Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 68




Hier is pagina 68 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



m

r

Mn coasboulen een as nde Ade

3

ad

a

smaak, Kies een bouillon (vis, groente of\kip)dië goed

past bij de fest van de ingrediënten.

#

5

QE

5 Voeg een scheutje warme bouillon

14

vr

toe aan de rijst en blijf roeren tot deze is

A

opgenomen. Herhaal dit scheutje voor

|

N

5 /

36

®, 47

scheutje met de rest van de bouillon en

kook op middelhoog vuur tot de risotto

a

T

beetgaar is. Dit duurt ca. 15 min. De risotto is

ar

klaar als het een romig geheel is: het mag

#

TIP

zelfs nog een beetje nat zijn.

In plaats van tuin-

w

Je

EJ

„EN

bonen kun je ook

>

tuinerwten, baby-

gen

N

spinazie of groene

‘ \

A

De

asperges gebruiken.

Le

ax

Ss



dd

ed

Er

>

LS

6 Rasp ondertussen de pecorino en

de gele schil van de citroenen. Dop de

uitgelekte tuinbonen door het buitenste,

nn

lichtgroene velletje er met je vingers af

te halen. Je houdt nu alleen de felgroene

VA

LE

en

boontjes over. De velletjes gebruik je niet.

à

dp,

DE KUNST VAN

HET ROEREN

Door het scheutje voor

scheutje toevoegen

u

van de warme, sma-

hi

kelijke bouillon, wordt

de rijst langzaam gaar.

maar blijven de korrels

ge

>

in de kern nog stevig.

Roer regelmatig, maar

u

7 Breng de risotto op smaak met peper en

ook niet te vaak — dan

Jekuntde

zout en schep de tuinbonen en 2/3 van het

[nd

‘pecorino ook

breken de korrels eer—

rvangen door

citroenrasp erdoor. Warm dit 1 min. door.

der. Het resultaat is een

(dll

hi

Parmezaanse

Neem de pan van het vuur en roer de helft

‘vloeibaar rijstgerecht.

\j

aas, eventueel

van de geraspte pecorino en de rest van

bijna als een soort ro-

gevuld met

de boter door de risotto. Bestrooi de risotto

mige saus. De kaas en

itenkaas of

met de rest van de kaas en de rest van het

boter, die je toevoegt

il

taleggio.

als de pan al van het

citroenrasp en serveer.

vuuris, maken het

helemaal af. Dit af-

N

|

BEVAT pp. 640 kcal 21 g eiwit - 25 g vet,

maken met boter

ij

ii

Kr

wordt ook welmante-

Er

waarvan 16 g verz. 77 q koolhydraten,

X)

catura genoemd.

waarvan 2 g suikers - 4 g zout

- 8 g vezels Prijs pp. € 2.40

Foodfotografie Dana van Leeuwen, foodstyling Anaïsa Bruchner. styling Marjolein Vonk, visagie Niels Wahlers

|

27

À

|

di

[7

|

RL

u