Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 97

Hier is pagina 97 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
Sr
WAT ETEN W
NDAAG
ed
ES
2%
A
EN
Ge
Traybake van kip m
7
EN
broccoli en zoete aa
pe
je Or
.
=
N
A
sf,
D
IS
‚»4 takjes tijm (bakje 15 9)
« 2tenen knoflook
He
« lcitroen (schoongeboend)
=
|
« 4el olijfolie
u
« 390 g scharrelkipdijfilet (schaal)
*
« lkilo zoete aardappel
MN
+ 500 g broccoli
à
N
+ 3rode uien
7
+ bakpapier
=»
1 Verwarmde oven voor op 200 °C.Ris de
N
ER
blaadjes vande takjes tijm en snijd de
HS
=
knoflook fijn. Rasp de gele schil van de
citroen, halveer de vrucht en pers een helft
Ne
uit. Snijd de andere helft in plakjes.
2 Meng het citroenrasp en het -sap met
2el olie, knoflook, de helft van de tijm en
peper. Snijd elke kipdijfilet in 4 stukken en
meng metde citroen-tijmolie.
3 Boen de zoete aardappelen schoon en
snijd in stukken van 2 cm. Snijd de broccoli
in roosjes. Schil de stronk en snijd in stukjes.
Snijd de rode uien in dunne parten.
if”
É
4 Verdeel de zoete aardappel, broccoli en
ui over een met bakpapier beklede
bakplaat, bestrooi met de rest van de tijm
en besprenkel met de rest van de olie.
Verdeel de kip tussen de groenten op de
fs
ZN
bakplaat en breng op smaak met vers-
gemalen peper en zout.
Dek
Ea
5-Bak ca. 30 min. in het midden van de
oven tot de kip goudbruiei jadris en
de groenten zijn gerooster:
eer met
de citroenplakjes.
%
(DVESA TIP-Vervang dekip door...
lij
7
%
Ka
B
æ
‚stukjes als van kip (schaal 160 g).
BEVAT p.p. 605 kcal - 27 g eiwit - 23 : vet,
=
Ps
waarvan 5 g verz. 66 g koolhydraten,
waarvan 13.g suikers - 1.3 g zout
„13 gvezels- Prijs p.p. € 2.55
AE
an
ERS
fl
allerhande