Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PAASTAART

PAASBISCUITROL MET

CITROENROOM EN FRAMBOZEN

Verdeel het beslag meteen

lepel sie bakpapier.

1 Verwarm de oven voor op 175 °C. Rasp

Hi

de gele schil van de citroen. Klop de eieren

met 120 g kristalsuiker en de vanillesuiker

- citroen (schoongeboend)

met een handmixer in 8 min. licht en luchtig.

4 eieren

Het mengsel is nu verdubbeld in volume.

« 230 g fijne kristalsuiker

2 Meng de bloem met de maizena, het

« 8 g vanillesuiker (zakje)

zout en de helft van het citroenrasp.

« 90 gbloem

Schep met luchtige bewegingen het

« 30 g maizena

bloem-maizenamengsel door het suiker-

« Va tl zout

eimengsel tot alles net is gemengd.

|

«250 gmascarpone

3 Giet het beslag op een met bakpapier

Schep de framboze!

npuree

« 250 ml slagroom

beklede bakplaat van ca. 30 x 40 cm.

ar

de opgeklopte masc:

« 350 g frambozen

Gebruik de bolle kant van een lepel om

« 150 g biologische witte chocolade

het gelijkmatig te verdelen. Bak het biscuit

in het midden van de oven in 10-12 min.

paaseitjes (AH Excellent)

« 150 g marsepeinen paaseitjes

gaar en lichtbruin. Neem uit de oven en

laat onder een schone theedoek in 30 min.

(AH Excellent)

* 2 takjes munt (bakje 15 9)

helemaal afkoelen.

fl

« bakpapier

4 Klop ondertussen de mascarpone met

« staafmixer

50 ml slagroom en 50 g kristalsuiker met

>

« spuitzak met gekartelde spuitmond

de mixer in Ì min. luchtig. Pureer 125 g fram-

bozen met de staafmixer tot een puree.

de.

a

Schep de frambozenpuree door de opge-

N

So

klopte mascarpone. Bewaar in de koelkast.

Besmeer het gebakken biscuit

Spuit de citroenslagroom al

5 Legeen vel bakpapier op het werkblad.

met roze room en verdeel de

zigzaggend op de biscuitrol.

7

Stort de bakplaat met biscuit hierop en

geplette frambozen erover.

\

LEE

verwijder de bakplaat en het aanhangen-

el

de vel bakpapier. Snijd het biscuit rondom

|

netjes bij, haal er ca. lem af.

\u

jp

6 Smeer het biscuit in met de roze room.

‚8

Plet 125 g frambozen en verdeel ze over

(|

/

a?

C4

de roze room.

gd

ml

7 Rolhet biscuit met behulp van het bak-

=

papier op. Doe dit niet te strak, de vulling

Ni

mag er niet uitlopen. Gebruik het bakpapier

dn

om de rol over te hevelen op een groot

À

bord. Snijd aan beide uiteinden de cake

Rol het Leu

5 ichti

Ig

2

Versier de rol met frambozen,

AN

strak bij, haal ca. lem eraf.

doe dit niet te strak!

8 Klop de rest van de slagroom in 5 min.

Paris en mhnfblaceljes:!

helemaal stijf met de rest van de suiker

en de rest van het citroenrasp. Schep de

à

|

slagroom in de spuitzak. Spuit zigzaggend

de room op de biscuitrol. Versier de rol met

ll



de rest van de frambozen en de paaseitjes.

x

Garneer met muntblaadjes.

If

r

BEVAT pp. 470 kcal - 7 g eiwit - 26 g vet,

à

waarvan lé g verz. : 50 g koolhydraten,

waarvan 41 g suikers - 0.2 gzout

1

iN

- 2 g vezels : Prijs p.p. € 1.35

allerhande