Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 63




Hier is pagina 63 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

en

—=

WAT ETEN WE VANDAAG

We

We...

hen

x

|.

fi

EA

df

=

ie

Le

19

()

LE

sd

"A

ál

PS



Ee

ka

Ka

/.

A

Pizza met

=

em

groene groente

#

NR



en gorgonzola ‘

v

\

2

+

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Doe 350 g fijne tuinerwten in een

kom en giet er kokend water over.

Laat uitlekken in een vergiet. Doe de

erwten en 90 g pestospread in een hoge

beker en pureer met de staafmixer tot een

7

glad mengsel. Breng op smaak met peper

La

en eventueel zout. Schaaf met een

kaasschaaf brede linten van 2 courgettes.

Snijd de korst van 100 g gorgonzola

piccante en snijd de kaas in stukjes van

#

ca. 2 cm. Rol 2 rollen rond en dun pizza-

deeg uit op een met bakpapier beklede

bakplaat en besmeer met de groene spread.

Verdeel de courgettelinten in een soort

losse roosjes over de pizza en verdeel de

gorgonzola erover. Besprenkel met 3 el

?

GE

olijfolie en bestrooi met peper en zout. Bak

A

de pizza's 15-20 min. tot ze goudbruin zijn.

(3

BEVAT p.p. 720 kcal: 23 g eiwit «37 g vet,

waarvan 9 g verz. - 70 g koolhydraten,

nei

waarvan 12 gsuikers-2.9 g zout - 7 g vezels

«Prijs p.p. € 2.70

ê

allerhande