Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 36




Hier is pagina 36 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ne

In,

à

à

ne

a

5

pak iS

Fe

Lt

ar!

gs

N

él

a

y

AI

4T

En

=

7

Ai

À

%

4

=

3

belchocolade-ijsje

Ds:

| verse slagroom

« 200 ml chocomel dark

(pak 1liter)

Es

+ 1blikje gecondenseerde volle

ES

Re à

melk (397 g, Friesche Vlag)

« lpotje hazelnootpasta

we

1

(200 g, Nutella)

+ 6ijshoorntjes naturel

El

(pak Jos Poell, 10 stuks)

Ko

A

+ 75 ghagelslag

LL DA

ib

(melk of kwinkslag)



« diepvriesbak ca. liter

eu

2

« jslepel

eg >

l

1 Klop de slagroom stijf met een mixer.

Meng de chocolademelk en geconden-

seerde melk met een spatel voorzichtig

door de slagroom. Schep het mengsel in de

TIP Je kunt eventueel nog extra

diepvriesbak. Doe de deksel erop en laat in

ingrediënten toevoegen aan het ijs,

4-6 uur bevriezen.

zoals AH Choco's hazelnoot, AH Choco's

erunch, AH Mokkaboontjes. Of

2 Zet 2 uur voor het serveren van de ijsjes

de pot hazelnootpasta in een kom heet

besprenkel het ijs met extra gesmolten

water en laat de pasta in 5 min. vloeibaar

hazelnootpasta of chocolade.

worden. Doop de rand van de ijshoorntjes

TIP Het chocolade-ijs is 2 weken houd-

eo,

ÈS

een 1/2 cm in de pot chocoladepasta, zodat

baar inde vriezer. Haal het 10 min. voor

À

er een dunne chocoladerand ontstaat.

gebruik uit de vriezer om wat zachter

Bestrooi de chocoladeranden direct

te laten worden.

rondom met de hagelslag. Laat de

ijshoorntjes minstens 2 uur op een bord in

|

»

BEVAT p.p. 680 kcal - 11g eiwit - 35 g vet,

de koelkast hard worden tot gebruik.

waarvan 20 g verz. - 80 g koolhydraten,

R

waarvan 73 g suikers - 0.3 g zout

=

3 Schep met deijslepelop elk ijshoorntje

twee flinke bollen chocolade-ijs.

+ 1g vezels « Prijs p.p. € 1.15

=