Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUK DE VAKANTIEDAG

Makkelijke ijsjes

op een stokje

LE

REGENBOOGIJSJE

- Gésponsord -

ze

Zet 4 kommen klaar. Ontdooi in 1kom

75 g passievruchtblokjes (doosjevol).

Natuurlijke, zuivere

Pureer in de andere kommen 75 g bevroren

honing, zonder

frambozen (doosjevol). 75 g bevroren

kunstmatige zoetstoffen,

in een handige flacon.

perzikpartjes (doosjevol) en

Da's pas makkelijk.

75 gbevroren kersen (doosjevol). Voeg bij

Langnese Bee Easy

deze 3 kommen ca. 2 el water toe om het

Wilde bloemenhoning

geheel wat meer vloeibaar te maken.

250 g € 319

Verdeel het fruit over 4 siliconen ijsvorm-

pjes van 75 ml. Begin met een laagje kers,

dan framboos, vervolgens perzik en eindig

ai

met passievrucht. Steek de stokjes in de

vormpjes. Laat 4 uur opstijven in de vriezer.

VORMEN

& MATEN

Als je geen iijs-

SWIRL-IJSJE

vormpjes in huis hebt.

Rooster 2 el kokosvlokken in een koeken-

kun je ook plastic

bekertjes gebruiken.

pan zonder olie of boter 3-5 min. goudbruin

Of kijk op bol.com.

Laat afkoelen op een bord. Pureer.

daar kun je kiezen uit

ie

À

250 g biologische bosbessen (diepvries).

veel leuke verschillen

de vormen en maten

Voeg een beetje water toe om het

=.

vloeibaar te maken. Meng 200 g Griekse

ijsvormpjes. Let er op

dat als je een ander

yoghurt 10% met 1 el honing (fles 250 g,

formaat kiest, je de

Langnese). Verdeel de gepureerde

verhoudingen daar op

bosbessen over 4 siliconen ijsvormpjes

aanpast. Grotere

ek

vorm betekent van

van 75 ml. Verdeel de yoghurt hierover.

alles iets meer!

Roer van onder naar boven door, voor een

ne

gemarmerd effect. Verdeel de kokos-

lokken over de vormpjes en druk een

es

a

beetje aan. Steek de stokjes in de vormpjes.

CR

Laat 4 uur opstijven in de vriezer.

ES

LIMO-IJSJE

CCE

Snijd de schil van 1sinaasappel met een

scherp mes, zodat je net het oranje

vruchtvlees ziet. Snijd de vrucht in dunne

plakken en halveer of snijd in kwarten.

Meng in een afsluitbare fles 250 ml water

ge

LC À

ee

met framboos fruitsiroop (fles 750 ml)

naar smaak en schud goed, Vul 4 siliconen

an

ijsvormpjes van 75 ml met wat stukjes

sinaasappel en schenk de limonade erbij.

1

Steek de stokjes in de vormpjes en laat de

ijsjes 4 uur opstijven in de vriezer.

4

TIP Je kunt dit ijsje ook maken met elke

Pri

(aanmaak)limonade die je lekker vindt.

allerhande