Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 14

Hier is pagina 14 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Het vruchtvlees van watermeloen
wordt fluweelzacht als je het
Den
pureert tot soep. De smaak en
structuur combineren lekker met
tomaat, komkommer en andere
1
zomerse groenten.
h_ À
a
(1
|
>
C
Le
dr
hi: iN
-Q
WATERMELOENGAZ
HC
MET TOMAAT EN LIMG
à
ki
ji
a
Ä
Ke
3
=
« 2trostomaten
Fes
+ V2komkommer
+ 1kilo watermeloen (ongeschild gewicht)
à
« llimoen
N,
+ 1bakje basilicum (15 g)
« 2el extra vierge olijfolie
« handvolijsblokjes
D /
« blender
1 Snijd de tomaten en halve komkommer in grove
)
stukken. Schil de watermeloen en snijd in grove stukken.
2 Pers de limoen uit. Haal de blaadjes van de takjes
basilicum en houd er een paar apart. Meng de meloen
met de tomaten, het limoensap, basilicum, de olie en
ijsblokjes in de blender tot een gladde soep. Breng op
smaak met versgemalen peper en zout. Garneer met
rs
het achtergehouden basilicum.
TIP Je kunt deze gazpacho ook in kleine glaasjes
serveren als koude amuse.
BEVAT p.p. 145 kcal : 2g eiwit» 7 g vet, waarvan
1g verz. 18 g koolhydraten, waarva
in17 g suikers
- 0.5 g zout : 2 g vezels: Prijs p.p.€ 1.65" .
Bi
—
zn