Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 115




Hier is pagina 115 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

#

A

se

BARBECUE

LE

wi

ZEE

de

iS

Re

min

fi}

2

Lt

l

EL?

Jb

À |

éd

1}

h

#

ax

À

=

a

À

NY

>

>

SN

2%

})

"4

24

x

x

@> Ÿ

vi

“ À

à

Ÿ

À,

>

re

- Jp (im

Br

@

Ee

|

NR

>

N

R

5

Pe

Dn

&\

Oh

&

«

4

£

Se

a

Ar

4 \

EN

Vs

Me

M.

ge

à

4

x

Sp

4%

en

lm À

Li

SZ

N

ed

A

3 Verwijder ondertussen de steelaanzet

Hr

en het puntje van de sperziebonen. Halveer

de halve spitskool, verwijder de harde kern

en snijd in repen van 1 cm dik. Halveer de

komkommerinde lengte en snijd schuin in.



plakken. van lem dik.

an

FD

4 Kook de sperziebonen in 6 min. beetgaar.

Voeg na 4 min. de spitskool toe. Voegna

5 min. de taugé toe. Giet af en spoel af

Gado

met koud stromend water.

5 Leg de de groenten en taugé bij elkaar op

met snelle satésaus

een grote schaal. Zet de satésaus er in een

bakje naast. Serveer met de kroepoek

en gebakken uitjes.

TIP Kook de rest van de spitskool 2 min

in gezouten water en spoel af met koud

1 Breng een grote pan water aan de kook

water (blancheren). Dan kun je 'm

* 4 eieren

en kook de eieren 8 min. Haal de eieren uit

12 maanden in de vriezer bewaren.

e llimoen (schoongeboend)

het water met een schuimspaan en laat

« 200 mlkokosmelk

schrikken onder koud stromend water.

Je kunt de gadogado een dag van tevoren

« 125 g pindakaas met stukjes pinda

2 Rasp de groene schil van de limoen. Pers

maken. Bewaar de groenten apart van de

« 3 el ketjap manis

de vrucht uit en vang 2el van het sap op.

satésaus in goed gesloten bakjes in de

* lt sambal oelek

Verwarm voor de satésaus de kokosmelk,

koelkast. Je kunt de satésaus ook koud

« 200 g sperziebonen

pindakaas, ketjap, sambal, het limoensap

serveren bij de groenten

« Va spitskool

en -rasp in een steelpan al roerend op

« komkommer

middelhoog vuur. Draai het vuur laag zodra

BEVAT p.p. 575 kcal - 20 g eiwit - 39 g vet

« 125 g taugé

de saus bijna kookt. Laat 6 min. zachtjes

waarvan 15 g verz. « 32 g koolhydraten

« 75 gkroepoek

koken, roer regelmatig. Breng op smaak

waarvan 14 g suikers: 2.3 g zout

met zout.

« 4 el gebakken uitjes

8 g vezels- Prijs p.p. € 2.05

allerhande