Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 90




Hier is pagina 90 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4

=

En

CA

BR!

=

a

R

A

Ne

si

LS

PE

Fa

As

Z

14

2

a

2

4

5

>

>

zl

Mad

êe

ze

>.

Sf

D

Cas

NE

N

24

Re

Ve

ad

7

DS

wi.

À

se

5,4

z

2

Ms

EA

2

Ee

LE

Ps

ce

Es

=

5

1



Le

ne

|

#

A

Sn

14



lade

FE

&

«200 g bulgur

1 Bereid de bulgur volgens dau

« Jaubergine

wijzingen op de verpakking en laat.

« 3 el olijfolie

afkoelen. Snijd de aubergine in plakken

\

limoen (schoongeboend)

van een Va cm. Verhit 2el olie in een grote

+ lbakje munt (15.9)

koekenpan en bak de aubergine in 5 min.

5

«1bosradijs

goudbruin. Keer halverwege. Laat afkoelen

« el milde harissa

op een bord.

(potje 230 g, Soug)

2 Rasp de groene schil van de limoen.

4 Schepde be op de borden.

„100 g feta

Haal-de muntblaadjes van de takjes en

en verdeel de gebakken aubergine en

» 75 mi harissadressing met

snijd de blaadjes fijn. Was de radijs en;het

de radijsjes erover. Besprenkel met de:

=

limoen (zie recept hier)

radijsblad. Snijd de radijsjes in vierenen

harissadressingen bestrooi met de

snijd het blad fijn.

verkruimelde feta en de rest van de munt.

3 Meng de helft van de munt, het

radijsblad en limoenrasp met lel milde.

BEVAT p.p. 485 kcal 12 g eiwit « 30 g vet,

harissa en lel olie door de bulgur,

Waarvan 8 g verz. 39 g koolhydraten,

breng op smaak met peper en eventueel

waarvan 6 g suikers -0.8 g zout: 6g vezels

zout. Verkruimel de feta.

«Prijs p.p. €1.40