Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 119




Hier is pagina 119 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

va

Lu.

ci

ZOMERBARBECUE

IR

a

IT.

Ÿ



S

9

Ki

Á

rl

u

MELOENSALADE MET

RAUWE HAM, MUNT

N

EN GEROOSTERD BROOD

iR

ZZ

.

SS

* Va ciabatta of stokbrood

©

N

SS

5

=

à

+ 4elolifolie traditioneel

« lcantaloupemeloen

Er

« 300 g snoeptomatenmix (beker 500 g)

« 90 g prosciutto crudo (vleeswaren)

EN

.

« 125 g buffelmozzarella (bol)

4

« Va bakje munt (415g)

ke

+ bakpapier

Er

EN

+

nn

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd

SE

het brood in de lengte in dunne plakken.

AT

a

5

Besprenkel met 2 el olie, leg op een met

0

El

bakpapier bekleed bakblik en bak

a

ca. 10 min. in het midden van de oven

Ne

a

3

En

knapperig. Draai halverwege om, zodat de

a

f

plakken brood gelijkmatig bruin worden.

2 Halveer de meloen. Verwijder de pitten

door ze er met een lepel uit te scheppen.

Snijd de helften in 4 parten en schil de

à

En

ER

SE

parten met een klein mes. Snijd de parten in

u

blokjes van 3 cm. Halveer de tomaatjes.

on

1%

3 Schep de meloen en tomaatjes op een

platte schaal. Breng op smaak met

>

(A

versgemalen peper en zout. Scheur de ham

in iets kleinere stukken en verdeel over de

E

meloen. Scheur de mozzarella in grove

“à,

@

stukken en leg op de salade. Hak de munt

fijn. Bestrooi de salade met de munt en

35

besprenkel met derest van de olie.Leg de

$

\

EN!

plakken geroosterd brood ernaast.

Jekunt de salade 2 uur van tevoren maken.

Meng de munt met de meloen, tomaatjes

en mozzarella, maar houd het brood en de

>

ham apart. Voeg de ham vlak voor het eten

pas toe.

BEVAT pp. 415 kcal - 14 g eiwit - 26 g vet,

waarvan 8 g verz. - 29 g koolhydraten,

waarvan 12 g suikers - 2 g zout - 3 g vezels

- Prijs pp. € 2.40

allerhande