Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 97

Hier is pagina 97 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
TIAMO ITALIA!
5
Ze
id
CA
AN
| À
À
\
#
En
2
N
RE
=
\
De,
®
FR
a
2
Ws
AN
K
nz
Khad
ze
Ya
y
IE |
RS
Al
>_ 2
À
A
2
Ra
LT
\
à
\
.
fa
|
À
4
5
|
||
9
UN
V
|
7
4
x
N
=
2
aghett
il
moss
an
spaghetti <
e cozze)
Peeters
kilo verse mosselen
1 Spoel de mosselen onder koud
3 Giet de pasta af en schep door de
» 3tenen knoflook
stromend water. Verwijder de mosselen
mosselen. Voeg de helft van de gesneden
1bakje platte peterselie (15 9)
die kapot zijn of open blijven staan als je
peterselieblaadjes toe. Laat nog 2 min
+ 300 g spaghetti
erop tikt. Laat uitlekken. Snijd de knoflook
op laag vuur doorgaren, tot-de pasta de
« 3el olijfolie
in plakjes. Haal-de peterselieblaadjes van
saus goed heeft opgenomen. Verwijder
OR NRW
de takjes. Snijd de blaadjes en de takjes
eventuele lege schelpen. Bestrooi met de
» Iblik polpa (425 g, Mutti)
fijn, maar houd ze apart van elkaar. Kook
rest vande peterselie.
+ ltichiliviokken
de spaghetti volgens de Elle
TIP Alser kinderen mee-eten kun je
op de verpakking beetgaar.
de wijn weglaten en het sap van een
2 Verhit ondertussen de olie in een grote
halve citroen en eventueel 3 el water
pan. Fruit de knoflook J.min. Voeg de
toevoegen.
fijngesneden takjes peterselie toe en bak
1min. Zet het.vuur hoog en voeg de
BEVAT p.p.600 kcal - 37 geiwit
mosselen toe. Doe de witte wijn erbij en
17g vet, waarvan 4q verz,
laat even goed stomen: Doe de polpa en
69 g koolhydraten, waarvan 6 g suikers
de chilivlokken erbij en schep alles goed
1.8 g zout : 4 g vezels - Prijs p.p. € 3.45
doormet een grote lepel. Doe de deksel
op de pan en laat de mosselen 3 min.
stoven, tot alle schelpen open zijn.
aller!