Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 108




Hier is pagina 108 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

STEAK SANDWICH

VAN JORD ALTHUIZEN

en

SE

3

«500 gsteak

1 Snijd de steak in plakken van ca. 5mm

(bijv. ribeye of bavette)

dik en meng met 5 el worcestershire, de

* 7 el worcestershire sauce

oregano. een beetje zout en versgemalen

« lel gedroogde oregano

zwarte peper. Laat minimaal luur in de

koelkast marineren. Bereid een BBQ voor

« 4 el mayonaise

« lel grove mosterd

op direct grillen en verhit deze tot een

+ l groene paprika

temperatuur van 230 °C is bereikt.

+ 2 witte uien

2 Maak de mosterdspread door de rest van

* 100 g oesterzwammen

de worcestershire met de mayonaise, grove

« 2el zonnebloemolie

mosterd, zout en versgemalen zwarte peper

he

+

if

« 4 zachte broodjes of

te mengen.

pistoletjes

/

3 Verwijder de zaadlijsten van de paprika

« 200 g gatenkaas jong

en snijd de paprika in grove stukken. Snijd de

"EE,

belegen (plakken)

witte uien in ringen van 5 mm. Bestrijk de

Der,

EL

« BBQ met deksel

paprika. uienringen en oesterzwammen

1}

« gietijzeren grillrooster

licht met de zonnebloemolie en bestrooi

fi

met zout en versgemalen zwarte peper.

à

À

4 Snijd de broodjes open en leg ze op de

#8

snijzijde kort op de BBQ. Houd apart. Gril de

groenten hot & fast op de grill tot deze zacht

PHILLY CHEESE STEAK

geworden zijn. Haal ze van de grill. maar

7

SANDWICH

houd ze warm. Gril nu de stukjes steak kort

‘Dit is hét streetfood-icoon van

an beide kanten, zodat ze mooi gekleurd

Philadelphia, een stad in het

zijn maar nog wel medium rare.

noordwesten van de VS, Daar

maken ze hun cheese steak

5 Smeer de spread op de onderkant van

een broodje, stapel afwisselend het vlees,

andwiches in van die glimmende

metalen karretjes die je vaak in

de plakken kaas en gegrilde groenten op het

films ziet. De basis is flinterdun. op

broodje en leg vervolgens kort op de BBQ

een bakplaat gebakken.

met gesloten deksel om de kaas te laten

rundvlees met champignons en

uien. Geserveerd op zacht

smelten. Haal de sandwich van de BBQ.

stokbrood met veel gesmolten

voorzie nog van een goede lik mosterd-

kaas. De smaken van deze

spread en open wide.

klassieker heb ik gebruikt voor

een luxere BBQ-variant met een

TIP De ribeye van AH Excellent leent

malse, perfect gegrilde steak”

zichgoed voor dit gerecht.

BEVAT p.p. 750 kcal: 47 g eiwit - 46 g vet,

waarvan 17 g verz. 35 g koolhydraten,

©

waarvan Il g suikers - 2.8 g zout - 4 g vezels

Jord Althuizen

- Prijs pp. € 6.20

deeltno

meer

keukengeheimen!

Ga naar youtube.nl/allerhande