Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 16

Hier is pagina 16 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Het vruchtvlees van de
watermeloen is stevig genoeg
à
om te grillen en de licht rokerige
smaak van de grill of barbecue
vormt een mooie combinatie
met het zoete fruit.
0
SALADE VAN GEGRILDE
|
WATERMELOEN MET
FETA EN OLIJVEN
* Ikleine watermeloen
Ae
in
« 5el olijfolie extra vierge
.
75 ghazelnoten
100 g witte kaas (pakje 150 g, Apetina)
100 g Kalamata-olijven
* Icitroen
Er Pei
« lpotje gegrilde rode paprika (295 g)
def
+
+ 2kropjes babyromaine
« grillpan
In
Fi,
In
sr
pe
u
1 Snijd de onderkant van de meloen, zodat
je hem kunt neerzetten. Snijd de schil eraf.
KW
Halveer en snijd elke helft in 6 parten. Verhit
P=
ki
#2
ere
de grillpan op hoog vuur en smeer in met
Se
1el olie. Gril de plakken watermeloen in
Pr
delen 5 min. Keer halverwege. Smeer
tussendoor de grillpan opnieuw in met
lel olie. Laat de meloen afkoelen.
Pee
ed
>
SU
2 Rooster de hazelnoten in een droge
&
koekenpan op middelhoog vuur 5 min.
Laat iets afkoelen op een bord en hak grof.
Verkruimel de witte kaas. Laat de olijven
pe
uitlekken en snijd grof. Pers de helft van de
Wines,
citroen uit. Laat de paprika uitlekken en
scheur het vruchtvlees in reepjes.
>
3 Haal de blaadjes van de kropjes sla,
NP;
x
was en droog ze. Verdeel de slablaadjes,
m:
afgekoelde watermeloen en paprika over
ús
BE
di
&
En
een grote platte schaal. Meng het citroen-
sap met 3 el olie en breng op smaak met
versgemalen peper en zout. Bestrooi met
de hazelnoten, witte kaas en olijven,
Pas
schenk de dressing erover en schep om.
=
Fe
Breng eventueel extra op smaak met vers-
gemalen peper en eventueel zout.
@;
4
BEVAT p.p. 525 kcal - 10 g eiwit - 43 g vet,
1 à
waarvan 8 g verz.-21gkoolhydraten,
Apetina
Witte kaas 45+
waarvan 19 g suikers - 2 gzout - 5 g vezels
plak 150 g € 179
- Prijs p.p. € 3.35
ñ