Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 97




Hier is pagina 97 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

Sr

WAT ETEN W

NDAAG

ed

ES

2%

A

EN

Ge

Traybake van kip m

7

EN

broccoli en zoete aa

pe

je Or

.

=

N

A

sf,

D

IS

‚»4 takjes tijm (bakje 15 9)

« 2tenen knoflook

He

« lcitroen (schoongeboend)

=

|

« 4el olijfolie

u

« 390 g scharrelkipdijfilet (schaal)

*

« lkilo zoete aardappel

MN

+ 500 g broccoli

à

N

+ 3rode uien

7

+ bakpapier



1 Verwarmde oven voor op 200 °C.Ris de

N

ER

blaadjes vande takjes tijm en snijd de

HS

=

knoflook fijn. Rasp de gele schil van de

citroen, halveer de vrucht en pers een helft

Ne

uit. Snijd de andere helft in plakjes.

2 Meng het citroenrasp en het -sap met

2el olie, knoflook, de helft van de tijm en

peper. Snijd elke kipdijfilet in 4 stukken en

meng metde citroen-tijmolie.

3 Boen de zoete aardappelen schoon en

snijd in stukken van 2 cm. Snijd de broccoli

in roosjes. Schil de stronk en snijd in stukjes.

Snijd de rode uien in dunne parten.

if”

É

4 Verdeel de zoete aardappel, broccoli en

ui over een met bakpapier beklede

bakplaat, bestrooi met de rest van de tijm

en besprenkel met de rest van de olie.

Verdeel de kip tussen de groenten op de

fs

ZN

bakplaat en breng op smaak met vers-

gemalen peper en zout.

Dek

Ea

5-Bak ca. 30 min. in het midden van de

oven tot de kip goudbruiei jadris en

de groenten zijn gerooster:

eer met

de citroenplakjes.

%

(DVESA TIP-Vervang dekip door...

lij

7

%

Ka

B

æ

‚stukjes als van kip (schaal 160 g).

BEVAT p.p. 605 kcal - 27 g eiwit - 23 : vet,

=

Ps

waarvan 5 g verz. 66 g koolhydraten,

waarvan 13.g suikers - 1.3 g zout

„13 gvezels- Prijs p.p. € 2.55

AE

an

ERS

fl

allerhande