Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 125

Hier is pagina 125 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ZOMERBARBECUE
5:
SNELLE SAUZEN
ER
œ
4 PPS) L
2
3
7
= Gesponsord
mr:
Altijd goed bij een stukje
|
vlees van de grill: satésaus.
N
LOTS
Deze variant is al klaar om
opgewarmd te worden.
KRIEL-KOMKOMMER-
GEPOFTE ZOETE
AARDAPPELEN MET
Wijko Satésaus kant
SALADE MET MILDE
& klaar 500 g € 2.39
JALAPENOPESTO
SOUR CREAM
WE
ë
F
=
« 4 grote zoete aardappelen
Lal
« 800 g krieltjes in
« bakje koriander
Tel (olijfolie
schil
(15.9)
« 4 el semi-gedroogde tomaten of
AH Pittige knoflooksaus
+ 1komkommer
In handige knijpfles.
« 150 g feta
zongedroogde tomaten julienne
300 ml € 115
« Irode ui
« 2el (olijf)olie
« 1bosui
- lel jalapeñoplakjes
«300 gmais
+ Ya bakje platte peterselie (à 15 g)
CN
+3elvanhet vocht
« keukenmachine
« 125 g sour cream
il
(potje 295 g)
« staafmixer
« barbecue
N
Gesponsord
|
il
1 Kook de krieltjes in water in 12 min. gaar.
1 Steek de barbecue aan. Prik met een
Typisch Spaanse
(a:
{4
Snijd de komkommer in blokjes van een
vork wat gaatjes in de zoete aardappelen.
knoflooksaus van olie,
Vo cm. Halveer de rode ui en snijd in
Smeer ze in met de olie, leg op het rooster
eieren. knoflook en
citroensap. Deksel eraf
flinterdunne plakken. Leg de plakjes ui in
van de barbecue en laat in 45 min. gaar
2 el van het jalapeñovocht uit het potje.
poffen. Draai regelmatig om met de tang.
en dippen maar!
Chovi Allioli 190 g € 109
Schep na 5 min. even om, zodat alle plakjes
2 Snijd de semi-zongedroogde tomaten in
ui marineren.
reepjes. Snijd de bosui in dunne ringetjes.
2 Maal de plakjes jalapeñopeper in de
Snijd de peterselie fijn en roer door de sour
à
keukenmachine met l el van het jalapeño-
cream. Doe alles in kleine bakjes.
Ve:
vocht, de koriander. feta en olie tot een
3 Snijd de aardappelen in de lengte in.
grove pasta. Breng op smaak met vers-
maar niet helemaal door. Zet de bakjes op
gemalen peper en eventueel zout.
tafel en laat iedereen zijn eigen aardappel
ka
3 Giet de krieltjes af en laat afkoelen tot
vullen.
AH Ravigottesaus
lauwwarm. Giet de rode ui af. Giet de mais
Met augurk en ui.
TIP In plaats van zoete aardappelen
300 ml € 1.19
af. Meng de krieltjes, komkommer, ui en
kun je ook gewone, vastkokende aard-
mais in een grote schaal. Schep de dressing
appelen gebruiken.
erdoor. Breng eventueel verder op smaak
TIP De rest van de peterselie is lekker in
Kd
met peper en zout.
kruidenboter. Snijd de peterselie fijn en
mix met wat zoutvlokken door boter op
—
Je kunt deze salade van tevoren maken.
kamertemperatuur.
Ineen goed afgesloten bak kun je hem
= Gesponsord
2-3 dagen bewaren in de koelkast. Laat op
BEVAT pp. 315 kcal - 5 g eiwit - 8 g vet.
De onweerstaanbare
kamertemperatuur komen voordat je hem
waarvan 3 g verz. 52 g koolhydraten,
smaak van ketchup, maar
serveert.
waarvan 12 g suikers - 0.8 g zout - 7 g vezels
dan zonder toegevoegde
suikers en zout.
«Prijs p.p. € 110
Heinz Ketchup zonder
BEVAT pp. 425 kcal -13 g eiwit -18 g vet,
toegevoegde suikers
waarvan 8 g verz. - 49 g koolhydraten,
waarvan 8 g suikers : 1.3 g zout - 10 g vezels
en zout
400 ml € 2.19
«Prijs p.p. € 1.50
Ü
Y
allerhande
>