Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 49




Hier is pagina 49 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

HARTIGE TAART

a

a,

<

E/

a

à

nr,

N

Lu

x

+



er

3

= Hartige

‘omgekeerde preitaart

2

3

met spekjes (tarte tatin)

P:

QE

ke

(HOOFDGERECHT) (4 PERS.) (15 MIN. ) (+30 MIN. OVENTIJD) (+5 MIN. WACHTTIJD)

N

Pr

>

5

1 Verwarm de AN voorop 200 °C. Snijd

5

het witte en lichtgroene deel van de prei in

ringen van een /2 cm. Was in een vergiet

3

PR

N

onder koud'stromend' water en laat goed

uitlekken. Verdeel over een schone

ENIS

€ \ \

theedoek en dep droog.

D

2 Verdeel de cremaceto met het kwastje

over de bodem van de quichevorm:Verdeel

1

k

de preiringen vanaf.de randen over de

Ÿ

Vorm en zorg dat ze strak tegen elkaar.

N

liggen. Leg eventuele overgebleven prei op

y;

de eerste laag. Verdeel de spekjes en de

(A

kaas over de prei.

”\

NE

u

3 Rolhet verse bladerdeeg uit. Mack met

à

1

de bolle kant van een lepel met de mosterd

ER

x

een cirkelter grootte van de quichevorm op

WK

het bladerdeeg: Leg het-deeg met de

mosterdkant naar beneden over de

}

\)

SE

GE.

quichevorm'en:duw aan de randen van de

\

ÿ

x

=

27


K

vorm aan, zodat het overtollige deeg eraf.

er

x

valt enhetdeeg een mooi kartelrandje

=



Û

krijgt: Duw het deeg rondom in'de

fi

à

\

8

>

binnenkant van de vorm tegen de bodem N

alsof je de prei ‘instopt’: Prikmeteen vork

2

À

op ca. 15 plekken'gaattjes in het deeg. Bak

ns /

de tarte tatin ca: 30 min:nétonderhet

f

SA

idden van de'oven,

De,

qi

un

À

4 ‚Neem de tarte tatin uitde oven en fat

BR

AN

5 min. rusten.Leg een groot;bord.op de

#

ES

ir

springvorm en keer om:

Lekker meteen gemengde salade.

ej

0

ks,

ed

PDeeg over? Snijd het in smalle repen.

à

he

iceto classic:

reen, beetje mosterd en geraspte.

AN

(flesje 250 mi

r: Vouw dicht en dragi er spiralen

rookte spek:

en

ie

Ne

kaasstengels I

(A

kje 2009,

200%.

ndi

lekker. ASUS

À

GA TIR J

à

iologisch)

ünt de spekjes ook

ad

e Goudse.

rvangen door vegetarische spekjes

HI

SR

N

Us

ik

de kaas 48

(schaal 1609).

zi

g (rol)

7

®

RES

à

.

#

Ar

Rs

Ai

À

sterd

EVAT pp. 465 kcal «1

it: 319

an

A

A

astje.

waar val

rz,:28 gkoolhydraten.

su

se

|

Dr

à

Rat

We

tnt

N

Äh

ai

is

ne

Sn

ni

se

waarv:

suikers 211

OU

Is

me

N

À



à

gie

ok

1

I

À

N

Da

ae

dn

N

te

et

eve

Pri

\

N

IR

ir

N

N

NEN

RE

RES

et

jui

N

ge

N

A

IR

tt

Seh

NE

I

g vez.

jun

ie

a KN

son

PA

En

N

8

nf

un

à

RS

Ahr

BEN

en

it

M

Der

Be

R

a

Ke

a

28

ie

N

NN

N

B

MA

N

a

ti

N

N

IR

a

AR

N

Ra

ER

Ren

0

‘alle:

JP

Rn

M

he

Ni

Mi

I

N

à

art

N

N

\

u

RR

He

ss

N

a

Hi

ne

N

FEN

it

IT,

de

M

\

INN

lS

Kn

RER

N

UN

N

Yu

he