag en verwarm ca. 2 min.
toe aan de soep en kook nog 3 min. op
van de oven.
mee (niet koken). Breng de soep op smaak
hoog vuur. Voeg de dille toe en verwarm
2 Rasp ondertussen de gele schil van de
met peper en zout. Snijd ondertussen de
nog Ì min. op laag vuur mee.
halve citroen en pers die helft uit. Maal
bieslook fijn.
4 Verdeel de soep over kommen. Bestrooi
het citroenrasp en l el -sap met 3 el olie,
3 Schenk de soep in kommen en verdeel
met de kaas, munt en wat versgemalen
de amandelen, 1 kleine teen knoflook en
daar de zalmflakes over. Bestrooi met de
zwarte peper. Serveer direct.
20 g rucola in de keukenmachine of met
bieslook.
de staafmixer tot een grof mengsel. Breng
© VEGA TIP Vervang de zalm door een
BEVAT pp. 245 kcal - 12 g eiwit - 6 g vet,
op smaak met peper en zout.
zachtgekookt of gepocheerdei.
waarvan 3 g verz. - 31 g koolhydraten,
3 Snijd de rest van de knoflook fijn. Snipper de
waarvan 2 g suikers - 3.7 g zout
uien. Verhit de rest van de olie ineen soeppan
BEVAT pp. 335 kcal «14 g eiwit «27 g vet,
- 10 g vezels - Prijs pp. € 1.35
en fruit de ui 3 min. Voeg de knoflook toe en
waarvan 10 g verz. - 6 g koolhydraten,
fruit nog 1min. mee. Voeg de spinazie in delen
waarvan 4 g suikers « 2.1 q zout
toe en laat in ca. 5 min. op middelhoog vuur
“6 g vezels: Prijs pp. € 2.75
grotendeels slinken. Voeg derest van de rucola
(houd wat achter voor garnering). de veldsla,
bouillonblokjes en 1 liter heet water toe en ver-
warm ca. min. op laag vuur, zodat alles slinkt
MAKKELIJK & SNEL
maar niet kookt. Zet het vuur uit en pureer met
de staafmixer tot een gladde soep. Breng op
smaak met peper en eventueel zout.
4 Roer de crème fraîche los. Besmeer de
27
crostini met de amandelsaus. Schenk de
»
waren
soep in kommen. Besprenkel met de crème
fraîche en verdeel de achtergehouden
rucola erover. Serveer de crostini ernaast.
Alleen opwarmen.
Met prei, elstar-appel en room.
Alle ingrediënten voor een
BEVAT pp. 595 kcal 16 g eiwit - 41 g vet,
waarvan 11 g verz. 36 g koolhydraten,
AH Soep in zak aspergesoep
Lekker met Hollandse garnalen
lekker verse soep. In 15 minuten
570 ml € 1.69
als topping.
op tafel.
waarvan 11 g suikers + 3.4 g zout
AH Excellent Verspakket
AH Verse pureersoep
“7 g vezels - Prijs p.p. € 2.20
prei-kerriesoep € 3.39
tomaat-oregano 638 g € 3.59
Foodfotografie Eric van Lokven, foodstyling Goran Todorovic. styling Ulrika Gustafsson, Nicole de Werk, fotografie Rolinda Windhorst