Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 125




Hier is pagina 125 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ZOMERBARBECUE

5:

SNELLE SAUZEN

ER

œ

4 PPS) L

2

3

7

= Gesponsord

mr:

Altijd goed bij een stukje

|

vlees van de grill: satésaus.

N

LOTS

Deze variant is al klaar om

opgewarmd te worden.

KRIEL-KOMKOMMER-

GEPOFTE ZOETE

AARDAPPELEN MET

Wijko Satésaus kant

SALADE MET MILDE

& klaar 500 g € 2.39

JALAPENOPESTO

SOUR CREAM

WE

ë

F

=

« 4 grote zoete aardappelen

Lal

« 800 g krieltjes in

« bakje koriander

Tel (olijfolie

schil

(15.9)

« 4 el semi-gedroogde tomaten of

AH Pittige knoflooksaus

+ 1komkommer

In handige knijpfles.

« 150 g feta

zongedroogde tomaten julienne

300 ml € 115

« Irode ui

« 2el (olijf)olie

« 1bosui

- lel jalapeñoplakjes

«300 gmais

+ Ya bakje platte peterselie (à 15 g)

CN

+3elvanhet vocht

« keukenmachine

« 125 g sour cream

il

(potje 295 g)

« staafmixer

« barbecue

N

Gesponsord

|

il

1 Kook de krieltjes in water in 12 min. gaar.

1 Steek de barbecue aan. Prik met een

Typisch Spaanse

(a:

{4

Snijd de komkommer in blokjes van een

vork wat gaatjes in de zoete aardappelen.

knoflooksaus van olie,

Vo cm. Halveer de rode ui en snijd in

Smeer ze in met de olie, leg op het rooster

eieren. knoflook en

citroensap. Deksel eraf

flinterdunne plakken. Leg de plakjes ui in

van de barbecue en laat in 45 min. gaar

2 el van het jalapeñovocht uit het potje.

poffen. Draai regelmatig om met de tang.

en dippen maar!

Chovi Allioli 190 g € 109

Schep na 5 min. even om, zodat alle plakjes

2 Snijd de semi-zongedroogde tomaten in

ui marineren.

reepjes. Snijd de bosui in dunne ringetjes.

2 Maal de plakjes jalapeñopeper in de

Snijd de peterselie fijn en roer door de sour

à

keukenmachine met l el van het jalapeño-

cream. Doe alles in kleine bakjes.

Ve:

vocht, de koriander. feta en olie tot een

3 Snijd de aardappelen in de lengte in.

grove pasta. Breng op smaak met vers-

maar niet helemaal door. Zet de bakjes op

gemalen peper en eventueel zout.

tafel en laat iedereen zijn eigen aardappel

ka

3 Giet de krieltjes af en laat afkoelen tot

vullen.

AH Ravigottesaus

lauwwarm. Giet de rode ui af. Giet de mais

Met augurk en ui.

TIP In plaats van zoete aardappelen

300 ml € 1.19

af. Meng de krieltjes, komkommer, ui en

kun je ook gewone, vastkokende aard-

mais in een grote schaal. Schep de dressing

appelen gebruiken.

erdoor. Breng eventueel verder op smaak

TIP De rest van de peterselie is lekker in

Kd

met peper en zout.

kruidenboter. Snijd de peterselie fijn en

mix met wat zoutvlokken door boter op



Je kunt deze salade van tevoren maken.

kamertemperatuur.

Ineen goed afgesloten bak kun je hem

= Gesponsord

2-3 dagen bewaren in de koelkast. Laat op

BEVAT pp. 315 kcal - 5 g eiwit - 8 g vet.

De onweerstaanbare

kamertemperatuur komen voordat je hem

waarvan 3 g verz. 52 g koolhydraten,

smaak van ketchup, maar

serveert.

waarvan 12 g suikers - 0.8 g zout - 7 g vezels

dan zonder toegevoegde

suikers en zout.

«Prijs p.p. € 110

Heinz Ketchup zonder

BEVAT pp. 425 kcal -13 g eiwit -18 g vet,

toegevoegde suikers

waarvan 8 g verz. - 49 g koolhydraten,

waarvan 8 g suikers : 1.3 g zout - 10 g vezels

en zout

400 ml € 2.19

«Prijs p.p. € 1.50

Ü

Y

allerhande

>