Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 84




Hier is pagina 84 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

4

a

|

N

ei

|

et

5

|

e dressings

en

Jes

©

|

pas a |

N

n (zelfgemaakte!) dressing.

\

N

Net

lle

„maar lekke

ten én een flinke dosis liefde

4

ei.

is he

n match

x

|

A

KARNEMELKDRESSING

MISODRESSING

|

MET BIESLOOK

MET SOJASAUS

Snijd Ikleine teen knoflook heel fijn. Snijd

Meng 200 ml zonnebloemolie

2el sojasaus, 4 tl misopasta.

15 g bieslook (bakje 25 g) heel fijn. Klop in

een kom 150 ml karnemelk met 2 el crème

lel sesamolie, 2 el rijstazijn, 2 tlhoning

en lt chilivlokken tot een gladde dressing.

fraîche, 2 el ahornsiroop, de knoflook,

5 el olijfolie, 2 el wittewijnazijn, peper en

Bewaar in een afgesloten flesje of pot

maximaal 2 weken in de koelkast. Schud

N

zout tot een gladde dressing. Roer de

In

bieslook erdoor en breng op smaak met

even goed voor gebruik.

=

*Misopasta is verkrijgbaar in de grotere

me

peper en eventueel zout.

Je kunt de dressing 2 dagen goed afgedekt

Albert Heijn-winkels. Bestel op ah.nl

of vervang door lel extra sojasaus

bewaren in de koelkast. Schud even goed

voor gebruik.

en 2 tl honing.

BEVAT p. 100 ml 295 kcal: 2g eiwit

BEVAT p. 100 ml 550 kcal - 3 g eiwit

55 g vet, waarvan 6 g verz. -11g kool-

28 g vet, waarvan óg verz. 9 gkool-

u

hydraten, waarvan 8 g suikers - 0.8 gzout

hydraten, waarvan 7 g suikers - 3.7 9 zout

Ogvezels -Prijs p.IOO ml € 0.80

Ogvezels -Prijs p.IOO ml € 0.80

em

en.

HARISSADRESSING

MOSTERDVINAIGRETTE

MET LIMOEN

MET CITROEN

/

Pers limoen uit. Meng een gladde

Pers 2 citroenen uit. Klop het citroensap

dressing van 3 el harissa (potje 230 g, Soug))

et 200 ml olijfolie en 5 tl milde mosterd

200 ml olijfolie, 3 el gembersiroop en het

met een garde tot een gladde dressing.

A

limoensap. Bewaar in een goed afgesloten

Breng op smaak met peper en eventueel

nn

pot of flesje, maximaal 2 weken in de

zout. Bewaar in een schone fles of pot

koelkast. Schud even goed voor gebruik

maximaal l week in de koelkast.

Schud even goed voor gebruik.

BEVAT p. 100 ml 600 kcal + 0 g eiwit

62 g vet, waarvan 10 g verz. - 11 g kool-

BEVAT p.100 ml565 kcal « 19 eiwit



hydraten, waarvan 10 g suikers + 0.4 g zout.

ólg vet, waarvan 9 g verz. 3 g kool-

Og vezels : Prijs p.100 ml € 0.75

hydraten, waarvan lg suikers - 0.3 g zout

Ze

0 g vezels : Prijs p.100 ml € 0.70

an

or

a