Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 108

Hier is pagina 108 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
STEAK SANDWICH
VAN JORD ALTHUIZEN
en
SE
3
«500 gsteak
1 Snijd de steak in plakken van ca. 5mm
(bijv. ribeye of bavette)
dik en meng met 5 el worcestershire, de
* 7 el worcestershire sauce
oregano. een beetje zout en versgemalen
« lel gedroogde oregano
zwarte peper. Laat minimaal luur in de
koelkast marineren. Bereid een BBQ voor
« 4 el mayonaise
« lel grove mosterd
op direct grillen en verhit deze tot een
+ l groene paprika
temperatuur van 230 °C is bereikt.
+ 2 witte uien
2 Maak de mosterdspread door de rest van
* 100 g oesterzwammen
de worcestershire met de mayonaise, grove
« 2el zonnebloemolie
mosterd, zout en versgemalen zwarte peper
he
+
if
« 4 zachte broodjes of
te mengen.
pistoletjes
/
3 Verwijder de zaadlijsten van de paprika
« 200 g gatenkaas jong
en snijd de paprika in grove stukken. Snijd de
"EE,
belegen (plakken)
witte uien in ringen van 5 mm. Bestrijk de
Der,
EL
« BBQ met deksel
paprika. uienringen en oesterzwammen
1}
« gietijzeren grillrooster
licht met de zonnebloemolie en bestrooi
fi
met zout en versgemalen zwarte peper.
à
À
4 Snijd de broodjes open en leg ze op de
#8
snijzijde kort op de BBQ. Houd apart. Gril de
groenten hot & fast op de grill tot deze zacht
PHILLY CHEESE STEAK
geworden zijn. Haal ze van de grill. maar
7
SANDWICH
houd ze warm. Gril nu de stukjes steak kort
‘Dit is hét streetfood-icoon van
an beide kanten, zodat ze mooi gekleurd
Philadelphia, een stad in het
zijn maar nog wel medium rare.
noordwesten van de VS, Daar
maken ze hun cheese steak
5 Smeer de spread op de onderkant van
een broodje, stapel afwisselend het vlees,
andwiches in van die glimmende
metalen karretjes die je vaak in
de plakken kaas en gegrilde groenten op het
films ziet. De basis is flinterdun. op
broodje en leg vervolgens kort op de BBQ
een bakplaat gebakken.
met gesloten deksel om de kaas te laten
rundvlees met champignons en
uien. Geserveerd op zacht
smelten. Haal de sandwich van de BBQ.
stokbrood met veel gesmolten
voorzie nog van een goede lik mosterd-
kaas. De smaken van deze
spread en open wide.
klassieker heb ik gebruikt voor
een luxere BBQ-variant met een
TIP De ribeye van AH Excellent leent
malse, perfect gegrilde steak”
zichgoed voor dit gerecht.
BEVAT p.p. 750 kcal: 47 g eiwit - 46 g vet,
waarvan 17 g verz. 35 g koolhydraten,
©
waarvan Il g suikers - 2.8 g zout - 4 g vezels
Jord Althuizen
- Prijs pp. € 6.20
deeltno
meer
keukengeheimen!
Ga naar youtube.nl/allerhande