Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 102




Hier is pagina 102 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EE

De =

a

#

EX

“à

i

Biefstuk met b

VAT

À

en verse

an

opens Les )Counfeurnns)

N

NS

|

7 A

Le

ed

S

2

5

a

N

el

ne

biefstukken (op

à

A

I;

ES

amertemperatuur)

>

À

A

4 el (olijf)olie

wc

O'groomboter

er

Dee

2kle

lotten.

mai

Rs

hs

es 250

+ 85 grucola

«160g

en

a

en

4

1 Bestrooi de bi

tukk

en eventueel zout.

us

rh

ne

boter in een koekenpañien'bak h;

mi

mediúm rare. Keer halverwege. Neem,

laat het bakvet zitten en laat Rêtvlees opeen

plank 5 min. rusten, losjes afgedekfmet aluminum:

folie. Snipper ondertussen de sjalottenfijn.

2 Fruit de sjalotten 2 min. in het achtergebleven

bakvet. Voeg4 elcremaceto toe en breng aanıde

PE)

Le

kook, maar zet het vuur dan meteen uit. Breng op

HN

4

smaak met peper en zout. Snijd de rucola grof.

? =

Rasp de Pecorino. Snijd de vijgen in kleine stukjes.

Snijd de biefstukken schuin (op de draad) in

C3

Po

f

plakjes en leg ze mooi naast elkaar op het bord.

‘4

Schep de jus over de biefstuk. Maak een salade

van de rucola en stukjes vijg en meng met de rest

a

van de cremaceto en de rest van de olie. Verdeel

de salade over de borden en bestrooimet de

10 SIMPEL, OF,

kaas en versgemalen zwarte peper.

SS

>

BEVAT p.p.520 kcal -39g eiwit-32g vet,

Ds

waarvan 12 g verz. «18 g koolhydraten,

waarvan 15 g suikers: 1.9 g zout - 2g vezels

An

- Prijs p.p. € 4.60