Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 103




Hier is pagina 103 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

FR

AMO ITAL

LEE

HS

EN

RES

N

in

a

BE

EEEN

PERS

re



Capona

ROBE

ge

LS

sec Grens and) VOORAF TEM

Jane]

“2uien

ie

67



« 2el pijnboompitten.

« ó el (olijf)olie

« 1 blik tomatenblokjes (400 9)

%,

- 1blikje groene olijven gevuld

met citroen (200 9, Merza)

dj

+5 elrodewijnazijn

+ 2elkristalsuiker

wt

a

+ 2elrozijnen

* 2elkappertjes

x

«1bakje basilicum ue

Be

PER

1 Snijd de sans) in blol HE van a 1 cmei

Fy A

taan. De)

bestrooi met zout. Laat ca.5 m

Sh

droog met keukenpapier. Snijd ondertusse

ne

groen van.de bleekselderij en sni

stengels if dunne boogjes: Snijd.de ui in dünn:

U

ringen. Verhit een koekenpan

der olie of



boter en rooster hierin de pijnboompitten 3:

Ai

goudbruin. Laat.afkoelen op een bord, Verhit

helft van de olie ineen hapjespan op midd

hoog vuurenbak de helft van de aubergine:

sf

goudbrı

en gaar. Neem uit de-pan en herh,

a

pa.

met de rest van de olieen aubergine.

“à

2 Doe all aubergine samen inde pan, meng

Ja

met de uien bleekselder

nbak ca:4

de tomatenblokjes, olijven, zijnen suiker

à

Breng'aandekook.

3 Stoof met de deksel schuin op de pan op

vuurin Ca. 30 min. gaar.Voeg na 15 min. de

piinboompitten, roziinen en kappertjestoe,

Schep af en toe om, om aanbakken te voor-

komen.

reng op smaak met peper en eventueel

t. Haal van het vuur:en schep de basilieu

Hi

Br

ádje:

het! bleekselderijgroen erdoor. Je

de salade zowel warm, lauwwarm als.

pe

éten. Lekker met gegrilde vis (het. gerecht

iet meer vegan) en couscous of ciabatta

PE

recht is dan niet meer glutenvrij)

IP Ook lekker als voorgerecht.

Je kunt dit gerecht 2 dagen van tevoren mak

maarschep het basilicum en bleekselderijgr

ee

er pas voor het serveren door.

Ein

tn

BEVAT p.p.410.kcal- 6.g eiwit: 30 gv:

waarvan 4gverz.-26g koolhydraten,

waarvan 23 gsuikers 1.7 gzout:

8

EE

79 vezels:

p.p.€ 2.25

ÿ

Fr

Se

ed

pre

Hin

REITER