Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 80

Hier is pagina 80 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
OVER DE VLOER BIJ
Ss
FA
®
Pa
d
er.
LA
>
à
„u
Ne
BL
is
x
te
PN.
ef
ee
in
a.
- Gesponsord
è 2
À
Door de fijne
structuur lost deze
basterdsuiker snel
op: ideaal voor in
zoete baksels.
lan Gilse Witte
basterdsuiker
600 g € 119
Se
S
eke
3 Schenkhet ba je
Bak de clafoutis in het midden van de.
kersenclafout
IS
in ca. 30 min. gaar en goudbruin. Haal je
vormuit de oven en bestrooi de clafouti
met de poedersuiker. Serveer warm.
TIP Klassiek wordt clafoutis gemaakt.
van kersen mét pit. Doordat de kersen.
g boter + extra voor men
1 Verwarm de oven voor op 190 °C.
+ 400 gkersen
Smelt de boter in een pannetje op laag vuur
dan minder vocht verliezen tijdens het. S
« 75gbloem
onder regelmatig roeren. Vet de taartvorm
bakken, blijft de clafoutis steviger.
in met boter.
» lmespunt zout
Maar je kunt hem ook goed maken
met ontpitte kersen,
5 #65 g witte basterdsuiker
2 Ontpit eventueel de kersen en verdeel ze
Van Gilse)
over de taartvorm. Zeef de bloem in een
os lak 6009.
«3 eieren
kom en meng het zout en de suiker erdoor.
BEVAT p.p. 235 kcal - 7 geiwit: 9 g vet,
300 mlvolle melk
Klop de eieren erdoor, gevolgd door de
waarvan é g verz. - 31 g koolhydraten,
. 2 elpoëdersuiker
melk en gesmolten boter, tot er geen
waarvan 20 g suikers - 0.3 g zout.
lage
artvorm{(2.24 cm)
-1g vezels : Prijs p.p.€ 1.00
klontjes meer zin,