Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 36

Hier is pagina 36 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ne
In,
à
à
ne
a
5
pak iS
Fe
Lt
ar!
gs
N
él
a
y
AI
4T
En
=
7
Ai
À
%
4
=
3
belchocolade-ijsje
Ds:
| verse slagroom
« 200 ml chocomel dark
(pak 1liter)
Es
+ 1blikje gecondenseerde volle
ES
Re à
melk (397 g, Friesche Vlag)
« lpotje hazelnootpasta
we
1
(200 g, Nutella)
+ 6ijshoorntjes naturel
El
(pak Jos Poell, 10 stuks)
Ko
A
+ 75 ghagelslag
LL DA
ib
(melk of kwinkslag)
“
« diepvriesbak ca. liter
eu
2
« jslepel
eg >
l
1 Klop de slagroom stijf met een mixer.
Meng de chocolademelk en geconden-
seerde melk met een spatel voorzichtig
door de slagroom. Schep het mengsel in de
TIP Je kunt eventueel nog extra
diepvriesbak. Doe de deksel erop en laat in
ingrediënten toevoegen aan het ijs,
4-6 uur bevriezen.
zoals AH Choco's hazelnoot, AH Choco's
erunch, AH Mokkaboontjes. Of
2 Zet 2 uur voor het serveren van de ijsjes
de pot hazelnootpasta in een kom heet
besprenkel het ijs met extra gesmolten
water en laat de pasta in 5 min. vloeibaar
hazelnootpasta of chocolade.
worden. Doop de rand van de ijshoorntjes
TIP Het chocolade-ijs is 2 weken houd-
eo,
ÈS
een 1/2 cm in de pot chocoladepasta, zodat
baar inde vriezer. Haal het 10 min. voor
À
er een dunne chocoladerand ontstaat.
gebruik uit de vriezer om wat zachter
Bestrooi de chocoladeranden direct
te laten worden.
rondom met de hagelslag. Laat de
ijshoorntjes minstens 2 uur op een bord in
|
»
BEVAT p.p. 680 kcal - 11g eiwit - 35 g vet,
de koelkast hard worden tot gebruik.
waarvan 20 g verz. - 80 g koolhydraten,
R
waarvan 73 g suikers - 0.3 g zout
=
3 Schep met deijslepelop elk ijshoorntje
twee flinke bollen chocolade-ijs.
+ 1g vezels « Prijs p.p. € 1.15
=