Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 85

Hier is pagina 85 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
SALADEPARADE
er
Al
vs
’
(7
ur
|
AN
|
|
Ë
Je
N)
we
|
Pa
A -
el
H
Gi
Selig
BN
|
Vi
EN
fj
ROMIG
ijt
VA
CAESARDRESSING
TA aa
bi
LOS
7
Rasp de gele schil van 1schoongeboende
€
citroen en pers de vrucht uit. Scheid
2eieren, het eiwit gebruik je niet. Doe de
RI
eidooiers, het citroenrasp en -sap,
=):
ij
u
1kleine teen knoflook, 2 tl dijonmosterd,
LE À
"
N
|
Nt
2 tl suiker, 6 ansjovisfilets in olijfolie in
EN
Hú I! |
een hoge beker en meng met de
:
N
staafmixer. Voeg 200 ml olijfolie in een
dun straaltje toe en mix tot een gladde
{|
il
a
L
dressing. Als het nog iets te dik blijft, kun je
enkele druppels water of citroensap
toevoegen. Breng op smaak met peper.
Il
|
Rasp 50 g Parmezaanse kaas fijn en
(2)
meng door de dressing.
TIP De dressing met rauwe eieren
maak je het liefst op de dag zelf.
|
TIP Een snelle caesardressing zonder
rauw ei? Meng 150 ml mayonaise
br
Li
zu
N
=
met de ansjovis, knoflook, citroenen
s
u
Parmezaanse kaas. Dan is de dressing
Je
ca.3 dagen langer houdbaar.
LET OP Het gebruik van rauwe eieren
wordt met het oog op salmonella-
SNELLE DRESSINGS
besmetting sterk afgeraden voor
kwetsbare groepen, zoals kinderen tot.
E
{
5 jaar, ouderen, zieken en zwangere
8
wg
vrouwen. Voor deze groepenzijnre-
Os
Su
ALES
HONING-
cepten met rauwe eieren niet geschikt.
smash
OM tons
AND
HOSTERD
nn
CHILL
DILLE
à
—
;
io
y
j
8
BEVAT p. 100 ml 580 ar 9 geiwit
«59 g vet, waarvan 12g verz.-3gkool-
AH Sinaasappel-
AH Komkommer-
AH Thousand
AH Honing-
hydraten, waarvan 2 gsuikers - 1.5 gzout
chilidressing
dilledressing
Islandsdressing
mosterddressing
0 gvezels : Prijs p.100 ml €1.25
300 ml € 122
300 ml € 1.22
300 ml € 122
150 ml € 1.59
allerhande