Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 115

Hier is pagina 115 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
#
A
se
BARBECUE
LE
wi
ZEE
de
iS
Re
min
fi}
2
Lt
l
EL?
Jb
À |
éd
1}
h
#
ax
À
=
a
À
NY
>
>
SN
2%
})
"4
24
x
x
@> Ÿ
vi
“ À
à
Ÿ
À,
>
re
- Jp (im
Br
@
Ee
|
NR
>
N
R
5
Pe
Dn
&\
Oh
&
«
4
£
Se
a
Ar
4 \
EN
Vs
Me
M.
ge
à
4
x
Sp
4%
en
lm À
Li
SZ
N
ed
A
3 Verwijder ondertussen de steelaanzet
Hr
en het puntje van de sperziebonen. Halveer
de halve spitskool, verwijder de harde kern
en snijd in repen van 1 cm dik. Halveer de
komkommerinde lengte en snijd schuin in.
—
plakken. van lem dik.
an
FD
4 Kook de sperziebonen in 6 min. beetgaar.
Voeg na 4 min. de spitskool toe. Voegna
5 min. de taugé toe. Giet af en spoel af
Gado
met koud stromend water.
5 Leg de de groenten en taugé bij elkaar op
met snelle satésaus
een grote schaal. Zet de satésaus er in een
bakje naast. Serveer met de kroepoek
en gebakken uitjes.
TIP Kook de rest van de spitskool 2 min
in gezouten water en spoel af met koud
1 Breng een grote pan water aan de kook
water (blancheren). Dan kun je 'm
* 4 eieren
en kook de eieren 8 min. Haal de eieren uit
12 maanden in de vriezer bewaren.
e llimoen (schoongeboend)
het water met een schuimspaan en laat
« 200 mlkokosmelk
schrikken onder koud stromend water.
Je kunt de gadogado een dag van tevoren
« 125 g pindakaas met stukjes pinda
2 Rasp de groene schil van de limoen. Pers
maken. Bewaar de groenten apart van de
« 3 el ketjap manis
de vrucht uit en vang 2el van het sap op.
satésaus in goed gesloten bakjes in de
* lt sambal oelek
Verwarm voor de satésaus de kokosmelk,
koelkast. Je kunt de satésaus ook koud
« 200 g sperziebonen
pindakaas, ketjap, sambal, het limoensap
serveren bij de groenten
« Va spitskool
en -rasp in een steelpan al roerend op
« komkommer
middelhoog vuur. Draai het vuur laag zodra
BEVAT p.p. 575 kcal - 20 g eiwit - 39 g vet
« 125 g taugé
de saus bijna kookt. Laat 6 min. zachtjes
waarvan 15 g verz. « 32 g koolhydraten
« 75 gkroepoek
koken, roer regelmatig. Breng op smaak
waarvan 14 g suikers: 2.3 g zout
met zout.
« 4 el gebakken uitjes
8 g vezels- Prijs p.p. € 2.05
allerhande