Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 55

Hier is pagina 55 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ns
I
ze
WA
E VA
bk
er
Tagliatelle met gehaktballetjes
€
in tomatensaus en broccoli
>
® 1stronk broccoli
F
® 3 el milde olijfolie (fles 1 liter)
rbe
1%
® 3elkappertjes (potje 100 g, AH BASIC)
N.
# AN
« lbakje basilicum (15 g)
4e
© 300 g half-om-halfgehakt
bs
© 125.g geraspte kaas pittig 45+ (zak 200 g,
PC
> Ad
De Zaanse Hoeve)
>
A
si
© 300 g tagliatelle (zak 500 g)
@® 400 g pastasaus piccante (pot 520 g,
AH BASIC)
À
© 2 el crème fraîche
À
ke
J
ad
« bakpapier
dh
1
1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd
de broccoli in kleine roosjes, schilde stronk
See
en snijd in stukjes van ca. cm. Verdeel de
TE
broccoli over een met bakpapier bekleed
es
bakblik. Meng met 2el olie en breng op
smaak met peper en zout. Bak ca. 15 min. in
a
Vs
=
4
het midden van de oven goudbruin en gaar.
FE
I
vl
>
2 Snijd ondertussen de kappertjes grof.
#
à.
B
à
HS
Haal de blaadjes van 2/3 van het basilicum.
Meng het gehakt met de kappertjes, het
I
DL
'E
H
basilicum, 25 g geraspte kaas en peper.
Draai er met vochtige handen 12 balletjes
N
Sr
van.
+”
3 Kook de tagliatelle beetgaar volgens de
|
aanwijzingen op de verpakking. Verhit
7
ondertussen de rest van de olie op
middelhoog.vuur in een hapjespan en bak
de gehaktballetjes in 5 min. rondom bruin.
2
Ka
4 Meng de pastasaus met de crème
fraîche en eventueel zout. Voeg de romige
mn”
{
tomatensaus toe aan de gehaktballetjes en
N
breng aan de kook. Laat met de deksel op
de pan 3 min. op middelhoog vuur garen.
5 Serveer de gehaktballetjes. met de
broccoli en de tagliatelle. Bestrooi met de
ta
rest van het basilicum en de geraspte kaas.
BEVAT p.p. 775 kcal - 40 g eiwit - 39 g vet,
waarvan lé g verz. - 62 g koolhydraten,
waarvan 7 g suikers - 2.2 g zout - 7 g vezels
+ Prijs p.p. € 2.20
Fe
L