Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 99




Hier is pagina 99 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

TI AMO ITALIA

1 Los de gist op in 600 ml lauwwarm water

en meng met de melk en 3 el olijfolie. Meng

dit in een grote kom met een spatel door de

bloem. Meng het tot een glad deeg, het

blijft erg nat. Dek de kom af met een

3 Meng 80 ml lauwwarm water met het

vochtige schone theedoek en laat 2 uur op

fijne zeezout tot het is opgelost. Bestrijk de

een warme plek rijzen.

focaccia hier royaal mee, zorg dat de

« 14 g gedroogde gist

2 Bestrooi een met bakpapier beklede

kuiltjes goed gevuld zijn. Bestrooi met het

«100 ml melk

bakplaat met bloem. Stort het natte deeg

grove zeezout en de rozemarijn. Bak de

» 150 ml olijfolie extra vierge

hierop. Bestrooi het deeg met nog wat extra

focaccia ca. 25 min. tot goudbruin en

+ 1kilo bloem + extra voor

bloem en rol het met de deegroller uit tot

knapperig. Besprenkel met de rest van de

bestrooien

een grote lap van ca. 1cm dik en ter grootte

olijfolie en laat even afkoelen tot je hem

+ 1bakje rozemarijn (15 9)

van de bakplaat. Laat 20 min. rijzen.

aansnijdt.

« lel fijn zeezout

Verwarm de oven voor op 230 °C. Ris de

« lel grof zeezout

naaldjes van de takjes rozemarijn en snijd

De focaccia is het lekkerste op de dag dat je

« bakpapier

ze fijn. Besprenkel het deeg met 2 el olijfolie.

hem bakt. Je kunt de focaccia de volgende

« deegroller

Duw met je knokkels diepe pute inhet

dag doormidden snijden en roosteren en als

+ bakkwast

deeg. Laarne 0:

een sandwich beleggen met kaas, vlees-

waren of rucola.

&

AT p.portie 485 kcal : 14 geiwit

> g vet, Waarvan 2 g verz.

-729 koolhydraten, waarvan 2g suikers

Foca

1.7 g zout: 4g vezels « Prijs p.portie € 0.40

OD] 10 Foires) me UUREN 30 MIN. WACHTTIJD

(VOORAF TE! MAKEN

N

\!

LA

ZI

EN

ya:

=

ER

a

FA

En

=

À

à

+

D

La

IB x

Dir

Br

=

A

5

3

I,

4,

et Je

SES

S

®.

Dm

=

rn

2

2

Rn

A

fs

ER

as

dk

RR

en

a

it

B

we

GER

de

à

>

wer

5%

u

ene

DN DAS

allerhande