Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 55




Hier is pagina 55 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ns

I

ze

WA

E VA

bk

er

Tagliatelle met gehaktballetjes



in tomatensaus en broccoli

>

® 1stronk broccoli

F

® 3 el milde olijfolie (fles 1 liter)

rbe

1%

® 3elkappertjes (potje 100 g, AH BASIC)

N.

# AN

« lbakje basilicum (15 g)

4e

© 300 g half-om-halfgehakt

bs

© 125.g geraspte kaas pittig 45+ (zak 200 g,

PC

> Ad

De Zaanse Hoeve)

>

A

si

© 300 g tagliatelle (zak 500 g)

@® 400 g pastasaus piccante (pot 520 g,

AH BASIC)

À

© 2 el crème fraîche

À

ke

J

ad

« bakpapier

dh

1

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd

de broccoli in kleine roosjes, schilde stronk

See

en snijd in stukjes van ca. cm. Verdeel de

TE

broccoli over een met bakpapier bekleed

es

bakblik. Meng met 2el olie en breng op

smaak met peper en zout. Bak ca. 15 min. in

a

Vs

=

4

het midden van de oven goudbruin en gaar.

FE

I

vl

>

2 Snijd ondertussen de kappertjes grof.

#

à.

B

à

HS

Haal de blaadjes van 2/3 van het basilicum.

Meng het gehakt met de kappertjes, het

I

DL

'E

H

basilicum, 25 g geraspte kaas en peper.

Draai er met vochtige handen 12 balletjes

N

Sr

van.

+”

3 Kook de tagliatelle beetgaar volgens de

|

aanwijzingen op de verpakking. Verhit

7

ondertussen de rest van de olie op

middelhoog.vuur in een hapjespan en bak

de gehaktballetjes in 5 min. rondom bruin.

2

Ka

4 Meng de pastasaus met de crème

fraîche en eventueel zout. Voeg de romige

mn”

{

tomatensaus toe aan de gehaktballetjes en

N

breng aan de kook. Laat met de deksel op

de pan 3 min. op middelhoog vuur garen.

5 Serveer de gehaktballetjes. met de

broccoli en de tagliatelle. Bestrooi met de

ta

rest van het basilicum en de geraspte kaas.

BEVAT p.p. 775 kcal - 40 g eiwit - 39 g vet,

waarvan lé g verz. - 62 g koolhydraten,

waarvan 7 g suikers - 2.2 g zout - 7 g vezels

+ Prijs p.p. € 2.20

Fe

L