Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 87




Hier is pagina 87 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

V4

à

RS

B



Bt

>

I

LADEPARADE

es

)

ii

in

KA

Fe

À

A

F

\Y 1

mn:

fj

mr

\

N

kh

a

Bente

IS

NY

REN

je à

NIS

@

N

|

}

if

D

50 g hazelnoten

Ki

5 SN

- 300 g sugarsnaps

SN

+ 1bakje dille (15 g)

*

+ 1komkommer

=

1 Verhit een koekenpan zonder olie of boter

ei

ni

« 100 ml karnemelkdressing

en rooster hierin op middelhoog vuur de

met bieslook _ hazelnoten 3 min. goudbruin en knapperig.

(zie recept hier)

Laat afkoelen op een bord.

N

«150 gbramen

2 Breng een pan water met zout aan de.

#

kook en kook de sugarsnaps 2 min. Spoel af.

onder koud stromend water (blancheren)

Sn

enlaat uitlekken. Hak de hazelnoten fijn.

3 Snijd de dille grof. Snijd de komkommerin

de lengte in vieren, verwijder de zaadlijsten

ee

en snijd dan in schuine plakjes.

4 Meng de sugarsnaps, komkommer en

A

dille tot een salade. Meng de karnemelk=

|

SS

|

à

Fe

# dressing erdoor. Bestrooi met de Ben

en bramen.

A

*Sugarsnaps zijn verkrijgbaarin de grote=

re AlbertHeijn-winkels:BeStelop ah niof

7 Ÿ

ÿ

vervang door gebroken sperziebonen.

BEVAT p.p. 210 kcal + geiwit-15 g.vet,

(en

waarvan 2 g verz. : 1O gkoolhydraten,

waarvan 9 g suikers: 0,3 g.zout-5 g vezels

EN

Prijs p.p. € 2.60

#

CA

a

DR,

N

Bh

E

é

Er

1

(4

É

4

ÿ

es

(il

allerhande

1