Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 47

Hier is pagina 47 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
HARTIGE TAART
SMÖRGÄSTÄRTA
© VEGA TIP Vervang de gerookte zalm-
4 Bekleed de bakvorm met 3 vellen filo-
(ZWEEDSE
filet door gekookte plakjes biet bestrooid
deeg. Zorg dat de vellen overlappen. Smeer
SANDWICHTAART)
met grof zeezout. Vervang de zalmeitjes
het deeg met behulp van het bakkwastje
door flinterdun gesneden radijs.
in met wat olie en herhaal met een 2e laag
van 3 vellen. Het deeg mag iets scheuren.
BEVAT pp. 835 kcal - 30 g eiwit 59 g vet,
Bestrooi de bodem met de bulgur.
waarvan 21 g verz. - 45 g koolhydraten,
5 Verdeel het feta-spinaziemengsel over de
+ 3eieren
waarvan 7 g suikers - 3.7 gzout
bodem. Dek af met de rest van het filodeeg.
Smeer de bovenkant royaal in met olie.
« lbakje bieslook (25 g)
-2g vezels Prijs pp. € 4.70
+ citroen (schoongeboend)
Vouw de overhangende randen losjes naar
+ V2komkommer
binnen en bestrijk de rand goed met olie.
« 6elmayonaise
SPANAKOPITA (GRIEKSE
6 Snijd met een scherp mes een kruis in de
+ 400 gzuivelspread naturel (bakje 200 g)
SPINAZIETAART)
bovenkant van de taart. Bak in het midden
« 2el mierikswortel (potje 140 9)
van de oven in 45-50 min. goudbruin en gaar.
« 12 sneetjes wit casinobrood
« 200 g gerookte zalm (gravad lachs)
BEVAT pp. 655 kcal - 31g eiwit: 37 g vet,
+ 40 grucola
waarvan lé g verz. - 46 gkoolhydraten,
« 25 g wilde-zalmeitjes
« 10 vellen filodeeg (pakje, diepvries)
waarvan 5 g suikers: 3.6 g zout - 8 g vezels
* 2tl venkelzaad
- Prijs p.p. € 445
1 Breng een pan water aan de kook, voeg
« | citroen (schoongeboend)
als het water kookt de eieren toe en kook in
+ 1kleine venkelknol (ca. 250 g)
8 min. hard. Giet af, laat schrikken en pel ze.
« |bakje platte peterselie (15. 9)
Snijd ondertussen de bieslook fijn. Rasp de
« 2 bakje dille (à 15 g)
SIMPEL & SNEL
gele schil van de citroen en pers de vrucht
+ 2 bakje munt (à15 g)
uit. Snijd de halve komkommer in de lengte
« lbosje salade-ui
met een dunschiller in dunne plakken.
« 300 g biologische feta 50+ (pakje 150 g)
2 Prak de eieren met een vork in stukjes.
« 800 g spinazie
Meng met 2 el mayonaise en l el bieslook
« Vz tl zout
en zet apart. Meng de zuivelspread met
« 2middelgrote eieren
de rest van de mayonaise, 2 el citroensap,
« Va tl chilivlokken
Met groene asperges.
2 tl-rasp. de mierikswortel en 5 el bieslook.
« 75 ml olijfolie
AH Excellent Mini zalmquiche
125 g € 2.29
Breng op smaak met zout en royaal peper.
+ 40 gbiologische bulgur
3 Snijd de korstjes van het brood. Leg
« rechthoekige bakvorm (20 x 30 cm. ingevet)
3 sneetjes brood naast elkaar op een
« bakkwastje
schaal en besmeer met 75 g van het
ER PEER
zuivelspreadmengsel. Verdeel de plakjes
1 Laat het filodeeg in de verpakking ont-
Ideaal voor het bereiden van
zalm erover. Leg 3 sneetjes brood daarop.
dooien. Verwarm de oven voor op 190 °C.
taarten, hartig of zoet.
Besmeer deze met 75 g van het zuivel-
2 Verhit een koekenpan zonder olie of
AH Bladerdeeg vers
boter en rooster hierin het venkelzaad 5 min.
spreadmengsel en verdeel de komkommer
rol 270 g € 119
erover, maar houd 5 plakjes komkommer
Rasp de gele schil van de citroen. Maak de
apart. Bestrooi met peper. Leg 3 sneetjes
venkel schoon en snijd in kleine blokjes van
brood op de komkommer en besmeer met
ca. lem. Snijd ook het venkelgroen fijn. Snijd
75 g van het zuivelspreadmengsel. Verdeel
de kruiden fijn en de salade-ui in ringetjes.
de eiersalade erover.
Verkruimel de feta.
4 Dek af met de rest van het brood en druk
3 Doe de spinazie in een vergiet. Bestrooi
met het zout en ‘kneed! in 5 min. al het vocht
E
het geheel iets aan. Besmeer de buitenkant
=
van de taart met de rest van het zuivel-
uit de spinazie zodat het slinkt. Doe de
spreadmengsel. Zet l uur in de koelkast.
spinazie in een grote mengkom. Klop in een
andere kom de eieren los. Meng de eieren
5 Decoreer de bovenkant van de taart met
Met courgette, rode en gele
de rucola, wilde-zalmeitjes. de rest van
met het venkelzaad, 1 tl citroenrasp. de
puntpaprika. rode ui. tomaat. preien
de bieslook en de rest van het citroenrasp.
venkelblokjes en het -groen, de kruiden,
bleekselderij.
Maak roosjes van de komkommer en ver-
salade-ui, feta, chilivlokken en 2 el olie
AH Verspakket groentequiche € 4.79
deel over de smörgästärta.
door de spinazie. Kneed goed door.
Verkrijgbaar vanaf 22 maart.
allerhande