Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 110

Hier is pagina 110 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KEUKENGEHEIMEN
rés
ir:
De
3
es
=
9 2
erp |
Ki
LE y]
BILAN
e»
0
BBQ-tips van Jord
zi De
le
ze
Ene
>
ae
>
gen
get”
M
ZACHTE BROODJES
‘Het broodje is vaak een ondergeschoven
‘Charmant een
kindje, terwijl je burgerresultaat ermee
Jord's geheim? ‘Eet je burger ondersteboven.
hamburger eten?
staat of valt. Mijn belangrijkste tip: ga je
De bovenkant van het broodje is net wat
voor een klassieke hamburger, blijf dan
steviger, waardoor het wat makkelijker de
Draai 'm bij elke
rest opvangt.”
hap een beetje,
weg van harde afbakbroodjes. Als je daar
dan vliegen de
één hap van neemt, vliegt je burger er aan
ingrediënten er niet
de andere kant uit. Kies een zacht bolletje
zo snel uit’
waar je makkelijk doorheen kunt happen.
BEETJE GEDULD
Toast het vooraf licht op de BBQ, zodat het
‘Ga alsjeblieft niet op je hamburger
een beetje bruin aan de binnenkant wordt.
staan duwen tijdens het grillen. Het zal
Dat zorgt voor een mooi geroosterd
misschien iets sneller gaan, maar je perst
aroma. Bovendien voorkomt het dat
de smeltende vetten en sappen uit het
vrijkomende sappen meteen in het brood
vlees. En daar zit nu juist net de meeste
trekken, waardoor het uit elkaar valt.”
smaak in. Heb geduld, hij wordt echt
vanzelf gaar.”
OP TIJD OP SMAAK
‘Een zelfgemaakte burger breng je op
ONDERSTEBOVEN
smaak met zout en versgemalen peper.
‘Charmant burgers eten is wel een
Doe dat pas vlak voordat hij op de grill
dingetje. Ik houd hem altijd onderste-
gaat. Zout onttrekt vocht aan het vlees.
boven. De bovenkant van het broodje is
Als je het te vroeg toevoegt, krijg je een
net wat steviger, waardoor het wat
A
gehaktbal in plaats van een malse,
makkelijker de rest opvangt. Draai 'm
losse burger.”
bij elke hap een beetje, dan vliegen de
en
ingrediënten er niet zo snel uit.”
IM
HOT, HOT, HOT
“Voor een burger moet je barbecue
gloeiend heet zijn. Je moet je hand niet
langer dan een paar seconden boven het
rooster kunnen houden. Heb je een
barbecue met een thermometer? De tem-
peratuur mag zeker richting de 200 °C.”