Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 37

Hier is pagina 37 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PAASTAART
PAASBISCUITROL MET
CITROENROOM EN FRAMBOZEN
Verdeel het beslag meteen
lepel sie bakpapier.
1 Verwarm de oven voor op 175 °C. Rasp
Hi
de gele schil van de citroen. Klop de eieren
met 120 g kristalsuiker en de vanillesuiker
- citroen (schoongeboend)
met een handmixer in 8 min. licht en luchtig.
4 eieren
Het mengsel is nu verdubbeld in volume.
« 230 g fijne kristalsuiker
2 Meng de bloem met de maizena, het
« 8 g vanillesuiker (zakje)
zout en de helft van het citroenrasp.
« 90 gbloem
Schep met luchtige bewegingen het
« 30 g maizena
bloem-maizenamengsel door het suiker-
« Va tl zout
eimengsel tot alles net is gemengd.
|
«250 gmascarpone
3 Giet het beslag op een met bakpapier
Schep de framboze!
npuree
« 250 ml slagroom
beklede bakplaat van ca. 30 x 40 cm.
ar
de opgeklopte masc:
« 350 g frambozen
Gebruik de bolle kant van een lepel om
« 150 g biologische witte chocolade
het gelijkmatig te verdelen. Bak het biscuit
in het midden van de oven in 10-12 min.
paaseitjes (AH Excellent)
« 150 g marsepeinen paaseitjes
gaar en lichtbruin. Neem uit de oven en
laat onder een schone theedoek in 30 min.
(AH Excellent)
* 2 takjes munt (bakje 15 9)
helemaal afkoelen.
fl
« bakpapier
4 Klop ondertussen de mascarpone met
« staafmixer
50 ml slagroom en 50 g kristalsuiker met
>
« spuitzak met gekartelde spuitmond
de mixer in Ì min. luchtig. Pureer 125 g fram-
bozen met de staafmixer tot een puree.
de.
a
Schep de frambozenpuree door de opge-
N
So
klopte mascarpone. Bewaar in de koelkast.
Besmeer het gebakken biscuit
Spuit de citroenslagroom al
5 Legeen vel bakpapier op het werkblad.
met roze room en verdeel de
zigzaggend op de biscuitrol.
7
Stort de bakplaat met biscuit hierop en
geplette frambozen erover.
\
LEE
verwijder de bakplaat en het aanhangen-
el
de vel bakpapier. Snijd het biscuit rondom
|
netjes bij, haal er ca. lem af.
\u
jp
6 Smeer het biscuit in met de roze room.
‚8
Plet 125 g frambozen en verdeel ze over
(|
/
a?
C4
de roze room.
gd
ml
7 Rolhet biscuit met behulp van het bak-
=
papier op. Doe dit niet te strak, de vulling
Ni
mag er niet uitlopen. Gebruik het bakpapier
dn
om de rol over te hevelen op een groot
À
bord. Snijd aan beide uiteinden de cake
Rol het Leu
5 ichti
Ig
2
Versier de rol met frambozen,
AN
strak bij, haal ca. lem eraf.
doe dit niet te strak!
8 Klop de rest van de slagroom in 5 min.
Paris en mhnfblaceljes:!
helemaal stijf met de rest van de suiker
en de rest van het citroenrasp. Schep de
à
|
slagroom in de spuitzak. Spuit zigzaggend
de room op de biscuitrol. Versier de rol met
ll
€
de rest van de frambozen en de paaseitjes.
x
Garneer met muntblaadjes.
If
r
BEVAT pp. 470 kcal - 7 g eiwit - 26 g vet,
à
waarvan lé g verz. : 50 g koolhydraten,
waarvan 41 g suikers - 0.2 gzout
1
iN
- 2 g vezels : Prijs p.p. € 1.35
allerhande