Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 103

Hier is pagina 103 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
FR
AMO ITAL
LEE
HS
EN
RES
N
in
a
BE
EEEN
PERS
re
Hé
Capona
ROBE
ge
LS
sec Grens and) VOORAF TEM
Jane]
“2uien
ie
67
—
« 2el pijnboompitten.
« ó el (olijf)olie
« 1 blik tomatenblokjes (400 9)
%,
- 1blikje groene olijven gevuld
met citroen (200 9, Merza)
dj
+5 elrodewijnazijn
+ 2elkristalsuiker
wt
a
+ 2elrozijnen
* 2elkappertjes
x
«1bakje basilicum ue
Be
PER
1 Snijd de sans) in blol HE van a 1 cmei
Fy A
taan. De)
bestrooi met zout. Laat ca.5 m
Sh
droog met keukenpapier. Snijd ondertusse
ne
groen van.de bleekselderij en sni
stengels if dunne boogjes: Snijd.de ui in dünn:
U
ringen. Verhit een koekenpan
der olie of
€
boter en rooster hierin de pijnboompitten 3:
Ai
goudbruin. Laat.afkoelen op een bord, Verhit
helft van de olie ineen hapjespan op midd
hoog vuurenbak de helft van de aubergine:
sf
goudbrı
en gaar. Neem uit de-pan en herh,
a
pa.
met de rest van de olieen aubergine.
“à
2 Doe all aubergine samen inde pan, meng
Ja
met de uien bleekselder
nbak ca:4
de tomatenblokjes, olijven, zijnen suiker
à
Breng'aandekook.
3 Stoof met de deksel schuin op de pan op
vuurin Ca. 30 min. gaar.Voeg na 15 min. de
piinboompitten, roziinen en kappertjestoe,
Schep af en toe om, om aanbakken te voor-
komen.
reng op smaak met peper en eventueel
t. Haal van het vuur:en schep de basilieu
Hi
Br
ádje:
het! bleekselderijgroen erdoor. Je
de salade zowel warm, lauwwarm als.
pe
éten. Lekker met gegrilde vis (het. gerecht
iet meer vegan) en couscous of ciabatta
PE
recht is dan niet meer glutenvrij)
IP Ook lekker als voorgerecht.
Je kunt dit gerecht 2 dagen van tevoren mak
maarschep het basilicum en bleekselderijgr
ee
er pas voor het serveren door.
Ein
tn
BEVAT p.p.410.kcal- 6.g eiwit: 30 gv:
waarvan 4gverz.-26g koolhydraten,
waarvan 23 gsuikers 1.7 gzout:
8
EE
79 vezels:
p.p.€ 2.25
ÿ
Fr
Se
ed
pre
Hin
REITER