Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 84

Hier is pagina 84 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
4
a
|
N
ei
|
et
5
|
e dressings
en
Jes
©
|
pas a |
N
n (zelfgemaakte!) dressing.
\
N
Net
lle
„maar lekke
ten én een flinke dosis liefde
4
ei.
is he
n match
x
|
A
KARNEMELKDRESSING
MISODRESSING
|
MET BIESLOOK
MET SOJASAUS
Snijd Ikleine teen knoflook heel fijn. Snijd
Meng 200 ml zonnebloemolie
2el sojasaus, 4 tl misopasta.
15 g bieslook (bakje 25 g) heel fijn. Klop in
een kom 150 ml karnemelk met 2 el crème
lel sesamolie, 2 el rijstazijn, 2 tlhoning
en lt chilivlokken tot een gladde dressing.
fraîche, 2 el ahornsiroop, de knoflook,
5 el olijfolie, 2 el wittewijnazijn, peper en
Bewaar in een afgesloten flesje of pot
maximaal 2 weken in de koelkast. Schud
N
zout tot een gladde dressing. Roer de
In
bieslook erdoor en breng op smaak met
even goed voor gebruik.
=
*Misopasta is verkrijgbaar in de grotere
me
peper en eventueel zout.
Je kunt de dressing 2 dagen goed afgedekt
Albert Heijn-winkels. Bestel op ah.nl
of vervang door lel extra sojasaus
bewaren in de koelkast. Schud even goed
voor gebruik.
en 2 tl honing.
BEVAT p. 100 ml 295 kcal: 2g eiwit
BEVAT p. 100 ml 550 kcal - 3 g eiwit
55 g vet, waarvan 6 g verz. -11g kool-
28 g vet, waarvan óg verz. 9 gkool-
u
hydraten, waarvan 8 g suikers - 0.8 gzout
hydraten, waarvan 7 g suikers - 3.7 9 zout
Ogvezels -Prijs p.IOO ml € 0.80
Ogvezels -Prijs p.IOO ml € 0.80
em
en.
HARISSADRESSING
MOSTERDVINAIGRETTE
MET LIMOEN
MET CITROEN
/
Pers limoen uit. Meng een gladde
Pers 2 citroenen uit. Klop het citroensap
dressing van 3 el harissa (potje 230 g, Soug))
et 200 ml olijfolie en 5 tl milde mosterd
200 ml olijfolie, 3 el gembersiroop en het
met een garde tot een gladde dressing.
A
limoensap. Bewaar in een goed afgesloten
Breng op smaak met peper en eventueel
nn
pot of flesje, maximaal 2 weken in de
zout. Bewaar in een schone fles of pot
koelkast. Schud even goed voor gebruik
maximaal l week in de koelkast.
Schud even goed voor gebruik.
BEVAT p. 100 ml 600 kcal + 0 g eiwit
62 g vet, waarvan 10 g verz. - 11 g kool-
BEVAT p.100 ml565 kcal « 19 eiwit
—
hydraten, waarvan 10 g suikers + 0.4 g zout.
ólg vet, waarvan 9 g verz. 3 g kool-
Og vezels : Prijs p.100 ml € 0.75
hydraten, waarvan lg suikers - 0.3 g zout
Ze
0 g vezels : Prijs p.100 ml € 0.70
an
or
a