Albert Heijn - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 49

Hier is pagina 49 van 122 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
HARTIGE TAART
a
a,
<
E/
a
à
nr,
N
Lu
x
+
“
er
3
= Hartige
‘omgekeerde preitaart
2
3
met spekjes (tarte tatin)
P:
QE
ke
(HOOFDGERECHT) (4 PERS.) (15 MIN. ) (+30 MIN. OVENTIJD) (+5 MIN. WACHTTIJD)
N
Pr
>
5
1 Verwarm de AN voorop 200 °C. Snijd
5
het witte en lichtgroene deel van de prei in
ringen van een /2 cm. Was in een vergiet
3
PR
N
onder koud'stromend' water en laat goed
uitlekken. Verdeel over een schone
ENIS
€ \ \
theedoek en dep droog.
D
2 Verdeel de cremaceto met het kwastje
over de bodem van de quichevorm:Verdeel
1
k
de preiringen vanaf.de randen over de
Ÿ
Vorm en zorg dat ze strak tegen elkaar.
N
liggen. Leg eventuele overgebleven prei op
y;
de eerste laag. Verdeel de spekjes en de
(A
kaas over de prei.
”\
NE
u
3 Rolhet verse bladerdeeg uit. Mack met
à
1
de bolle kant van een lepel met de mosterd
ER
x
een cirkelter grootte van de quichevorm op
WK
het bladerdeeg: Leg het-deeg met de
mosterdkant naar beneden over de
}
\)
SE
GE.
quichevorm'en:duw aan de randen van de
\
ÿ
x
=
27
K
vorm aan, zodat het overtollige deeg eraf.
er
x
valt enhetdeeg een mooi kartelrandje
=
fé
Û
krijgt: Duw het deeg rondom in'de
fi
à
\
8
>
binnenkant van de vorm tegen de bodem N
alsof je de prei ‘instopt’: Prikmeteen vork
2
À
op ca. 15 plekken'gaattjes in het deeg. Bak
ns /
de tarte tatin ca: 30 min:nétonderhet
f
SA
idden van de'oven,
De,
qi
un
À
4 ‚Neem de tarte tatin uitde oven en fat
BR
AN
5 min. rusten.Leg een groot;bord.op de
#
ES
ir
springvorm en keer om:
Lekker meteen gemengde salade.
ej
0
ks,
ed
PDeeg over? Snijd het in smalle repen.
à
he
iceto classic:
reen, beetje mosterd en geraspte.
AN
(flesje 250 mi
r: Vouw dicht en dragi er spiralen
rookte spek:
en
ie
Ne
kaasstengels I
(A
kje 2009,
200%.
ndi
lekker. ASUS
À
GA TIR J
à
iologisch)
ünt de spekjes ook
ad
e Goudse.
rvangen door vegetarische spekjes
HI
SR
N
Us
ik
de kaas 48
(schaal 1609).
zi
g (rol)
7
®
RES
à
.
#
Ar
Rs
Ai
À
sterd
EVAT pp. 465 kcal «1
it: 319
an
A
A
astje.
waar val
rz,:28 gkoolhydraten.
su
se
|
Dr
à
Rat
We
tnt
N
Äh
ai
is
ne
Sn
ni
se
waarv:
suikers 211
OU
Is
me
N
À
où
à
gie
ok
1
I
À
N
Da
ae
dn
N
te
et
eve
Pri
\
N
IR
ir
N
N
NEN
RE
RES
et
jui
N
ge
N
A
IR
tt
Seh
NE
I
g vez.
jun
ie
a KN
son
PA
En
N
8
nf
un
à
RS
Ahr
BEN
en
it
M
Der
Be
R
a
Ke
a
28
ie
N
NN
N
B
MA
N
a
ti
N
N
IR
a
AR
N
Ra
ER
Ren
0
‘alle:
JP
Rn
M
he
Ni
Mi
I
N
à
art
N
N
\
u
RR
He
ss
N
a
Hi
ne
N
FEN
it
IT,
de
M
\
INN
lS
Kn
RER
N
UN
N
Yu
he