Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 124

Hier is pagina 124 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
EV
De
Fe
ee
en
“
eN
5 Be.
8
5e
“
OR
NL
ij
LP
2.
EX
Name
#
ie
Fi
dt
“
|
di
if
ji
N)
Il
it
fl
1
ii
(«pers )(15 Min.)
Hi
il
|
\
Hi
PEI
il
Halveer komkommer in de lengte.
nn
=
AF Ie
MAKEN
Verwijder met
pelde zaadlijsten en
voor
Ie
ij
al
IN
iin)
rasp het vruchtvlee: grof. Meng Isnuf fijn
Pers 3 tenen knof
Pe
itroen
WHISKY-COCKTAILSAUS
zeezout erdoor, doe i
n Zeef en laat
TL
uit. Meng de knoflook,
sap,
5 min. uitlekken. Snijd ondertussen 2 tenen
125 ml mayonaise en 125 g crème fraîche
knoflook en 1bakje dille (15 g) heelfijn.
in een kom. Breng op smaak met peper en
Duw met een lepel zo veel mogelijk vocht
eventueel zout.
Pers een 2 citroen uit. Meng 4 el ketchup,
uit de komkommer door de zeef. Meng de
TIP Wil je een iets mildere knoflooksaus?
125 ml mayonaise en 75 g crème fraîche in
komkommer met 500 ml Griekse yoghurt
Gebruik 1 teen knoflook minder.
een kom. Breng op smaak met het
10%, lel wittewijnazijn, 2 el extra vierge
citroensap, 2 el whisky (Gall & Gall),
olijfolie en de knoflook in een kom. Meng
Je kunt de knoflooksaus een dag van
2tl Worcestershire sauce, 1tl tabasco
de dille erdoor. Breng op smaak met peper
tevoren bereiden. De smaak wordt dan wat
en eventueel zout.
en eventueel zout. Besprenkel met
sterker. Bewaar afgedekt in de koelkast.
TIP Liever saus zonder alcohol? Maak de
lel extra vierge olijfolie.
cocktailsaus dan zonder whisky. Nét zo
BEVAT p.p. 285 kcal -1g eiwit - 30 g vet,
lekker!
Je kunt tzatziki dag van tevoren bereiden.
waarvan 8 g verz. 3 gkoolhydraten,
Bewaar afgedekt in de koelkast. Voeg de
waarvan 2 g suikers - 0.3 g zout : 0 g vezels
Je kunt de saus 1 dag van tevoren maken.
fijngesneden kruiden pas vlak voor het
hi
il
«Prijs p.p. € 0.35
Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.
serveren toe.
|
ju
BEVAT p.p. 280 kcal: 1g eiwit: 27 g vet,
BEVAT p.p. 255 kcal: 6g ait -23gvet,
wWaarvan 6 g verz.: 4 gkoolhydraten,
Waarvan lg verz.:6 g koolhydraten,
waarvan 4 g suikers - 0.5 g zout : Og vezels
waarvan 5 g suikers + 0.7 gzout -1g vezels
li
MM
.p. € 0.50
+ Prijs p.p. € 1:00
1
rem! |
N
ti