Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 110




Hier is pagina 110 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KEUKENGEHEIMEN

rés

ir:

De

3

es

=

9 2

erp |

Ki

LE y]

BILAN



0

BBQ-tips van Jord

zi De

le

ze

Ene

>

ae

>

gen

get”

M

ZACHTE BROODJES

‘Het broodje is vaak een ondergeschoven

‘Charmant een

kindje, terwijl je burgerresultaat ermee

Jord's geheim? ‘Eet je burger ondersteboven.

hamburger eten?

staat of valt. Mijn belangrijkste tip: ga je

De bovenkant van het broodje is net wat

voor een klassieke hamburger, blijf dan

steviger, waardoor het wat makkelijker de

Draai 'm bij elke

rest opvangt.”

hap een beetje,

weg van harde afbakbroodjes. Als je daar

dan vliegen de

één hap van neemt, vliegt je burger er aan

ingrediënten er niet

de andere kant uit. Kies een zacht bolletje

zo snel uit’

waar je makkelijk doorheen kunt happen.

BEETJE GEDULD

Toast het vooraf licht op de BBQ, zodat het

‘Ga alsjeblieft niet op je hamburger

een beetje bruin aan de binnenkant wordt.

staan duwen tijdens het grillen. Het zal

Dat zorgt voor een mooi geroosterd

misschien iets sneller gaan, maar je perst

aroma. Bovendien voorkomt het dat

de smeltende vetten en sappen uit het

vrijkomende sappen meteen in het brood

vlees. En daar zit nu juist net de meeste

trekken, waardoor het uit elkaar valt.”

smaak in. Heb geduld, hij wordt echt

vanzelf gaar.”

OP TIJD OP SMAAK

‘Een zelfgemaakte burger breng je op

ONDERSTEBOVEN

smaak met zout en versgemalen peper.

‘Charmant burgers eten is wel een

Doe dat pas vlak voordat hij op de grill

dingetje. Ik houd hem altijd onderste-

gaat. Zout onttrekt vocht aan het vlees.

boven. De bovenkant van het broodje is

Als je het te vroeg toevoegt, krijg je een

net wat steviger, waardoor het wat

A

gehaktbal in plaats van een malse,

makkelijker de rest opvangt. Draai 'm

losse burger.”

bij elke hap een beetje, dan vliegen de

en

ingrediënten er niet zo snel uit.”

IM

HOT, HOT, HOT

“Voor een burger moet je barbecue

gloeiend heet zijn. Je moet je hand niet

langer dan een paar seconden boven het

rooster kunnen houden. Heb je een

barbecue met een thermometer? De tem-

peratuur mag zeker richting de 200 °C.”