Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 79

Hier is pagina 79 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
OVER DE VLOER BIJ
Ne
=
>
rd
—
=
EN
ug)
Kersen
eddo
À Po
bitterkoek es
„(wacenecHt)(6 Pers)(15 mn)
Le
4
Al
-
ev
Pi
ER
De
3 Breng de rest van de kersen in een
pannetje aan de kook met 100 ml water,
« 500 g kersen
1 Ontpit de kersen en halveer ze. Klop in
de maizena en de rest van de suiker. Draai
« 250 ml slagroom
een kom de slagroom stijf met 50 g suiker.
het vuur laag zodra de saus kookt en laat
« 75 g suiker
Spatel de ricotta erdoor. Hak de bitterkoek-
5 min. zachtjes pruttelen. Laat daarna iets
afkoelen. Serveer de semifreddo met de
« 250 gricotta
jes grof. Schep samen met de helft van de
« 100 g bitterkoekjes
kersen door het room-ricottamengsel.
lauwwarme kersensaus.
* lel maizena
2 Bekleed de cakevorm met vershoudfolie.
« cakevorm (1,5 liter)
laat de folie ruim over de rand hangen.
BEVAT p.p. 375 kcal - 7 g eiwit « 22 g vet.
Schep het mengsel in de vorm en dek af.
waarvan 14 g verz. : 36 g koolhydraten,
met de folie. Laat minimaal 4 uur opstijven
waarvan 33 g suikers: 0.2 g zout
in de vriezer.
2g vezels - Prijs p.p.€ 1.55
allerhande