Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 47




Hier is pagina 47 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

HARTIGE TAART

SMÖRGÄSTÄRTA

© VEGA TIP Vervang de gerookte zalm-

4 Bekleed de bakvorm met 3 vellen filo-

(ZWEEDSE

filet door gekookte plakjes biet bestrooid

deeg. Zorg dat de vellen overlappen. Smeer

SANDWICHTAART)

met grof zeezout. Vervang de zalmeitjes

het deeg met behulp van het bakkwastje

door flinterdun gesneden radijs.

in met wat olie en herhaal met een 2e laag

van 3 vellen. Het deeg mag iets scheuren.

BEVAT pp. 835 kcal - 30 g eiwit 59 g vet,

Bestrooi de bodem met de bulgur.

waarvan 21 g verz. - 45 g koolhydraten,

5 Verdeel het feta-spinaziemengsel over de

+ 3eieren

waarvan 7 g suikers - 3.7 gzout

bodem. Dek af met de rest van het filodeeg.

Smeer de bovenkant royaal in met olie.

« lbakje bieslook (25 g)

-2g vezels Prijs pp. € 4.70

+ citroen (schoongeboend)

Vouw de overhangende randen losjes naar

+ V2komkommer

binnen en bestrijk de rand goed met olie.

« 6elmayonaise

SPANAKOPITA (GRIEKSE

6 Snijd met een scherp mes een kruis in de

+ 400 gzuivelspread naturel (bakje 200 g)

SPINAZIETAART)

bovenkant van de taart. Bak in het midden

« 2el mierikswortel (potje 140 9)

van de oven in 45-50 min. goudbruin en gaar.

« 12 sneetjes wit casinobrood

« 200 g gerookte zalm (gravad lachs)

BEVAT pp. 655 kcal - 31g eiwit: 37 g vet,

+ 40 grucola

waarvan lé g verz. - 46 gkoolhydraten,

« 25 g wilde-zalmeitjes

« 10 vellen filodeeg (pakje, diepvries)

waarvan 5 g suikers: 3.6 g zout - 8 g vezels

* 2tl venkelzaad

- Prijs p.p. € 445

1 Breng een pan water aan de kook, voeg

« | citroen (schoongeboend)

als het water kookt de eieren toe en kook in

+ 1kleine venkelknol (ca. 250 g)

8 min. hard. Giet af, laat schrikken en pel ze.

« |bakje platte peterselie (15. 9)

Snijd ondertussen de bieslook fijn. Rasp de

« 2 bakje dille (à 15 g)

SIMPEL & SNEL

gele schil van de citroen en pers de vrucht

+ 2 bakje munt (à15 g)

uit. Snijd de halve komkommer in de lengte

« lbosje salade-ui

met een dunschiller in dunne plakken.

« 300 g biologische feta 50+ (pakje 150 g)

2 Prak de eieren met een vork in stukjes.

« 800 g spinazie

Meng met 2 el mayonaise en l el bieslook

« Vz tl zout

en zet apart. Meng de zuivelspread met

« 2middelgrote eieren

de rest van de mayonaise, 2 el citroensap,

« Va tl chilivlokken

Met groene asperges.

2 tl-rasp. de mierikswortel en 5 el bieslook.

« 75 ml olijfolie

AH Excellent Mini zalmquiche

125 g € 2.29

Breng op smaak met zout en royaal peper.

+ 40 gbiologische bulgur

3 Snijd de korstjes van het brood. Leg

« rechthoekige bakvorm (20 x 30 cm. ingevet)

3 sneetjes brood naast elkaar op een

« bakkwastje

schaal en besmeer met 75 g van het

ER PEER

zuivelspreadmengsel. Verdeel de plakjes

1 Laat het filodeeg in de verpakking ont-

Ideaal voor het bereiden van

zalm erover. Leg 3 sneetjes brood daarop.

dooien. Verwarm de oven voor op 190 °C.

taarten, hartig of zoet.

Besmeer deze met 75 g van het zuivel-

2 Verhit een koekenpan zonder olie of

AH Bladerdeeg vers

boter en rooster hierin het venkelzaad 5 min.

spreadmengsel en verdeel de komkommer

rol 270 g € 119

erover, maar houd 5 plakjes komkommer

Rasp de gele schil van de citroen. Maak de

apart. Bestrooi met peper. Leg 3 sneetjes

venkel schoon en snijd in kleine blokjes van

brood op de komkommer en besmeer met

ca. lem. Snijd ook het venkelgroen fijn. Snijd

75 g van het zuivelspreadmengsel. Verdeel

de kruiden fijn en de salade-ui in ringetjes.

de eiersalade erover.

Verkruimel de feta.

4 Dek af met de rest van het brood en druk

3 Doe de spinazie in een vergiet. Bestrooi

met het zout en ‘kneed! in 5 min. al het vocht

E

het geheel iets aan. Besmeer de buitenkant

=

van de taart met de rest van het zuivel-

uit de spinazie zodat het slinkt. Doe de

spreadmengsel. Zet l uur in de koelkast.

spinazie in een grote mengkom. Klop in een

andere kom de eieren los. Meng de eieren

5 Decoreer de bovenkant van de taart met

Met courgette, rode en gele

de rucola, wilde-zalmeitjes. de rest van

met het venkelzaad, 1 tl citroenrasp. de

puntpaprika. rode ui. tomaat. preien

de bieslook en de rest van het citroenrasp.

venkelblokjes en het -groen, de kruiden,

bleekselderij.

Maak roosjes van de komkommer en ver-

salade-ui, feta, chilivlokken en 2 el olie

AH Verspakket groentequiche € 4.79

deel over de smörgästärta.

door de spinazie. Kneed goed door.

Verkrijgbaar vanaf 22 maart.

allerhande