Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 124




Hier is pagina 124 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EV

De

Fe

ee

en



eN

5 Be.

8

5e



OR

NL

ij

LP

2.

EX

Name

#

ie

Fi

dt



|

di

if

ji

N)

Il

it

fl

1

ii

(«pers )(15 Min.)

Hi

il

|

\

Hi

PEI

il

Halveer komkommer in de lengte.

nn

=

AF Ie

MAKEN

Verwijder met

pelde zaadlijsten en

voor

Ie

ij

al

IN

iin)

rasp het vruchtvlee: grof. Meng Isnuf fijn

Pers 3 tenen knof

Pe

itroen

WHISKY-COCKTAILSAUS

zeezout erdoor, doe i

n Zeef en laat

TL

uit. Meng de knoflook,

sap,

5 min. uitlekken. Snijd ondertussen 2 tenen

125 ml mayonaise en 125 g crème fraîche

knoflook en 1bakje dille (15 g) heelfijn.

in een kom. Breng op smaak met peper en

Duw met een lepel zo veel mogelijk vocht

eventueel zout.

Pers een 2 citroen uit. Meng 4 el ketchup,

uit de komkommer door de zeef. Meng de

TIP Wil je een iets mildere knoflooksaus?

125 ml mayonaise en 75 g crème fraîche in

komkommer met 500 ml Griekse yoghurt

Gebruik 1 teen knoflook minder.

een kom. Breng op smaak met het

10%, lel wittewijnazijn, 2 el extra vierge

citroensap, 2 el whisky (Gall & Gall),

olijfolie en de knoflook in een kom. Meng

Je kunt de knoflooksaus een dag van

2tl Worcestershire sauce, 1tl tabasco

de dille erdoor. Breng op smaak met peper

tevoren bereiden. De smaak wordt dan wat

en eventueel zout.

en eventueel zout. Besprenkel met

sterker. Bewaar afgedekt in de koelkast.

TIP Liever saus zonder alcohol? Maak de

lel extra vierge olijfolie.

cocktailsaus dan zonder whisky. Nét zo

BEVAT p.p. 285 kcal -1g eiwit - 30 g vet,

lekker!

Je kunt tzatziki dag van tevoren bereiden.

waarvan 8 g verz. 3 gkoolhydraten,

Bewaar afgedekt in de koelkast. Voeg de

waarvan 2 g suikers - 0.3 g zout : 0 g vezels

Je kunt de saus 1 dag van tevoren maken.

fijngesneden kruiden pas vlak voor het

hi

il

«Prijs p.p. € 0.35

Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.

serveren toe.

|

ju

BEVAT p.p. 280 kcal: 1g eiwit: 27 g vet,

BEVAT p.p. 255 kcal: 6g ait -23gvet,

wWaarvan 6 g verz.: 4 gkoolhydraten,

Waarvan lg verz.:6 g koolhydraten,

waarvan 4 g suikers - 0.5 g zout : Og vezels

waarvan 5 g suikers + 0.7 gzout -1g vezels

li

MM

.p. € 0.50

+ Prijs p.p. € 1:00

1

rem! |

N

ti