Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 18


Hier is pagina 18 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Deen Folder 02.03.2020

Hier is pagina 18 van 87 pagina's van de Deen folder, geldig van 02.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 18

> g> el BETH % cs 2, 4 gi Bloemkoolgratin 2 1 tro CTP BIJGERECHT VOOR 4 PERSONEN w CA, 15 MINUTEN + 1 UUR OVENTIJD Lx &s ASE . VER 1teentje knoflook 1 bloemkool 500 mi room 50 g Parmezaanse kaas, geraspt nootmuskaat k * «. À Le 5 ovenschaal, ingevet k , aluminiumfolie # Ta + Bereiden Halveer het teentje knoflook en druk een beetje plat. Wrijf met RS w de gehalveerde knoflook door de s ? à 4 3 m ovenschaal, zodat alleen de smaak TR achterblijft. Houd de knoflook apart À Snijd de bloemkool doormidden en snijd de helften in dunne plakken. Verwarm de oven voor op 160°C I Leg de plakken bloemkool, inclusief ı 682 à W alle kruimels, dakpansgewijs in de u ovenschaal. Bestrooi tussendoor met 5 ° een beetje zout en peper. Giet deroom 4 erover en schud licht met de schaal at * zodat de room zich goed kan verdelen. ni Duw de plakjes bloemkool aan zodat & | ze allemaal bedekt zijn met room Verdeel de kaas en wat nootmuskaat erover. Dek de schaal af met alumini- umfolie en bak de gratin 1 uur in het ROMIG | A midden van de oven. Verwijder het folie, verhoog de oventemperatuur naar 220°C en gratineer nog circa 10 minuten tot de kaas goudbruin is — Lekker met gehaktballetjes en romige aardappelpuree. Kook de overgebleven knoflook eventueel mee met de aardappels mm Ber re R 2 Cone “adam od a sin 360 kcal, vet 29 g (waarvan verzadigd 19 g). koolhydraten 11g. eiwit 11 g vezels 4 g, zout 0.5 7 x 20 Boosschappen | 312020

Deen - Folder van 02.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 18