Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 27

Hier is pagina 27 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PLUK DE VAKANTIEDAG
Makkelijke ijsjes
op een stokje
LE
REGENBOOGIJSJE
- Gésponsord -
ze
Zet 4 kommen klaar. Ontdooi in 1kom
75 g passievruchtblokjes (doosjevol).
Natuurlijke, zuivere
Pureer in de andere kommen 75 g bevroren
honing, zonder
frambozen (doosjevol). 75 g bevroren
kunstmatige zoetstoffen,
in een handige flacon.
perzikpartjes (doosjevol) en
Da's pas makkelijk.
75 gbevroren kersen (doosjevol). Voeg bij
Langnese Bee Easy
deze 3 kommen ca. 2 el water toe om het
Wilde bloemenhoning
geheel wat meer vloeibaar te maken.
250 g € 319
Verdeel het fruit over 4 siliconen ijsvorm-
pjes van 75 ml. Begin met een laagje kers,
dan framboos, vervolgens perzik en eindig
ai
met passievrucht. Steek de stokjes in de
vormpjes. Laat 4 uur opstijven in de vriezer.
VORMEN
& MATEN
Als je geen iijs-
SWIRL-IJSJE
vormpjes in huis hebt.
Rooster 2 el kokosvlokken in een koeken-
kun je ook plastic
bekertjes gebruiken.
pan zonder olie of boter 3-5 min. goudbruin
Of kijk op bol.com.
Laat afkoelen op een bord. Pureer.
daar kun je kiezen uit
ie
À
250 g biologische bosbessen (diepvries).
veel leuke verschillen
de vormen en maten
Voeg een beetje water toe om het
=.
vloeibaar te maken. Meng 200 g Griekse
ijsvormpjes. Let er op
dat als je een ander
yoghurt 10% met 1 el honing (fles 250 g,
formaat kiest, je de
Langnese). Verdeel de gepureerde
verhoudingen daar op
bosbessen over 4 siliconen ijsvormpjes
aanpast. Grotere
ek
vorm betekent van
van 75 ml. Verdeel de yoghurt hierover.
alles iets meer!
Roer van onder naar boven door, voor een
ne
gemarmerd effect. Verdeel de kokos-
lokken over de vormpjes en druk een
es
a
beetje aan. Steek de stokjes in de vormpjes.
CR
Laat 4 uur opstijven in de vriezer.
ES
LIMO-IJSJE
CCE
Snijd de schil van 1sinaasappel met een
scherp mes, zodat je net het oranje
vruchtvlees ziet. Snijd de vrucht in dunne
plakken en halveer of snijd in kwarten.
Meng in een afsluitbare fles 250 ml water
ge
LC À
ee
met framboos fruitsiroop (fles 750 ml)
naar smaak en schud goed, Vul 4 siliconen
an
ijsvormpjes van 75 ml met wat stukjes
sinaasappel en schenk de limonade erbij.
1
Steek de stokjes in de vormpjes en laat de
ijsjes 4 uur opstijven in de vriezer.
4
TIP Je kunt dit ijsje ook maken met elke
Pri
(aanmaak)limonade die je lekker vindt.
allerhande