Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Het vruchtvlees van de

watermeloen is stevig genoeg

à

om te grillen en de licht rokerige

smaak van de grill of barbecue

vormt een mooie combinatie

met het zoete fruit.

0

SALADE VAN GEGRILDE

|

WATERMELOEN MET

FETA EN OLIJVEN

* Ikleine watermeloen

Ae

in

« 5el olijfolie extra vierge

.

75 ghazelnoten

100 g witte kaas (pakje 150 g, Apetina)

100 g Kalamata-olijven

* Icitroen

Er Pei

« lpotje gegrilde rode paprika (295 g)

def

+

+ 2kropjes babyromaine

« grillpan

In

Fi,

In

sr

pe

u

1 Snijd de onderkant van de meloen, zodat

je hem kunt neerzetten. Snijd de schil eraf.

KW

Halveer en snijd elke helft in 6 parten. Verhit

P=

ki

#2

ere

de grillpan op hoog vuur en smeer in met

Se

1el olie. Gril de plakken watermeloen in

Pr

delen 5 min. Keer halverwege. Smeer

tussendoor de grillpan opnieuw in met

lel olie. Laat de meloen afkoelen.

Pee

ed

>

SU

2 Rooster de hazelnoten in een droge

&

koekenpan op middelhoog vuur 5 min.

Laat iets afkoelen op een bord en hak grof.

Verkruimel de witte kaas. Laat de olijven

pe

uitlekken en snijd grof. Pers de helft van de

Wines,

citroen uit. Laat de paprika uitlekken en

scheur het vruchtvlees in reepjes.

>

3 Haal de blaadjes van de kropjes sla,

NP;

x

was en droog ze. Verdeel de slablaadjes,

m:

afgekoelde watermeloen en paprika over

ús

BE

di

&

En

een grote platte schaal. Meng het citroen-

sap met 3 el olie en breng op smaak met

versgemalen peper en zout. Bestrooi met

de hazelnoten, witte kaas en olijven,

Pas

schenk de dressing erover en schep om.

=

Fe

Breng eventueel extra op smaak met vers-

gemalen peper en eventueel zout.

@;

4

BEVAT p.p. 525 kcal - 10 g eiwit - 43 g vet,

1 à

waarvan 8 g verz.-21gkoolhydraten,

Apetina

Witte kaas 45+

waarvan 19 g suikers - 2 gzout - 5 g vezels

plak 150 g € 179

- Prijs p.p. € 3.35

ñ