Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 68

Hier is pagina 68 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
”
m
r
Mn coasboulen een as nde Ade
3
ad
a
smaak, Kies een bouillon (vis, groente of\kip)dië goed
past bij de fest van de ingrediënten.
#
5
QE
5 Voeg een scheutje warme bouillon
14
vr
toe aan de rijst en blijf roeren tot deze is
A
opgenomen. Herhaal dit scheutje voor
|
N
5 /
36
®, 47
scheutje met de rest van de bouillon en
kook op middelhoog vuur tot de risotto
a
T
beetgaar is. Dit duurt ca. 15 min. De risotto is
ar
klaar als het een romig geheel is: het mag
#
TIP
zelfs nog een beetje nat zijn.
In plaats van tuin-
w
Je
EJ
„EN
bonen kun je ook
>
tuinerwten, baby-
gen
N
spinazie of groene
‘ \
A
De
asperges gebruiken.
Le
ax
Ss
€
dd
ed
Er
>
LS
6 Rasp ondertussen de pecorino en
de gele schil van de citroenen. Dop de
uitgelekte tuinbonen door het buitenste,
nn
lichtgroene velletje er met je vingers af
te halen. Je houdt nu alleen de felgroene
VA
LE
en
boontjes over. De velletjes gebruik je niet.
à
dp,
DE KUNST VAN
HET ROEREN
Door het scheutje voor
scheutje toevoegen
u
van de warme, sma-
hi
kelijke bouillon, wordt
de rijst langzaam gaar.
maar blijven de korrels
ge
>
in de kern nog stevig.
Roer regelmatig, maar
u
7 Breng de risotto op smaak met peper en
ook niet te vaak — dan
Jekuntde
zout en schep de tuinbonen en 2/3 van het
[nd
‘pecorino ook
breken de korrels eer—
rvangen door
citroenrasp erdoor. Warm dit 1 min. door.
der. Het resultaat is een
(dll
hi
Parmezaanse
Neem de pan van het vuur en roer de helft
‘vloeibaar rijstgerecht.
\j
aas, eventueel
van de geraspte pecorino en de rest van
bijna als een soort ro-
gevuld met
de boter door de risotto. Bestrooi de risotto
mige saus. De kaas en
itenkaas of
met de rest van de kaas en de rest van het
boter, die je toevoegt
il
taleggio.
als de pan al van het
citroenrasp en serveer.
vuuris, maken het
helemaal af. Dit af-
N
|
BEVAT pp. 640 kcal 21 g eiwit - 25 g vet,
maken met boter
ij
ii
Kr
wordt ook welmante-
Er
waarvan 16 g verz. 77 q koolhydraten,
X)
catura genoemd.
waarvan 2 g suikers - 4 g zout
- 8 g vezels Prijs pp. € 2.40
Foodfotografie Dana van Leeuwen, foodstyling Anaïsa Bruchner. styling Marjolein Vonk, visagie Niels Wahlers
|
27
À
|
di
[7
|
RL
u