Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 86




Hier is pagina 86 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Er

iS

A

ee

;

pr

ged

EN

à

N

KE

»

À

0

N

a

TA:

2:

A

a

À

Ke

ER

A

>

AS)

u

v

NS

+

PA

N;

4

&

iletenc

4 eieren

Guerre)

(G pers)(20 Min)

« lbakje platte

7

A

pet

elie (15 g)

IK

nö min,

ijn

ote

oen

mosterd

d Shane) w

ater en ee ze. Sni

(schoongeboend)

de peterselie fijn. Rasp de gele schil vande

vinaigrette door de: sla. Sni ijd de eieren

« 300 g kipfilet

citroen: Besmeer de kipfilet met 1el olijfolie.

in vieren en verdeel ze over de sla. Leg

« 2el extra vierge olijfolie

en bestrooi met peper, zout, de picadillo en

de kipfilet op de schaal,

strooi met de

« 2tlpicadillo

het citroenrasp. Verhit een koekenpan met.

croutons en besprenkel met de rest van de

* 2 sneetjes witbrood

de rest van de olijfolie en braad de kipfile:

aigrette. Bestrooi me

alen peper.

7

(Liefde 8 Passie)

in 8-10.min. tot goudbruin en gaar.

TIP Deze salade li

ervang

« lel roomboter

Laat afkoelen op een bord.

dan de kipfilet door.

tuckjes

-1009 botersla:

2 Snijdhet broodin blokjes van lc!

melt

(bakje, Vegetarische;

«75 ml mosterdvinaigrette

de boter in dezelfde koekenpan en bak hier

wit. 28 g vet,

_met citroen

het brood in 5 min. goudgeel en Bepeng, BEVAT p.p. 400 kc

e recept hier)

Snijd de kipfilet in schuine plak!

waarvan 7 g verz.

hydraten,

waarvan 1g suiker:

g zout -1g vezels

. Bas p.p.€ en