Albert Heijn - Folder van 06.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 97




Hier is pagina 97 van 132 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

TIAMO ITALIA!

5

Ze

id

CA

AN

| À

À

\

#

En

2

N

RE

=

\

De,

®

FR

a

2

Ws

AN

K

nz

Khad

ze

Ya

y

IE |

RS

Al

>_ 2

À

A

2

Ra

LT

\

à

\

.

fa

|

À

4

5

|

||

9

UN

V

|

7

4

x

N

=

2

aghett

il

moss

an

spaghetti <

e cozze)

Peeters

kilo verse mosselen

1 Spoel de mosselen onder koud

3 Giet de pasta af en schep door de

» 3tenen knoflook

stromend water. Verwijder de mosselen

mosselen. Voeg de helft van de gesneden

1bakje platte peterselie (15 9)

die kapot zijn of open blijven staan als je

peterselieblaadjes toe. Laat nog 2 min

+ 300 g spaghetti

erop tikt. Laat uitlekken. Snijd de knoflook

op laag vuur doorgaren, tot-de pasta de

« 3el olijfolie

in plakjes. Haal-de peterselieblaadjes van

saus goed heeft opgenomen. Verwijder

OR NRW

de takjes. Snijd de blaadjes en de takjes

eventuele lege schelpen. Bestrooi met de

» Iblik polpa (425 g, Mutti)

fijn, maar houd ze apart van elkaar. Kook

rest vande peterselie.

+ ltichiliviokken

de spaghetti volgens de Elle

TIP Alser kinderen mee-eten kun je

op de verpakking beetgaar.

de wijn weglaten en het sap van een

2 Verhit ondertussen de olie in een grote

halve citroen en eventueel 3 el water

pan. Fruit de knoflook J.min. Voeg de

toevoegen.

fijngesneden takjes peterselie toe en bak

1min. Zet het.vuur hoog en voeg de

BEVAT p.p.600 kcal - 37 geiwit

mosselen toe. Doe de witte wijn erbij en

17g vet, waarvan 4q verz,

laat even goed stomen: Doe de polpa en

69 g koolhydraten, waarvan 6 g suikers

de chilivlokken erbij en schep alles goed

1.8 g zout : 4 g vezels - Prijs p.p. € 3.45

doormet een grote lepel. Doe de deksel

op de pan en laat de mosselen 3 min.

stoven, tot alle schelpen open zijn.

aller!